Skocz do zawartości

Multiplikator do lekkiego spiningu

thymallus92

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie obfociłem LTXa ,szpulka 8gr ,łożyska SLP ..... jutro trafi na giełdę. Ja z kolei zadurzyłem się w Aldebaranie więc jakby co mozemy podilować ;-)

Właśnie ten Aldebaran interesuje mnie bardzo. Znajomy łowi nim okonie, rzuca paproszkami niesamowicie. Możesz powiedzieć coś więcej n/t tego małego Shimańca?

Właśnie ten Aldebaran interesuje mnie bardzo. Znajomy łowi nim okonie, rzuca paproszkami niesamowicie. Możesz powiedzieć coś więcej n/t tego małego Shimańca?

LTX to ABU , bardzo lekka szpulka, magnetyczny system rzutowy , wystawiłem go własnie na sprzedaż http://jerkbait.pl/topic/113139-abu-revo-ltx/. Świetny fabryczny UL ,przyzwoite upgrade , ale popytaj może innych bo nie chciał bym żebyś myślał że ci go upycham"  :) .

Edytowane przez Little Wing
  • Like 1

Napisano dziś, 20:01

Kolejny, ładnie wypasiony (1,75kg) szczupaczek 65cm na zestaw UL. I po raz kolejny, tani (ok. 200pln), chiński kijek UL pokazał swoją klasę. Zdecydowanie polecam (Aldebaran BFS to klasa sama w sobie, ale kijek zasługuje na taki multik)  :)

Załączone miniatury
  • post-52107-0-58829500-1532455254_thumb.j
  • Like 8

• 2 tygodnie później...

Było by super gdyby któraś z Ali podeszła, ale ta od 16Scorpiona, która jest na Ali chyba nie podejdzie, bo pytałem majfrenda na privie. No chyba, że się nie znał.

Bo od 14Scorpiona nie znalazłem nic na Ali.

Pozdr. Łukasz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Silesian Dream

Będę musiał przemyśleć temat, bo z

tego co widzę, to jeszcze potrzebny byłby ten „ściągacz” do rozetki.

Szkoda, że nie podejdzie nic od majfrenda. [emoji25]

Rozetkę kiedyś ściągałem dwoma dużymi łyżkami, pewnie i teraz by dało radę. 

Póki co szpulki niedostępne, wiec nie ma po co ściągać rozetki.

Poszukiwania lekkiej szpulki do Curado I 201HG nadal trwają.

Jeśli jesteś na FB, znajdź pana o nazwisku Sergiej Karakay, on często wstawia posty w grupie "Casting Fishing Poland", albo "Baitcasting in UK". On robi tunningi, może z nim zagadaj i coś z tego będzie.

• Like 2