Skocz do zawartości

Woblery JAZ

Rekomendowane odpowiedzi

I  jak ida prace nad wobkami?? Cos cicho sie zrobilo u Ciebie;/

I u mnie tak jest. Nie wnikam, że wątek leci na 3-4 stronę, a tak się niekiedy zdarza, bo ja "robię" woblery. Przeglądając wątek można zauważyć, że kilka razy (może) zdarzyło mi się coś wstawić podobnego co było wcześniej i raczej nie powielam tego samego. Są piankowe pomysły, za jakiś czas (jak go znajdę) coś się pomaluje, to wstawię :D.

Tam akurat można całą noc się bawić (często zdarza się ale- aerograf i kompresor) i nikt nie usłyszy.

Co do nowych pomysłów - STOP. Mam już ponad 30 wzorów wobków, każdy do innych zadań i chyba nie ma sensu wyszukiwać czegoś nowego, bo to co mam daje full roboty i na pewno zadowolenia w zabawie (niekarnawałowej).

Edytowane przez J A Z

Ja zawsze coś zmieniam  :D , ale po co zmieniać coś, co robi swoje.

Taka tam kosmetyka teraz idzie, ale jako całość wszystko zostaje - esesman dalej będzie robił swoje  :lol:  :lol:  :lol:.

Gdyby z klonować Jacka ,lub zrobić odlew takiej odpowiedzi bym nie otrzymał. :angry: Pewnie taką.Postanowiliśmy z klonem zrobić małą modyfikację.To znaczy dociążyć,przesunąć środek ciężkości,dać większy ster i pod innym kątem, trochę wyżej oczko,ciut skrócić i zmienić kolorystykę.Reszta zostaje bez zmian. :( :huh: :D Lepiej go nie klonować. :lol: :D

Kiełbiki będą w opcji DR i SDR? Jak te pierwsze twoje, stare banany (te to miały piękną pracę ^_^ ).

Aaaa, nie doczytałem, DR będzie, kręcony pod  - bolki -  (?), co z SDR, aż się prosi ten kształt o taki ster.

Edytowane przez Dagon