Artech Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tak? Najlepiej kordonem sanitarnym, bo - jak wiadomo - ręcznie wykonywane woblery zatracają łowność od wiszenia w pobliżu masowo produkowanych (szczególnie w Chinach), a ich twórcy czują się zgwałceni i ciągle muszą brać prysznic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @chub norris- zarąbiste ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dawno nie pisałem, nie wstawiałem w tym wątku, bo nie ma na to czasu za dużo roboty (czyt.pomysłów). Tak powoli może będę zapełniał linijki z jakimiś informacjami na temat moim wobków.Jednym z nich jest Pstrąg w dwóch rozmiarach 6cm i 8cm i dwóch rodzajach: - Pstrąg 8cm: - Pstrąg Classic 8cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Piękne proszę Pana,głowa buzuje od pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dlatego do tego mam specjalne chłodzenie Tak jak to już gdzieś pisałem o testach w zimie, to powtórzę tutaj - z wczorajszych testów, upsss... czytaj, termicznego chłodzenia pomysłów . Wczoraj pojechałem znaleźć kawałek wody, na sprawdzenie nowych wobków (kształtów) i załamałem się, bo nie zdążyłem: - za szybko to przyszło - i nie można było nic ciekawego znaleźć, chociaż metr na metr, żeby tylko wobka zamoczyć - w końcu znalazłem, widziałem z daleka, że kaczki się kąpią i może uda się z nimi dogadać, żeby trochę dla mnie odstąpili, ale niestety woda za daleko od brzegu. Było to najlepsze miejsce, największy obszar wody - yes, yes, yes!!! Na napływie znalazłem, wystarczyło, żeby coś wrzucić i pogrzebać patykiem w wodzie - to nic, że -10St, ważne że było co robić To jest dopiero choroba, ale to lubię i taka praca, tylko co będzie za tydzień, jak jeszcze bardziej skuje lód Jurku pomysłów tyle ,ze nie ma czasu wrzucać na forum, ale po woli, może będę to ogarniał, bo to nie tylko boleniówki (np.3cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 W lubuskim chociaż Odra zamarznięta, to już wiosnę czuć. Owady u mnie zaczęły się budzić i skupiać w stadka: -żółtobrzeżek natural (kolor) i najważniejsze, że brzuchy pokazały, to sobie skopiowałem kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 fajne robalki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jacek - priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Niezłe . Bardzo realny profil. Ile ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Na pierwszej stronie jest porównanie oryginalnych robaków z piankowymi, bo z nich były robione foremki, także jak najbardziej kształt podobny.Samiec (ten wyżej) 3,5cm/3gr pływajacy, 4gr tonącySamica 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Zarąbiste te robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mam nadzieję, że obowiązywać będzie kolejność zamówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ty czekałeś na inny brzuch, teraz jest, to ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Piękne wobki.Te pływaki i pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Piękne wobki.Te pływaki i pstrągi Tak, tylko wyglad...pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Zmieniłem trochę kolorki w pstruchach: Pstrąg 8 - Trout Yellow Pstrąg 8 - Trout Pstrąg 6 - Trout Yellow Pstrąg 6 - Trout No i okonek trochę żywszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Piękne wobki.Te pływaki i pstrągi Tak, tylko wyglad...pozdro. Nie kumam co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Super malowanko. Masz filmiki z pracą tych pstrążków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Woda w Odrze ma widoczność jakieś 10cm, także też czekam.Na forach przyjęło się ocenianie wobków po prezentacji foto, ale my tym mamy ryby kusić i marzeniem moim jest, żeby każdy kto coś zmajstruje pokazał jak to chodzi, pracuje w wodzie. Chociaż nad wodą można tak to pokazać, że wady da się ukryć, a wypromować minimalne zalety jako priorytet, ale zawsze to coś więcej niż fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dlatego np ja zazwyczaj tak robię. Tzn wstawiam jakiś tam filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Po udanym, skutecznym wzorze Pstrąga 6 (6,6cm) postanowiłem go nie zmieniać (oczywiście kolor inny) i zrobić z niego boleniówkę. Wobki dostają skuteczne moje kolory jakim jest Pearl i Silver - Pearl - Silver Waga taka jak w pstrągowym, czyli Sinking- 10-11gr, ale na pewno będzie też wersja pływająca Floating- 8gr.Lotność ekstra, no i praca... dlatego zostaje jako boleniówka, bo ma delikatną pracę, bez mocnych odskoków, postawiony w nurcie drobno lusterkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jacek znam tego pstrąga ze zdjęcia hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 No mi pozostaje tylko siedzieć i robić, a inni ryby łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 jacek nie masz szans przebic sie na tym forum bo wobkow ladnych nie robisz, co 2 dni nie zmieniasz wersji woblera z shalow na ultra cast mega hiper blaster no i wobki nie maja jaj ja bym sobie darowal i zmienil sposob zarabiania pieniedzy ps. nie malujesz na rili ukleja i nie robisz fotek surowych korpusów ps2. nie zapomnij o moderatorach , moderator musi byc urobiony ps3. w d......e mozesz wsadzic swoje 15 letnie (albo i dluzsze) doswiadczenie w robieniu wobkow a no i cena stanowczo za niska prawdziwy boleniowy wobler zaczyna sie od 35 zl w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ale przecież mi o żadne przebicie nie chodzi, bo na to nie ma czasu. Mając już ok.30 wzorów wobków, mam co robić i nie dałbym rady jeszcze to opisywać i wstawiać foty. Przecież inne konkrety odbywają się na privach (aha, sklepowe bajery) i to już wystarcza . Szpiegu, u mnie jest jak z ciuchami w modzie, teraz mamy wiosnę, a ja już szykuję wobki na jesień 2012 Uklejka 11cm i Uklejka Shallow 10cm (waga ok.30gr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi