BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 CześćPytanie do "dyrekcji"zacnego forum: co jest z zegarem forumowym? został w czasie zimowym?Zegar jest przesunięty o godzinę do tyłu (a jak ktoś mi sprzątnie super towar z powodu czasu rezerwacji? będzie afera ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 U mnie jest właściwa godzina (chyba że ja też jestem jeszcze w czasie zimowym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Strefe czasowa moze masz zle ustawiona, u mnie chula dobrze, ale strefe sobie przestawilem na Greenwich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 aaaa widzisz, nie pomyślałem zawsze to łatwiej najpierw do kogoś się prz.... zwrócić uwagę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ustaw w profilu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) OK ... i się udało (jestem bohaterem własnego profilu ) Edytowane 5 Czerwca 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seiken Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) OK ... i się udało (jestem bohaterem własnego profilu )Widzisz wiek robi swoje ,z wiekiem mało kumaty człowiek się robi te internety profile itp trza szybciej ogarniać a nie tylko szafą się zajmować wężykiem ps za rok wnuk Cie oświeci hihihih Edytowane 5 Czerwca 2016 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ... wnuczka, wnuczka, już nie długo będzie trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inter Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Robciu. A ja myślałem że ty godzine do przodu jesteś zawsze . kurde widze że strasznie sie myliłem. I dlatego wisisz mi browarka !! Poza tym niepokoi mnie fakt .że nasze żony pytają sie o Ciebie dość często ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tadziu, szczęśliwi czasu nie liczą ... przekaż to żonom i pozdrów baaaardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inter Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 zacieszają ... chyba Cie polubiły ,,zresztą my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BOB1
Cześć
Pytanie do "dyrekcji"zacnego forum: co jest z zegarem forumowym? został w czasie zimowym?
Zegar jest przesunięty o godzinę do tyłu (a jak ktoś mi sprzątnie super towar z powodu czasu rezerwacji? będzie afera
)
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi