dunek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Witam Na starcie chciałbym poddać Waszej ocenie kilka moich woblerkówWoblerki wykonane są z lipy i oklejone błyszczącą tkaniną. Rozmiary to około: 3 - 3,5 - 5cm Pozdr Piotrek Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez dun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tu już nie ma co oceniać. Są fajne . Napisz jeszcze tylko co na nie poławiasz , jaką mają akcję, pływają czy toną itd. Może jakieś fotki z innej perspektywy, zbliżenia... Na tych nie widać najmniejszych niedociągnięć, więc pozostają tylko pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Faktycznie bardzo - ale to bardzo dopracowane woblerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Niezły start Piotrku . Dawaj kolejne fotki , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Miodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Maras nie wiem czemu ale mi się z Twoimi kojarzą. Ładne ja jeszcze do oklejania szmatą nie dorosłem. Próbuję i mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Krisu każdy z nas odciska swoje piętno na woblerkach , mi się woblerki Duna kojarzą z.....jego woblerkami , nie wiem może mam coś z dekielkiem ale ja podobieństw nie widzę -inne kształty ,inne malowanie, bardziej postawiłbym na wobki z Czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzięki za przychylne opinie;) Nie ma co dyskutować do czego są podobne;) Bo na pewno nie dorastają do pięt woblerkom z czarnego, a już tym bardziej do woblerów Marasa;) Tu już nie ma co oceniać. Są fajne . Napisz jeszcze tylko co na nie poławiasz , jaką mają akcję, pływają czy toną itd. Może jakieś fotki z innej perspektywy, zbliżenia... Na tych nie widać najmniejszych niedociągnięć, więc pozostają tylko pochwały Jutro przy świetle dziennym zrobię zdjęcia z innej perspektywy i je wstawię.Woblerki są całkiem świeże i jeszcze nie miały okazji sprowokować żadnej ryby. Te woblerki do 3,5cm robiłem z myślą o kleniu. Prawie szystkie woblerki są tonące. Licząc od lewej: 2,3,4,5 to agresory, z mocną akcją.Nr. 1,6 mają drobną akcję. Nr 7 jest pływający, szeroko zamiata ogonem. Widok od góry i z przodu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nowa seria woblerków Wszystkie mają ~33mm i są tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kolejna mała seria woblerków. Wykonane są z lipy. Wszystkie są tonące(z kotwiczkami), mają około 3cm. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 widzę we fotki ostatnich w terenie na testach już były ?? dla mnie bomba na wiosenne jaziowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ano, w taką pogodę jak dzisiaj aż żal było nie uderzyć nad rzekę na ustawianie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 swietna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kolejna garść woblerków, już po pierwszych testach w rzece;)Wszystkie są z lipy, długość 2~2,5cm, tonące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 jakiej grubosci drutu uzywasz do takich malych wobkow i stelaz czy wkrecasz oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Robię stelaż przez całość z drutu 0,55mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dziś cały dzień padał deszcz, więc znalazłem trochę czasu na woblerki Woblerek 5 cm, tonący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponda Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ile te wobki ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ile te wobki ważą?te wobki 3,5cm ważą około 3gr5cm ważą około 5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nowy woblerek 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Skromna partyjka nowych kleniowych woblerków: długość ~3,2cm, tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Fajne czy wykonujesz wobki poniżej 2cm i czy można je zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 fajna ta partyjka na klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Wrzucam zdjęcia nowej partii woblerków. Wobki mają 30-32mm są tonące. Przeznaczenie to wiosenny kleń, jaź. Wszystkie wykonane są z lipy. Część woblerków jest oklejona tkaninami, a część malowana farbkami akrylowymi. Dokładniejsze zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzisiaj dokończyłem kilka nowych woblerków. Standardowo są tonące, ich długość 30-32mm.Zdjęcie jest kiepskie, bo robione przy sztucznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi