grisza-78 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Właśnie obfociłem LTXa ,szpulka 8gr ,łożyska SLP ..... jutro trafi na giełdę. Ja z kolei zadurzyłem się w Aldebaranie więc jakby co mozemy podilować ;-)Właśnie ten Aldebaran interesuje mnie bardzo. Znajomy łowi nim okonie, rzuca paproszkami niesamowicie. Możesz powiedzieć coś więcej n/t tego małego Shimańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Więc kup tego Aldka BFS ...i będziesz zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Właśnie ten Aldebaran interesuje mnie bardzo. Znajomy łowi nim okonie, rzuca paproszkami niesamowicie. Możesz powiedzieć coś więcej n/t tego małego Shimańca?LTX to ABU , bardzo lekka szpulka, magnetyczny system rzutowy , wystawiłem go własnie na sprzedaż http://jerkbait.pl/topic/113139-abu-revo-ltx/. Świetny fabryczny UL ,przyzwoite upgrade , ale popytaj może innych bo nie chciał bym żebyś myślał że ci go upycham" . Edytowane 24 Lipca 2018 przez Little Wing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Więc kup tego Aldka BFS ...i będziesz zadowolony I wszystko do tego prowadzi. Sparuję go prawdopodobnie z którymś Zodiasem. Zobaczę. Nie śpieszno mi aż tak bardzo. Edytowane 24 Lipca 2018 przez grisza-78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Napisano dziś, 20:01Kolejny, ładnie wypasiony (1,75kg) szczupaczek 65cm na zestaw UL. I po raz kolejny, tani (ok. 200pln), chiński kijek UL pokazał swoją klasę. Zdecydowanie polecam (Aldebaran BFS to klasa sama w sobie, ale kijek zasługuje na taki multik) Załączone miniatury 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dziś zamówiłem swojego Aldebarana. Wyląduje za jakieś 10-15 dni. To będą bardzo długie dni, ale jakoś muszę to wytrzymać. Jak dojedzie, to wrzucę foto. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Może i ja kiedyś dojrzeję do UL casta. [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Może i ja kiedyś dojrzeję do UL casta. [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak tak piszesz to już jesteś gotowy. Wciąga i to bardzo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Może i ja kiedyś dojrzeję do UL casta. [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie zaczynaj.Nie próbuj.Zginiesz . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Może i ja kiedyś dojrzeję do UL casta. [emoji3] Nie czekaj tylko pisz do mnie na priv, mam coś pięknego :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cześć Panowie! Może orientuje się ktoś czy istnieje jakaś lekka szpulka do Curado I 201HG? Bądź czy idzie w jakiś inny sposób zaadaptować lekka szpulkę z innego multika do wyżej wymienionego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Prawdopodobnie ta od Scorpiona:http://www.avail.jp/products/ms_14scp2050r.html Nie testowałem. Musisz dopytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dzięki @snup! Może ktoś jeszcze będzie coś wiedział na temat tej szpulki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jeśli z 14Scorpiona bedzie pasować można poszukać tanszej alternatywy na aliexpres.Milego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Było by super gdyby któraś z Ali podeszła, ale ta od 16Scorpiona, która jest na Ali chyba nie podejdzie, bo pytałem majfrenda na privie. No chyba, że się nie znał. Bo od 14Scorpiona nie znalazłem nic na Ali. Pozdr. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Silesian Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zasadniczo taka powinna pasować i wychodzi na to że Scorpion ma ta sama szpulkęhttps://www.hedgehog-studio.co.jp/product/1974?transactionid=d3a5a7855df1ae47569800e06b9ffac0b77f0ce6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Będę musiał przemyśleć temat, bo ztego co widzę, to jeszcze potrzebny byłby ten „ściągacz” do rozetki. Szkoda, że nie podejdzie nic od majfrenda. [emoji25] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Sciagacze tez masz na ali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Będę musiał przemyśleć temat, bo ztego co widzę, to jeszcze potrzebny byłby ten „ściągacz” do rozetki. Szkoda, że nie podejdzie nic od majfrenda. [emoji25] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRozetkę kiedyś ściągałem dwoma dużymi łyżkami, pewnie i teraz by dało radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Póki co szpulki niedostępne, wiec nie ma po co ściągać rozetki. Poszukiwania lekkiej szpulki do Curado I 201HG nadal trwają. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Póki co szpulki niedostępne, wiec nie ma po co ściągać rozetki. Poszukiwania lekkiej szpulki do Curado I 201HG nadal trwają. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJeśli jesteś na FB, znajdź pana o nazwisku Sergiej Karakay, on często wstawia posty w grupie "Casting Fishing Poland", albo "Baitcasting in UK". On robi tunningi, może z nim zagadaj i coś z tego będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Cześć, dziękuje Ci bardzo za podpowiedź. Postaram się dzisiaj skontaktować z tym Panem i dam znać co z tego wyszło. Pozdr. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Pan Sergiej podpowiedział żeby spróbować ogarnąć coś z oryginalnej szpulki, co niestety nie wchodzi w grę, bo tą chce również używać. Pozdr. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Szkoda. Chciałem pomóc. Może jakiś ebay, np USA. Tylko nawet, jeśli znajdziesz, czego szukasz, pozostaje kwestia zapłaty za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Pomogłeś. No nic, będę szukał dalej. Jeśli uda mi się znaleźć, to na pewno się pochwalę. [emoji4] Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi