biosteron Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Czy mo?źe ktoś ma ten młynek ??, chciałby wiedzieć gdzie był produkowany (czy to Japan?), nie mogę tego wyszukać na necie, w og?łle mało wiadomości jest na temat tego modelu. Pytam, bo kolega łowi nim intensywnie w rz.Bug od 2004r. Kołowrotek ten, nigdy nie był smarowany, a kręci do dzisiejszego dnia bez zarzutu. Mile widziany dokładniejszy opis tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam taki w wersji z tylnym hamulcem i Hi-Speed 6,2:1. Super Aero 4000HS.Wyprodukowany w Malezji.W sumie juz go nie u?źywam. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witaj Ja posiadam super aero 4000F Przeło?źenie5,2-1 waga 340gram zakupiony jakis czas temu ale nigdy nie uzywany stan idealny. jesli cie interesuje to szczegoly na PW. Pozdrawiam karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi