J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Jacku czyżby jednak praca nad tą ukleją 11 pływającą dobiegła końca ? Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia bo muszę przyznać, że wygląda obiecująco Na jaką maksymalną głębokość zejdzie ten model ? ps. czy mniejsze modele też będą dostępne ? Głębokość - myślę, że 1,5m, ale tak naprawdę do tego nie przykładałem się, bo nie było miejsca (głębokość). Na filmiku widać (pod koniec), że od razu schodzi głębiej, a na potrzeby prezentacji, musiałem ją trochę wyżej poprowadzić."...Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia..." - no będzie, będzie Wszystko ładnie ale nic nie przebije minnow 3DR Max!!!Też się cieszę z tego wzoru, bo kleń i bolek będzie się czepiał. Właśnie dzisiaj wpadł kumpel od tego pomysłu, po jakieś zabawki na jutrzejszy rekonesans wodny i dowiedział się, że pierwowzoru (swojego wobka) już nie dostanie, bo idzie na tablicę zasłużonych. Porównywał mojego i swojego (woblera) i śmiał się, że wszystko idealnie skopiowane, oprócz mojego kształtu. Jutro będzie miał okazję sprawdzić pracę. No Jacku,widać solidnie przepracowana zima, jeśli chodzi o wdrażanie nowych pomysłów .Teraz proponuję brać się za prodakszyn bo maj tuż tuż i nerwowo zaglądam do skrzynki pocztowej każdego dnia ..........a tam póki co wszystko tylko nie wobki Wobki z pomysłów zimowych nie są jeszcze ruszane.Dla Ciebie - no wiszą u mnie na tablicy Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez J A Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 :D :D Jacku Ty wiesz, że ja Cię poproszę o 2sztuki tej 11 cm w wersji silver i perl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Moje kartki nie kłamią, jest 2xPearl (Opal Blue). Nie ma problemu, przejdzie przez "dział kontroli zamówień" i zmienimy na Opal Blue i Silver. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chyba dzików nie było,że tak spokojnie mogłęs testować wobki,co?? Pamiętaj również o moim zamówionku,bo wiesz kto mnie męczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zwolak - Ty mnie politycznie nie kołuj,dobre wobki mają miejsce w pudełku a nie na tablicy ..........tam wiesza się tylko ładne wobki, które mają problem z pracą Czekam w każdym bądź razie na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dzisiaj na Odrze było pierwsze wodowanie Kiełbi. Kiełb Classic 7:- długość 7,1cm- waga - ok. 6,5gr - pływający Kiełb SDR 7:- długość - 7,1cm- waga - ok.6,5gr pływający Jest w nich moc: w nocy sandacze, w dzień bolki - jest co robić, ale i tak mnie męczy, żeby wsadzić więcej obciążenia pod głębsze szukanie bolków. Lekki nurt, powolne ściąganie i wobler już pracuje. Ściagany na szybkiego w przelewie siedzi ładnie - jak na pływaka jest super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja juz mam kiełbie we łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Minnow DR3-ka w moim siurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No Kuba - brawo,ja dziś otwarłem magiczną kopertę , w której też kilka przysmaków JAZ- a było .....zobaczymy jutro,chociaż teoretycznie mam iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dla mnie bomba, że na boleniówki będę mógł teraz łowić także klenie, poza Minnow DR3 kilka takich pozycji jest właśnie na ten rok, wygodne oraz celne podawanie i intensywna praca przy niewielkiej prędkości wodzenia, brakowało takich woblerów ale w końcu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Minnow DR3-ka w moim siurkuNooo Kuba,nie znałem Cię z tej strony .Niezłego masz "siurka" ,a łeb jak u ........klenia . Pozdrawiam Tomi . Edytowane 3 Maja 2013 przez tomi101 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jacek dziś o 16.00 SMS od Darka " Jest przesyłka" . O 17.30 prosto po robocie[brudny, głodny i cały przemoczony ] odbieram co zamówiłem i nie zamówiłem . W domu dokładnie oglądam całą zawartość .Jest zaj-faj :) . Bolki i inne drapieżce bujta się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Doszły i powiem, że czekać warto było, najbardziej mnie zaintrygował wobler boleniowy do specjalnych poruczeń. Wiem, że ma już nazwę handlową, ale ja go nazwałem sobie, pieszczotliwie, kobyłką. Raz, że gabarytami i wagą blisko mu do tego sympatycznego zwierzęcia, dwa, liczę na to, że faktycznie może być jesienią czarnym koniem na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 @Dagon-czyżbyś doczekał się wobka ........BIG MAMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tak, to jest ten, na którego Jacek "dildo" mówi, nieślubne dziecko wieloryba z indiańskim wigwamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 He hehe , choć jeśli się nie mylę , "dildo" to wobler zupełnie z innej bajki i nie tego producenta........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Owszem, innego, genezę widzę znasz. Ja dostałem Szalołkę trzydziestogramową i teraz się zastanawiam czy nie przejść na casting. Masakryczna przynęta, robi wrażenie, na filmiku widzę, że fajnie drobi, teraz nie mam jak jej przetestować, ale na pierwszej wyprawie leci do wody z marszu, co mi tam, niech stołeczne kaczki wiedzą jak gejzer wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Owszem, innego, genezę widzę znasz. Ja dostałem Szalołkę trzydziestogramową i teraz się zastanawiam czy nie przejść na casting. Masakryczna przynęta, robi wrażenie, na filmiku widzę, że fajnie drobi, teraz nie mam jak jej przetestować, ale na pierwszej wyprawie leci do wody z marszu, co mi tam, niech stołeczne kaczki wiedzą jak gejzer wygląda. Kaczki ? Taką przynętą to bobra możesz położyć trupem ! Jak będziesz ją testował to się oflaguj , co bym zachował 100 metrowy dystans od Ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Polezę gdzieś daleko w wodę, za miastem, co bym czasem za pierwszym rzutem dzieciaka jakiegoś na drugim brzegu z rowerka nie zdjął, odpalę racę, potem sygnał dźwiękowy, że leci, zamknę oczy i poooooszła – ziemia – powietrze – woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Hmmmmmmm taką torpedą, to myślę że już można spokojnie,Miedzeszyński wał rozdupcyć.........zwłaszcza jeśli atakować go z drugiego brzegu przy pomocy klasycznego odstrzału castingowego Na szczęście Jacek zrobił to z myślą o bolkach Edytowane 24 Maja 2013 przez tofik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak to pewien kolega stwierdził, oglądając dzisiaj u mnie to cudo, może to być doskonała, bo wielokrotnego użytku, amunicja na kormorany a pewnie i dziadka borowego drzemiącego nad milczącym gruntem z dzwonkiem można by nieźle wystraszyć. I tym sposobem, zaoszczędziliśmy Jackowi pracy, charakterystyka produktu gotowa, teraz tylko karteczki drukować, woblery pakować i na sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 He he ,to chłopina ma sen z głowy już teraz .......a co jeśli wszystko zechce do "prodakszyn" wprowadzić............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jutro coś pstryknę, to będzie foto. Wyrzucić to do wody, to armata potrzebna, ale ściągać można kijkiem kleniowym - "SS" - 34gr- "S" - 24gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Udało się zrobić fotkę, to wrzucamUKLEJKA SHALLOW 10 "SS":- długość 10cm- waga "SS" - 34gr "S" - 24gr- głębokość schodzenia: 0,5 - 1,0 mPrzynęta typowo boleniowa. Praca delikatna, lekko wyczuwalna na kiju. Zasięg wyrzutu... leci, leci i leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi