yunior81 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Witam Wszystkich, chrześniak szuka multiplikatora, który będzie wstanie obsłużyć przynety od 4g, co możecie polecić w cenie do 1000 zł, jako że dopiero wchodzi w ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Witam Wszystkich, chrześniak szuka multiplikatora, który będzie wstanie obsłużyć przynety od 4g, co możecie polecić w cenie do 1000 zł, jako że dopiero wchodzi w ten temat ?Było o tym mnóstwo, ale niech wybiera coś z poniższego:Alphas SV 105Tatula 103 SV TWCurado 71HGABU Garcia LT, LTXlub jakby się udało okazyjnieZillion SV TW 1016Jakiś Shimano BFSi wiele innych jak zapoznasz się z multum informacji na forum... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jak może brać na raty, to niech u Mefisto weźmie coś. 1000zł da jako wkład a parę stówek na raty i git maszyna będzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Witam Wszystkich, chrześniak szuka multiplikatora, który będzie wstanie obsłużyć przynety od 4g, co możecie polecić w cenie do 1000 zł, jako że dopiero wchodzi w ten temat ?Polecam poczytać na początek np to http://jerkbait.pl/topic/1367-casting-ultra-light/ i jeszcze parę innych tematów w tym dziale. Po tej lekturze wróć do nas i wtedy pytaj czemu ten a nie tamten młynek. Szukajka jest na górze strony kierunek północny-wschód. Pamiętaj że sam multiplikator nie robi potrzebny jest zestaw zgrane combo kij plus młynek.Po za tym jakie przynęty od tych 4 gram woblery ,gumki, jigi czy żelazo bo to również ma znaczenie ,może być problem z lotnością przynęt i zonk. Jakie ryby chce łowić i z brzegu czy łodzi bo to też ma znaczenie,jeszce pewnie ze sto innych zmiennych wbrew pozorom ważnych rzeczy. Edytowane 3 Września 2018 przez Paweł J 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jak może brać na raty, to niech u Mefisto weźmie coś. 1000zł da jako wkład a parę stówek na raty i git maszyna będzie Proszę .... litości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Od 4g...a do ilu max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A dzisiaj doleciał, może dojechał, albo trochę popłynął, nie wiem,bo z Japonii, ale jest już u mnie mój cukierek, cukiereczek.... BFS... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Panowie szukam multika do 450zl tylko nowe.Przynety od 10g do 20g głównie opad z łódki. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tatula ct + szpulka rays Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bez szpulki tez nie będzie problemu z rzucaniem 10g główek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tatula ct + szpulka rays450zl za tatule? ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 450zl za tatule? ;oZe mało, czy ze dużo [emoji3]? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ze mało, czy ze dużo [emoji3]? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkza mało najtańsza tatule jaka znalazłem na szybko to 580zl ;p Ktos cos o tych multikach? https://allegro.pl/multiplikator-shimano-caenan-151-lewa-reka-i7566619153.html https://allegro.pl/multiplikator-shimano-caius-151-a-i7498884750.html https://allegro.pl/multiplikator-shimano-citica-baitcasting-201-i-hg-i7498884604.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 za mało najtańsza tatule jaka znalazłem na szybko to 580zl ;p Ktos cos o tych multikach? https://allegro.pl/multiplikator-shimano-caenan-151-lewa-reka-i7566619153.html https://allegro.pl/multiplikator-shimano-caius-151-a-i7498884750.html https://allegro.pl/multiplikator-shimano-citica-baitcasting-201-i-hg-i7498884604.htmlNapisz w dziale kupię ogłoszenie, na bank znajdziesz tatule w przedziale 400-450pln. A trafiają się na giełdzie jeszcze taniej, nawet dość regularnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Na AliExpress masz za ~350 + 100 za szpulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tatula ct + szpulka rays Szpulka Ray's jest zalecana do 15 g. Bez szpulki tez nie będzie problemu z rzucaniem 10g główek. Pytającemu chyba chodziło o 10 g łącznej masy. Na AliExpress masz za ~350 + 100 za szpulkę Gdzie znalazłeś Tatulę za mniej niż 100 $? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No ja taką kupiłem, ale to było z dobry rok temu, na bieżąco nie jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Żadna szpula tunningowa do takich gramatur niepotrzebna.Zwykła CT a tym bardziej Type R spokojnie obsłuży 10g.a nawet mniej. Edytowane 12 Listopada 2018 przez drag 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Mam Caiusa i nie polecam ????. Plastik fantastik i wydaje różne dziwne dźwięki. Rzutowo tez słabo. Edytowane 13 Listopada 2018 przez erqgth 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpc Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Szukam multika do UL castingu, chciałbym rzucać przynętami (jig) od 2 gr. Co możecie mi polecić, budżet nieograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Polecamy dział baitcasting a nie spinning,wiadomości do czytania na kilka dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysi3k Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam, Kupiłem sobie jakiś czas temu Konger Streeto cast 1-7 oraz Konger Streeto 4-16. Szukam do nich multików.Czy ktoś mógłby polecić coś ? (Z reguły jakieś twisterki i kopytka ) Zastanawiam się nad Alphas sv C.t 70Jakiś t3 air Dziękuje z góry za pomoc . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) ...jeśli Alphas, to do niego jeszcze lekką szpulkę Roro i ogarnie Koledze dwa patyki. Do Kolegi @HaDe polecam zgłosić się z pytaniami... Edytowane 2 Maja 2021 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysi3k Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Nie jest na sztywno wybór . Tatula R Choć Myslalem nad : Alphas co sv 70 do 4-16 T3 air lub abu mgx do 1-7 Choć jestem otwarty na propozycje Może ktoś ma czy nawet nie ma i może coś doradzić . By się fajnie łowiło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Maja 2021 przez Krzysi3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Może Steez SV TW z lekką szpulką i ceramikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi