Spawciu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 super opisane i wszystko piknie widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kleniówek trochę doszło i trzeba byłoby porobić fotek, a nie ma czasu. Coś może niedługo przygotuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZia Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tempus Fugit - jak mawiali starożytni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jacek - o to chodziło. Super podsumowanie, czekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 opisy przeczytane, fotki przeglądnięte - wszystko super się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Świetny pomysł z tym opisem przynęt. W bardzo przyjazny sposób zostały zaprezentowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Od dłuższego czasu chodzi za mną zmiana nazwy koloru PEARL (czarny grzbiet, boki perła), bo ciężko jest niekiedy dogadać się o jaki kolor chodzi . Nazwa Pearl stosowana jest już od 10lat i tak zostało, bo rozmawiając z chłopakami w realu to perła, perła i wiadomo o co chodzi, ale dla nowych to nic nie mówi. Pearl Miały być różne nazwy, ale dzisiaj "ON" mi podpowiedział i tak zostaje OPAL BLUE (OB) Były różne opcje w nazewnictwie tego koloru, ale wieczorkiem znalazłem idealny filmik odpowiadający temu co robię . Teraz jak ktoś będzie się pytał jaki to kolor, to od razu linkuję to poniżej: http://www.lexus-concept.pl/lexus-lf-lc-opal-blue-video/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tiaa,pewnie stoi w podwodnym garażu niczym BatMobil i ruszasz nim jak noc spłynie na słubickie ulice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Przecież pisali do mnie z pytaniem czy mogą, to im odpisałem, że teraz każdy podrabia co dobre, to dlaczego oni nie mogą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tiaa,pewnie stoi w podwodnym garażu niczym BatMobil i ruszasz nim jak noc spłynie na słubickie ulice Mariano, na ryby to My w Słubicach jeździmy czymś innym, chociaż strach siadać do środka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A ja w głowę zachodziłem, skąd, dlaczego, taki wysyp woblerostrugaczy naraz, a to takie buty. Pimp My Ride za skrzynkę woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 hehehehnie nie ma to jak dobre auto poprawione w Poznaniu Tylko że my tu czekamy za "katalogiem" kleniowców-bananowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jacek, no musze Ci powiedzieć, że autko robi świetne wrażenie ale praca wobka genialna. hmm hmm a jak tam kompetowanie zamówienia dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Przecież wiedziałem, że jak to wstawię, to będą takie odzewy ...Twoje jest (teraz patrzę na to) trzecie po prawej z 4wzorami, ale to wszystko na kartce Jutro część z tego malowana - hurrrraaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 było nie kusić losu no i cieszę się, że nie zawiodłem twoich oczekiwań ok. grzecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 UKLEJKA SHALLOW 10. Szybki filmik pokazujący pracę Uklejki. Wobler bardzo dobrze siedzi w wodzie, nawet przy szybkim ekspresie zachowuje drobną pracę - pięknie "myrda" ogonkiem . Przy wadze ok.30gr, bardzo lotny, ale z obciążeniem jeszcze pobawię się, bo można dołożyć. Odejmować nie ma sensu, bo ćwiczyłem go nad wodą na lekkim zestawie i nie czuć go mocno na zestawie, wiadomo wyrzut to inna bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Uklejka 11. Długość 11cm/19gr (pływająca). Wobler do kuszenia boleni w wersji pływającej, a także do zabawy przy połowie szczupaka. http://youtu.be/ixVX9liF7vY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ukleja shallow pracuje idealnie na Narwiańskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek. Pierwsza klasa, warto było chyba tyle miesięcy siedzieć nad tym maluszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ale ja dalej siedzę i kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Jacku czyżby jednak praca nad tą ukleją 11 pływającą dobiegła końca ? Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia bo muszę przyznać, że wygląda obiecująco Na jaką maksymalną głębokość zejdzie ten model ? ps. czy mniejsze modele też będą dostępne ? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez dardzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wszystko ładnie ale nic nie przebije minnow 3DR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No Jacku,widać solidnie przepracowana zima, jeśli chodzi o wdrażanie nowych pomysłów .Teraz proponuję brać się za prodakszyn bo maj tuż tuż i nerwowo zaglądam do skrzynki pocztowej każdego dnia ..........a tam póki co wszystko tylko nie wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi