Skocz do zawartości

praca w Nowym Dworze Gdańskim

MarcysTorun

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam prośbę, moja narzeczona szuka hostess do pracy w Nowym Dworze Gdańskim  na 7 czerwca. Może ktoś ma córkę/koleżankę, która by chciała sobie dorobić? Hostessa miałaby promować bank bgż bnp paribas przez 3godz, płatne 15zł netto / godz.

Wymagania to miła aparycja i komunikatywność.:)

Piszę tutaj bo inne ciężko kogoś z tej miejscowości znaleźć, ale może tu się ktoś znajdzie i kogoś poleci:)

kontakt  do narzeczonej 507 508 221, bądź tu na pw.

Panowie to ogłoszenie to inna bajka - wiadomo, że hostessy mają za zadanie ładnie rozmawiać , jeszcze ładniej wyglądać i ładnie pachnieć ... na tym wymagania się kończą :) Raczej ponętne 30-tki nie będą sterczały z ulotkami i zagadywały nieznajomych za 45 złotych  ... :D To praca dodatkowa dla młodej siksy aby sobie do balerinek dozbierała czy na waciki miała.

Edytowane przez Szymon82

Panowie to ogłoszenie to inna bajka - wiadomo, że hostessy mają za zadanie ładnie rozmawiać , jeszcze ładniej wyglądać i ładnie pachnieć ... na tym wymagania się kończą :) Raczej ponętne 30-tki nie będą sterczały z ulotkami i zagadywały nieznajomych za 45 złotych ... :D To praca dodatkowa dla młodej siksy aby sobie do balerinek dozbierała czy na waciki miała.

[emoji39] a z tymi wacikami to też pojechałeś [emoji1] hot~16/17 teraz zbierają na 0,75 i wejściówkę do klubu

(potwierdzone info w koncu sam jestem '99[emoji23] )

Edytowane przez nick