Turtle Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Interesuje mnie jak jest wyprofilowana, a w necie same foty z góry. Ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 zrobię sobie kilka takich Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Kiedys sobie cos takiego zrobilem Materiał lyzka-nierdzewka.Chyba jeszcze musze podgiac delikatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 i jakie efekty?ja mam dostep do CNC i moze byc ciut bardziej zblizone do oryginalu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/hansen-lures-strippe r-g5-a23-p1485-k8483.htmlSuper blacha jest u mnie nr.2 zaraz po meppsie syclopie na pstrągowe łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Zrobiłem ja z mysla o morskich trociach,na razie przegrywa ona ze sprawdzonymi wabikami(mała czestotliwosc wyjazdów)Waga sie za bardzo nie martwie,bedzie ok jak 50 m.tym rzuce.pozdrawiam p.s.Tortle,zrób wiecej Mniejszy model na pstragi?Ciekawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turtle Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Za pare dni wrzuce na budowa przynet moj watek.A jak przyjedzie do mnie oryginalny Stripper to zobacze co się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi