Skocz do zawartości

Corona-Fishing opinie wasze...

zander3

Rekomendowane odpowiedzi

ceny są wysokie jak to u pośrednika. CF nie jest z tego co się orientuje producentem przynęt, a jedynie ich sprzedawcą. Po prostu kupują / zamawiają przynęty u polskich rękodzielnik?łw i sprzedają je z włąsnym logo CF. Ot i tyle... Często roszcząc sobie prawa do wyłączności na sprzeda?ź wyrob?łw danego producenta...

Oczywiście jak wszystkie przynęty mają one swoich wyznawc?łw. Lanie wykonane, poprawnie pracujące i wiele z nich sprawdzone.

Wyb?łr nale?źy do Ciebie oczywiście :D

hmm zlozylem tam zamowienie przed weekendem (sroda czwartek?)i od tej pory 0 odzewu (kilka micro jigow amowilem) - zawsze tak wolno odpowiadaja?

Dwa tygodnie temu zamawiałem Zaubera, tego samego dnia dostałem @ potwierdzający przyjęcie zam?łwienie, na następny dzień wysłali mi ju?ź paczkę. Szybko i bez ?źadnych przyg?łd

hmm zlozylem tam zamowienie przed weekendem (sroda czwartek?)i od tej pory 0 odzewu (kilka micro jigow amowilem) - zawsze tak wolno odpowiadaja?

hehe narzekanie na jerkbait'ie pomaga juz dostalem dane do przelewu.

ps ciag dalszy - okazuje, sie ze chyba moj e-mail nie podszedl ich automatowi wszystko ok kontakt z wlasa zona

• 1 rok później...

Wraz z zalanym telefonem straciłem numer kom. do corona-fishing. Jutro muszę wysłać tam wędkę (reklamacja) a nie mam nowego adresu, Firma właśnie zmienia siedzibę. Moja prośba, jeśli ma ktoś numer kom. do kogoś z formy corona-fishing, proszę o info na prv.

Dzięki

• 8 lat później...
  • 2 lata później...

Witajcie

Mam pytanie odnośnie sklepu koronka fishing.

Czy to normalne w tym sklepie: 

.1 że sprzedaje się towar którego nie ma na stanie ?

. 2 że klienta mami sie dziwnymi informacjami że < ... muszę sie upewnić czy zamówiona wędka jest w paczce zbiorowej  ...> ?

.3 że do tego sklepu towar leci z usa 7 dni ?

Tego jest sporo więcej ale po 3 tygodniach czekania zastanawiam się czy ten kij dojdzie w tym roku choć ma być już na początku grudnia w Irlandii.

Za wszelkie info będę wdzięczny a zwłaszcza mój kolega który postąpił bardzo nie roztropnie robiąc zakupy w tym sklepie.

Pozdrawiam

P.S.

Zapomniałem dodać że  mój przyjaciel po 8 latach moich starań przeszedł na ciemna stronę hahahahaha.

40 minut na trawniku potem dzień cały na wodą  ( tylko dwie malutkie brody ) i 3 ryby.

Teraz ma dwie kalkuty 101 hg dc i 101 dc i jest szczęsliwy jak po pierwszym seksie !

Chyba nie muszę nic dodawać więcej ...

Edytowane przez TodomeyII

...przeszedł na jasną, jedynie słuszną stronę mocy! ;)  :P  :D  :good:

Ja myślę że chyba jednak ciemna.

Przez te 8 lat łowiliśmy razem to z brzegu to z pontonu nawet kilka razy bedąc na kajaku jednoosobowym teraz mamy porta bote. Ja zawsze cast on spin i mówiłem rzeczy w stylu < ... o kamyczek teraz drugi jest puknięcie jest branie i ...... siedzi .....> hahahahahahaha.

Tak było przez lata a Sylwek nigdy nic nie komentował ale ostatnio mi się przyznał że on zachodził w głowę skąd ja mam takie informacje. Powiedział mi o tym dopiero na pierwszej wyprawie gdy miał casta. Wtedy zrozumiał skąd mam takie informacje.

Bo jak sam mówił on czuł albo zielsko albo ryba hahahahaha.

Najważniejsze że jest z nami.

Ja mu powiedziałem  zanim zaczął naukę ( teraz mówi mi per profesor  ) pamiętaj że to jest droga w jedną tylko stronę i nie da się zawrócić.

• Like 1

A ja po ponad 30tu latach ze spinem i kilku z castem ... pozostanę przy swoim zdaniu :D

PS również mam na rozkładzie swojego, zakażonego castem przyjaciela ;)  :)

Sylwek na trawie nie rzucał high end, na lekcje dostał daiwe sol z gruba pletka aby łatwiej brody ogarnąć.

Nad woda dostał tatule swtv103hsl ( nówkę sztukę 5 h nad wodą 1.5 roku w pudle ) czy jakoś tak fajny multik ja byłem w szoku.

Mnie nikt niczego nie uczył nawet docisku szpuli nie ogarniałem, pierwsza była daiwa procaster.

Trzy rzuty potem 1.5 h walki z brodą no cóż samo życie. Dwa sezony się uczyłem na własnych błędach.

Szukaliśmy 3 tyg kalkuty bfs ale lipa bo coś shimano chyba ma problem z materiałami nie robią tej kalkuty.

Więc aby sobie potem przyrodzenia nie przytrzasnąć ze skowytu jak sie okaże ze kalkuty sie skończyły on wziął dwie a ja jedną.

Namawiałem go na plat aby kupić cały zestaw części i poskładać ale on nie potrafi JESZCZE ogarnąć że japan to kultura i szacunek i najwyższa jakość pod każdym względem, młodziak miesiąc jest po właściwej stronie.

Ale pierwsza dc przyszła bez olejku hahahaha przy drugim zamówieniu poleciał po bandzie bez bawełny po japońcach hahahaha ale dali dwie oliwki hahahaha.

Ale te oliwki to jakaś porażka jak otwarłem swoją tą do bfs to potem zatkałem opakowanie i tu big surprise wszystko sie wylało do woreczka hahaha.

Ja wiem że in japan ludzie sami nie serwisuja kołowrotów tylko do specy wysyłają ale w europie sprawa wygląda inaczej.

Na szczęście do sol dostałem super opakowanie z jakimś takimś różowym olejem prawie jak woda i to stosuje.

Dziś pierwszy raz testowałem dc101 no do bfs nie ma startu jeśli chodzi o lekko ale na ciężko ( nie było kija odpowiedniego ) to chyba będzie latać i latać.

Ja tu się rozpisałem nie w temacie ale mam czas i zimne piwo więc ...

Wojtek jest jedynym importerem StC do Polski, a sklep Corona Fishing korzysta z jego usług. Niektóre paczki bywają nieposłuchane, spedycja  mało profesjonalna albo kompletowanie nie idzie szybko .. ale chłopiec do bicia zawsze się znajdzie.. zwłaszcza dla zajebistego klienta  :)

Jak to mówią - klient nasz pan!

Spróbuj może kupna z amerykańskiego sklepu St Croix, albo od któregoś z licznych dystrybutorów, np bassstoreitaly. Mniej więcej to samo. A jak światowo można przydymić  :)

• Like 4