zander3 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 czesc koledzy! prosze o szczere opinie na temat tych przynet, poniewaz mam kilka na oku ale ceny sa wysokie...Chodzi mi glownie o boleniowe i kleniowe wobki.Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ceny są wysokie jak to u pośrednika. CF nie jest z tego co się orientuje producentem przynęt, a jedynie ich sprzedawcą. Po prostu kupują / zamawiają przynęty u polskich rękodzielnik?łw i sprzedają je z włąsnym logo CF. Ot i tyle... Często roszcząc sobie prawa do wyłączności na sprzeda?ź wyrob?łw danego producenta... Oczywiście jak wszystkie przynęty mają one swoich wyznawc?łw. Lanie wykonane, poprawnie pracujące i wiele z nich sprawdzone. Wyb?łr nale?źy do Ciebie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 mifek dobrze napisał,podpowiem tylko ?źe do szperaczy świat nale?źy,internet to potęga i kto szuka nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum666 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jeśli mo?źna gdzieś kupić woblery SHAKE SALMON taniej ni?ź w Coronie to proszę o info. W ?źadnym innym miejscu ich nie znalazłem. Mo?źe dlatego, ?źe nie znam autora tych wobk?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Oczywiście najlepiej kupować bezpośrednio u rękodzielnik?łw a z tego co wiem kilku struga pod bolenia (Janusz Wideł, Piotr Mołdoch i inni)Szukajcie a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 hmm zlozylem tam zamowienie przed weekendem (sroda czwartek?)i od tej pory 0 odzewu (kilka micro jigow amowilem) - zawsze tak wolno odpowiadaja? hehe narzekanie na jerkbait'ie pomaga juz dostalem dane do przelewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 hmm zlozylem tam zamowienie przed weekendem (sroda czwartek?)i od tej pory 0 odzewu (kilka micro jigow amowilem) - zawsze tak wolno odpowiadaja? Dwa tygodnie temu zamawiałem Zaubera, tego samego dnia dostałem @ potwierdzający przyjęcie zam?łwienie, na następny dzień wysłali mi ju?ź paczkę. Szybko i bez ?źadnych przyg?łd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 hmm zlozylem tam zamowienie przed weekendem (sroda czwartek?)i od tej pory 0 odzewu (kilka micro jigow amowilem) - zawsze tak wolno odpowiadaja? hehe narzekanie na jerkbait'ie pomaga juz dostalem dane do przelewu. ps ciag dalszy - okazuje, sie ze chyba moj e-mail nie podszedl ich automatowi wszystko ok kontakt z wlasa zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) ..... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wraz z zalanym telefonem straciłem numer kom. do corona-fishing. Jutro muszę wysłać tam wędkę (reklamacja) a nie mam nowego adresu, Firma właśnie zmienia siedzibę. Moja prośba, jeśli ma ktoś numer kom. do kogoś z formy corona-fishing, proszę o info na prv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozer Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Kupilem u nich w zeszlym roku dwa kije.Wedki pancernie zapakowane.......kontakt i doradztwo jak dla mnie na jak najwyzszym poziomie.Drogo nie drogo,nikt nie robi tego dla idei...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 ja się z tym sklepem pożegnałem... fajny towar i wysokie ceny... niestety jeśli nie mają zamówionego koloru to bez pytania pakują inny... przynajmniej tak wyglądało to kilka lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) WitajcieMam pytanie odnośnie sklepu koronka fishing. Czy to normalne w tym sklepie: .1 że sprzedaje się towar którego nie ma na stanie ?. 2 że klienta mami sie dziwnymi informacjami że < ... muszę sie upewnić czy zamówiona wędka jest w paczce zbiorowej ...> ?.3 że do tego sklepu towar leci z usa 7 dni ? Tego jest sporo więcej ale po 3 tygodniach czekania zastanawiam się czy ten kij dojdzie w tym roku choć ma być już na początku grudnia w Irlandii. Za wszelkie info będę wdzięczny a zwłaszcza mój kolega który postąpił bardzo nie roztropnie robiąc zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam P.S.Zapomniałem dodać że mój przyjaciel po 8 latach moich starań przeszedł na ciemna stronę hahahahaha.40 minut na trawniku potem dzień cały na wodą ( tylko dwie malutkie brody ) i 3 ryby.Teraz ma dwie kalkuty 101 hg dc i 101 dc i jest szczęsliwy jak po pierwszym seksie !Chyba nie muszę nic dodawać więcej ... Edytowane 30 Listopada 2022 przez TodomeyII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 ...przeszedł na jasną, jedynie słuszną stronę mocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 jak nie mają woblera w wybranym kolorze to wrzucaja do paczki inny... oczywiście bez pytania... zdarzyło sie 2 razy na 5 zamówień... ja już u nich od lat nie zamawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ta, elitka tez szła zamiast 2 tygodni to 2 miesiące+, oczywiście miała być już jutro, albo nawet pojutrze, tylko niewiadomo, po którym dniu. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 ...przeszedł na jasną, jedynie słuszną stronę mocy! Ja myślę że chyba jednak ciemna.Przez te 8 lat łowiliśmy razem to z brzegu to z pontonu nawet kilka razy bedąc na kajaku jednoosobowym teraz mamy porta bote. Ja zawsze cast on spin i mówiłem rzeczy w stylu < ... o kamyczek teraz drugi jest puknięcie jest branie i ...... siedzi .....> hahahahahahaha.Tak było przez lata a Sylwek nigdy nic nie komentował ale ostatnio mi się przyznał że on zachodził w głowę skąd ja mam takie informacje. Powiedział mi o tym dopiero na pierwszej wyprawie gdy miał casta. Wtedy zrozumiał skąd mam takie informacje.Bo jak sam mówił on czuł albo zielsko albo ryba hahahahaha.Najważniejsze że jest z nami.Ja mu powiedziałem zanim zaczął naukę ( teraz mówi mi per profesor ) pamiętaj że to jest droga w jedną tylko stronę i nie da się zawrócić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) A ja po ponad 30tu latach ze spinem i kilku z castem ... pozostanę przy swoim zdaniu PS również mam na rozkładzie swojego, zakażonego castem przyjaciela Edytowane 30 Listopada 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 A ja po ponad 30tu latach ze spinem i kilku z castem ... pozostanę przy swoim zdaniu PS również mam na rozkładzie swojego, zakażonego castem przyjaciela Sylwek na trawie nie rzucał high end, na lekcje dostał daiwe sol z gruba pletka aby łatwiej brody ogarnąć.Nad woda dostał tatule swtv103hsl ( nówkę sztukę 5 h nad wodą 1.5 roku w pudle ) czy jakoś tak fajny multik ja byłem w szoku. Mnie nikt niczego nie uczył nawet docisku szpuli nie ogarniałem, pierwsza była daiwa procaster.Trzy rzuty potem 1.5 h walki z brodą no cóż samo życie. Dwa sezony się uczyłem na własnych błędach. Szukaliśmy 3 tyg kalkuty bfs ale lipa bo coś shimano chyba ma problem z materiałami nie robią tej kalkuty.Więc aby sobie potem przyrodzenia nie przytrzasnąć ze skowytu jak sie okaże ze kalkuty sie skończyły on wziął dwie a ja jedną. Namawiałem go na plat aby kupić cały zestaw części i poskładać ale on nie potrafi JESZCZE ogarnąć że japan to kultura i szacunek i najwyższa jakość pod każdym względem, młodziak miesiąc jest po właściwej stronie. Ale pierwsza dc przyszła bez olejku hahahaha przy drugim zamówieniu poleciał po bandzie bez bawełny po japońcach hahahaha ale dali dwie oliwki hahahaha.Ale te oliwki to jakaś porażka jak otwarłem swoją tą do bfs to potem zatkałem opakowanie i tu big surprise wszystko sie wylało do woreczka hahaha.Ja wiem że in japan ludzie sami nie serwisuja kołowrotów tylko do specy wysyłają ale w europie sprawa wygląda inaczej.Na szczęście do sol dostałem super opakowanie z jakimś takimś różowym olejem prawie jak woda i to stosuje. Dziś pierwszy raz testowałem dc101 no do bfs nie ma startu jeśli chodzi o lekko ale na ciężko ( nie było kija odpowiedniego ) to chyba będzie latać i latać.Ja tu się rozpisałem nie w temacie ale mam czas i zimne piwo więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Wojtek jest jedynym importerem StC do Polski, a sklep Corona Fishing korzysta z jego usług. Niektóre paczki bywają nieposłuchane, spedycja mało profesjonalna albo kompletowanie nie idzie szybko .. ale chłopiec do bicia zawsze się znajdzie.. zwłaszcza dla zajebistego klienta Jak to mówią - klient nasz pan! Spróbuj może kupna z amerykańskiego sklepu St Croix, albo od któregoś z licznych dystrybutorów, np bassstoreitaly. Mniej więcej to samo. A jak światowo można przydymić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi