Dagon Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 I na Brzankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To malowanie z letniego sandaczowca, to śmiało mógłbyś przenieść na swoje cykadki kleniowe. Jaz pokaż te cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 @brown ja nie tworzę "cuda", to nie ten wątek .To są normalne woblery, które są skuteczne dla łowiącego wędkarza i nic więcej. Cykadka 2 "SS" - Gold i Silver 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ten nowy kolor jaką nazwę roboczą dostanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Maniek, jaki "nowy ", bo się gubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ten zielony,czy już był wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Normalnie, zwyczajowo, powinienem napisać, że kosi już od dwóch sezonów, ale nie, niestety to były tylko próby malowania do czegoś innego i tak zostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) I tak byłoby forumowo Będzie większa wersja ? Edytowane 3 Lutego 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Będzie większa wersja ? Nie!!! Jak ja mam pozostałe zliczyć, chcesz, żebym się w tym pogubił .Łamańce już się szykują do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Więcej już nie zapytam (po)łamańce mogą namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Przegląd armii woblerowej BOLENIÓWKI Uklejka 7 "S" Uklejka 7 "SS" Uklejka Shallow 6 "SS" i "SX" Minnow 6 "SS" Jazgarz 7 "SS" Cienki 5 "SS" Minnow 5 "SS" Minnow 5 "F" Minnow 5 Classic "F" Mały 4 "SS" Uklejka Shallow 3 "SS" Minnow 3 "SS" Minnow 3 DR "SS" Uklejka 4 "SS" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kleniówki Banan 5 Classic "F" Banan 5 DR "F" Bączek 4 Classic "F" Bączek 4 SDR "F" Brzanka 3 Classic "F" Minnow 3 SDR "F" Minnow 3 Classic "F" Flea 2 "F" Flea 2 "SS" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kleniówki owady Żuk Pływak 4 Classic "F" Żuk Pływak 4 SDR "F" Żuk Pływak 3 "F" Żuk Pływak 3 SDR "F" Chrabąszcz Majowy 2 "F" Chrabąszcz Majowy 2 SDR "F" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Z taką armią to i wojna nie straszna . Wielu z tych żołnierzy wiernie mi służyło . Niestety część zginęła w boju , lub została okaleczona .Niedługo trzeba będzie zrobić powszechną mobilizację i uzupełnić stan osobowy . Jacek to dobry pomysł by zaktualizować i przedstawić całą ofertę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Oferta woblerów boleniowych powala różnorodnością, a myślałem, że mam wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jeszcze ze 3-4wzory znalazłyby się w samych boleniówkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ja mam jeszcze kilka, które nie zostały tu przedstawione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jeszcze ze 3-4wzory znalazłyby się w samych boleniówkach Kiedyś się śmiałem, że niedługo będziesz miał najszerszą ofertę przynęt w tym sektorze, ale teraz, to już chyba nie ma "śmiacia". Edytowane 8 Lutego 2015 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek502 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak zamowic u pana woblery jakis kontakt mozna prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zawsze można użyć skrzynki na priv lub wobleryjaz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Nad wodą pewne poruszenie. Uklejki zaczęły pożerać małe bolenie, przez co zrobiły się otyłe i pływają w niższych partiach wody. Dorosłe bolenie tego nie wytrzymują i z wściekłością atakują tłuste uklejasy. Uklejka 7 SDR "S"- dł. - 7,0cm- waga - 10-11gr- kotwice: 2 x nr 6- głębokość schodzenia - do ok.3mPraca - uciekająca w popłochu uklejka, przed "zębami" boleniowymi Jacek Ukleja po testach. Jak dla mnie rewelacja. Przede wszystkim to wobler stabilny aż do bólu.Testowałem go w bardzo silnym nurcie z licznymi zwarami.Ukleja nawet w tak trudnych warunkach zachowuje się stabilnie. Wobler pracuje bez względu na siłę nurtu w pozycji poziomej . SDR-y którymi łowiłem dotychczas zawsze miały tendencję iść głową w dół . Praca woblera migotliwa , mocno wyczuwalna nawet podczas prowadzenia z nurtem.Ukleja tak jak pisałem mocno stabilna , co nie znaczy że pracuje jednostajnie i monotonie. Wobler w nurcie odjeżdża na boki , tak jak robi to spłoszona uklejka .Na wodzie stojącej pracuje też bardzo dobrze i nie traci swoich walorów. Właściwości rzutowe jak na 7cm- 10g SDR bardzo dobre. Wobler od czasu do czasu ma jednak tendencje do koziołkowania w powietrzu i wtedy rzuty są wyraźnie krótsze .Jacek sam jestem ciekawy jak to wszystko przełoży się na łowność woblera , ale na to trzeba jeszcze trochę poczekać.Na pewno ten wobler to niemal doskonała imitacja spłoszonej i uciekającej uklejki. Pozwoliłem sobie opisać moje wrażenia w Twoim wątku.Mam nadzieję że pomoże to tym którzy będą szukać SDR-a o pracy boleniowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wszystko się zgadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Ciekawe,czy tylko bolki skusi.Dobrze,ze kurier steru nie połamałW jaki rozmiar kotwiczek uzbroiles ? Edytowane 15 Lutego 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 2x6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 2x6Dokładnie , klasyka Owner nr 6. Ciekawe,czy tylko bolki skusi.Dobrze,ze kurier steru nie połamał W jaki rozmiar kotwiczek uzbroiles ?Na zwykłą ukleję 7cm były szczupaki ,sandacze , nawet jeden wąsaty 120cm. To i na SDR-a pewnikiem będą miłe przyłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi