tokkal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na takie oto zestawy łapie się sumy na Wiśle w okolicach Kozienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A skąd wiadomo ze to na suma ? Może ktoś krokodyla chciał złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A skąd wiadomo ze to na suma ? Może ktoś krokodyla chciał złowić Bo krokodyli u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 I ja znajdowałem w okolicach Kozienic takie samołówki. Było to kilka lat temu. Cwaniacy wbijają takie coś w wodzie i ciężko znaleźć, ale jak się wie jak szukać to łatwo znaleźć. Jak to mówią najtrudniej jest pierwszy raz. Jak wiedziałem jak znaleźć to na 100 metrach zniszczyłem 5 takich "wędek". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi