J A Z Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 "...Dobrze,ze kurier steru nie połamał..." Nieraz zastanawiam się ile to problemów mają co niektórzy, żeby dostać się do woblerów :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Uklejka Shallow 10 "SS" - Silver: Jeden kolor różne przejścia Jacek czy takie malowanie można zamawiać dla Ukleja 7 SDR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Musisz mi odpowiedzieć, bo nie pamiętam jaka była ta do testów. Domyślam się, że Opal Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Opal Blue ?.Na pierwszym zdjęciu na samym dole . Ja bym to określił malowanie klasyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Czyli Silver, a takie malowanie to jest normalka. Przecież miałeś już siódemki "SS" w takim malowaniu. Na shallowce może inaczej to wygląda bo ma szerszy bok i przejście jest trochę dłuższe, ale Silver na wszystkich jest tak malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czyli Silver, a takie malowanie to jest normalka. Chyba źle zadałem pytanie . Chodziło mi o te trzy różna przejścia w malowaniu Silvera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jacek czy takie malowanie można zamawiać dla Ukleja 7 SDR ? TAK!!! To jest kolor Silver, którego używam od początku. Na Uklejce 7 nie będzie takiego samego efektu jak na tej Shallow 10cm, bo to inna powierzchnia. Uklejka Shallow 10cm jak na fotce wyżej w 3różnych ujęciach, to można byłoby pokazać jednego woblera pod różnymi kątami i tak to wygląda, ale tego nie da się uzyskać w siódemce, bo będzie trochę mniej widoczne.Cały czas robię wobki, to nie problem zamówić jedną sztukę w kolorze Silver - . Sprawdzisz, ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzięki za rozwianie wątpliwości .Szykuję zamówienie na ten rok , dlatego jestem upierdliwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Szykuję zamówienie na ten rok , dlatego jestem upierdliwy .Jestem głęboko zaniepokojony . Jak Ty teraz ustawisz te moje woblery .Wszak od paru dni wszystkie media ostrzegają , że Odra atakuje!!!!! . Jacek chyba zapracowany ?! Cicho się zrobiło w wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jak jest posiłek, to mogę poczytać, zobaczyć co się dzieje .Jutro zabieram się za te wasze. Teraz mam mały maraton, ale staram się przemycać do roboty takie zamówienia jak twoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Spokojnie. Tym razem ciśnienia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czyli w czerwcu mogę się za nie zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Masz na myśli czerwiec 2015 mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jeszcze kombinowałem z Head 1 SS, bo Pietrek zamówił, a chciałem go odchudzić, jednak zostaje jak było, ale oczko lekko w dół (zmiany na foremce). Roboty pełno, a ja bawię się kosmetyką, ale chyba to uwielbiam i to już lekka choroba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Lekka to by była, gdybyś to robił w dzień, a nie po nocach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czyli w czerwcu mogę się za nie zabrać Jeśli chodzi o SDR-y to termin bym jeszcze przełknął. Pietrek zamówił, a chciałem go odchudzić,Jacek po zimie nabrałem trochę tłuszczu , ale bez przesady . Lekka to by była, gdybyś to robił w dzień, a nie po nocach. Medycyna jest niestety bezradna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Stówka Jacuś.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No to dzisiaj laba i party .Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wszystkiego Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 100lat ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 100 lat !!! i samych udanych projektów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jacek Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Życzę Ci dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Niech Ci się spełniają wędkarskie sny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Lato, pełne słońce, kapryśne bolenie i .... i złamasy w akcji. Uklejka 4 Classic Jointed "SS" - Silverdł. - 4cmwaga - 3,5grgłęb.schodzenia - do 0,5mLetni rarytas wśród "sieczkowych" boleniówek. Bardzo dobra lotnośc, praca pewna w mocnym nurcie z delikatnym lustereczkiem. Może być ściągany ekspresem jak i w średnim tempie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jacku..........bolenie i łamańce? Za takie publiczne herezje można skończyć na stosie hahahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi