J A Z Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Dwa krótkie filmiki przedstawiające pracę łamańców, w bardzo szybkim i mocnym przelewie. Minnow 3 Jointed SDR "F" - Fantasy http://youtu.be/D78HktklPrk Uklejka 4 Jointed Classic "F" - Fantasy http://youtu.be/iuuI_lA2cS0 Edytowane 28 Listopada 2014 przez J A Z 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zamiatają tymi kuperkami, niczym kelnereczki po sutym napiwku. Opłaciły się, jak widać, te żmudne testy na zimnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zamiatają i myszkują , widać że szukają wody. Tak jak lubię żeby wobler pracował. Nowe ubranko w ruchu wygląda też intrygująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Myki to tylko u Juliana. JAZ na 100% nie ma patentu na myki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Myki to tylko u Juliana. JAZ na 100% nie ma patentu na myki Nie budzić Króla..........tak pięknie sobie śpi... Jacek-zdecydowanie lepiej, jak na filmach "aktorzy" ubrani są w kolor Silver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To było tak specjalnie, bo przy tej dzisiejszej pogodzie i wobler z czarnym grzbietem, to tylko byłoby widać jak woda płynie.Uciekanie na bok - kij na podpórkach, krótka żyłka, a ja nie nadążałem telefonem za woblerem. Musiałem tak to zrobić, żeby wobler nie wchodził za głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Pstruchowate wobki. Minnow 5 SDR "F" - Trout- dł.- 5,0cm- waga - 3,3gr- kotwica - 2 x nr 10- głęb.pracy - 1,0 - 1,5m Bączek 4 Classic "F" - Trout- dł. - 4,1cm- waga - 3,6gr- głębokość schodzenia - 0,5 - 1,0mPraca: mały ale wariat, czyli nie usiedzi w jednej linii, pracuje w pasie ok.30cm uciekając w prawo-lewo. Nie wyskakuje w przelewie, jest stabilny. Praca ogonowa, wyczuwalna na kiju. Minnow 6 "F"- dł.- 6,4cm- waga - 5,6gr- kotwica - 2 x nr 8- głęb.pracy - do 0,5mPraca - drobne, szybkie lusterko. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Bardzo ładne gołym okiem widać staranność wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pstrąg 7 "F" - Trout.- dł. - 6,8cm- waga - 6,5gr (pływający)- głębokość schodzenia - 0,5 - 1,0mPraca - drobna, wyczuwalna na kiju. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Parę lat temu postanowiłem , że znów zacznę jeździć na pstrągi. Nawet wędkę pod pstrąga kupiłem.Wędka stoi w szafie i pewnie w końcu trafi na giełdę.Patrząc na te wobki jeszcze bardziej żałuję , że życie tak brutalnie zweryfikowało moje plany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Piotrze, oszczędzaj czas na kleniojazie i bolenie, teraz regeneruj siły. To szybko minie, ta zima. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ale jak to tak?pyndzlem,aerografem.....czym żeś Pan to wymalował?...........normalnie niebotyczne osiągnięcie...szokes .hahahah I znowu cena do góry ...hahhaha........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cena cały czas taka sama, czyli 20zł . To Kiełb potrójnie złamany będzie przegięcie, bo aż 24zł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak złamany to powinno być taniej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No jest, trzykrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Coś starego, ale nowego. Testowane od późnego lata."SX" - wobki mocno przeciążone, do bardzo dalekiego zasięgu, zachowując prawidłową pracę. Wobler leci i leci Uklejka Shallow 6 "SX"- dł.- 6,4cm- waga - 20-22gr- kotwica - 2 x nr 6- głęb.pracy - 0,5 - 1,0m 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nad wodą pewne poruszenie. Uklejki zaczęły pożerać małe bolenie, przez co zrobiły się otyłe i pływają w niższych partiach wody. Dorosłe bolenie tego nie wytrzymują i z wściekłością atakują tłuste uklejasy.Uklejka 7 SDR "S"- dł. - 7,0cm- waga - 10-11gr- kotwice: 2 x nr 6- głębokość schodzenia - do ok.3mPraca - uciekająca w popłochu uklejka, przed "zębami" boleniowymi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie jestem pewien, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że kolega @pisarz bardzo ucieszy się z tej konkretnej uklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Nie jestem pewien, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że kolega @pisarz bardzo ucieszy się z tej konkretnej uklejki. Darek nie mylisz się , jak tylko zobaczyłem pierwsza myśl . To jest to. :) Już się nie mogę doczekać jesieni . Ja , bolki grubasy , a między nami 7 SDR "S". :DJacek to jest to , bajka. Ale się cieszę . Jacek jakie kolory będą dostępne? Czy jest szansa na wersję pływającą? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Rozumiem,że tam jest miejsce na aplikacje atraktora Zapach wedle własnych upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kolor - 5 podstawowych jakie cały czas stosuję.Hmmm... to u góry jest już tak długo testowane, że wielokrotnie odpuszczałem, ale nie ma, że boli i do przodu, dało się. To jest tylko "S" 10gr, bo więcej jak na razie się nie da wsadzić (technicznie), a zajmuje 1/3 brzucha (takie małe upchane boleniki).Co do pływającej - niby trenuje ją, ale spoko. Jest bez brzucha, czyli taka moja standardowa Uklejka 7. Teraz ma 7,6gr i lekko tonie, czyli jeszcze trzeba ją odchudzić... może wyjdzie, czas, potrzeba trochę czasu, niestety doba ma tylko 24h i jakoś 6h snu mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Minnow 5 Classic "F"- dł.- 5,0cm- waga - 3,5gr- kotwica - 2 x nr 10- głęb.pracy - 0,5 - 1,0mPraca - kusząca (hahaha). Już lekkie ściąganie i wobler zaczyna pracować, czyli szybkie migotanie. Idealny na spokojną wodę, jak i na mocny uciąg nurtu. Trout Silver Opal Blue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) "...Czy jest szansa na wersję pływającą?..." Jest życzenie, a ja je spełniam Specjalnie odlałem sztukę pływającą i pojechałem nad wodę. Uklejka 7 SDR w wersji pływającej tak samo pracuje i schodzi jak ta "S", czyli można odpalać foremki. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez J A Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jest życzenie, a ja je spełniam Specjalnie odlałem sztukę pływającą i pojechałem nad wodę. Uklejka 7 SDR w wersji pływającej tak samo pracuje i schodzi jak ta "S", czyli można odpalać foremki.Jacek ja od wczoraj wyglądam tak .Jak tak dalej pójdzie to mi tak do końca życia zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Praca - uciekająca w popłochu uklejka, przed "zębami" boleniowymi Jaca no nie żartuj, że zrobisz woblera z mykiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi