wojtas Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Jaki kołowrotek do tego kija koledzy polecą Sage Z-Axis 590-4 Fly Rod--9 ft. 5 wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 @wojtas Moja rada. Kija pod pachę i maszeruj do sklepu gdzie mają młynki w odpowiednim wyborze i podmieniaj przy kiju aż ci któryś przypasuje.Jak kupiłeś SAGE to na młynek też trochę musisz wybulić. Jaxon-a dopiąć nie wypada… <_< Ja mam kilka patyków tej firmy co Twój i wszędzie Loop-y.Mój typ to: http://www.looptackle.se/website1/1.0.1.0/146/2/index.phpEvotec FW 5/7 Młynki w klasie: 3-5, 5-8, 7-9, 8-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 I jak wybrałeś już młynek do Twojego kijka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki20 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 niezły komplecik tylko pozazdrościć właścicielowi:) ja za 100 lat takiego nie będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja do sage'a szukałbym sage'a, Bujo miał świetną terkotkę, jeno zapomniałem numerka, ale pewnie niedługo tu przyjdzie to powie. Fajnie to wyglądało i działało, pamiętam że miał to od dłuższego czasu i bardzo chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Lady D, niezła kolekcja. Zakładając, że do każdego masz kilka linek to można by nimi obwiązać Pałac Kultury Kołowrotki pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 RemekPałac Kultury to chyba nie, ale Spodek w Katowicach to na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam, Tak, tylko Sage 2550 green , cos takiego jak w linku, do dostania na amerykanskim e-bay: http://www.flytowater.com/2009/12/backcasts.html Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ech, ładnie prezentują sprzęty w sklepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Andrzej na jednym jest plamka, tzn utytłany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 ja bym kupił cos firmy ross albo abel - piekne i bardzo dobre kołowrotki pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie no to jakieś alufelgi super komplet, olinowanie pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi