J A Z Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Dzięki bardzo za opinię :-)Naklenie.pl - tak zgadza się, poszło trochę tego na nagrody i kto mógł, to skorzystał - to cieszy.Cykadka 3 SS - jest dobra, jest warta używania. Dlatego chyba od dwóch lat jest już kilka wersji "F", czy "SS" ze sterem normalnym, Classic czy DR. Jak będzie trochę wolnego czasu (o czym ja marzę?), to chcę zrobić delikatnie mniejszą wersję, z taką samą pracą. Cykadka 3 SS ma długość 2,8cm, a jej mniejsza wersja 1,5cm i nie zadowala mnie tak jak "3", dlatego posiedzę przy wersji 1,8cm, bo takie coś już testowałem i miało podobną pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Czy ktoś ma kontakt mailowy do Pana Jacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Czy ktoś ma kontakt mailowy do Pana Jacka? Na FyBy znajdziesz Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Ktoś pewnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Czy ktoś ma kontakt mailowy do Pana Jacka?Wysłałem Tobie na prv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Może to dziwne, ale FyBy nie mam. Pan Jacek czasem jest i na jerkbaicie. Zamówienie złożone. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Jacku wczoraj ostro połowiłem rapiszonów . Jak zwykle nie mogło zabraknąć ryb złowionych na Twoje woblery . Ryby zagustowały w Uklejka 7 SS i Uklejka 6 Shallow. Edytowane 25 Maja 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Oba wzory dograne ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 No i chłopak wpadł ..... teraz bolki będą mu siały zamęt w głowie:) znam to , bo tak miałem i tak pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam poszukuje tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Napisz do Jacka, może coś ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Wygląda jak Uklejka 9. Tylko ta moja to jakiś większy zabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Kolega @and67 szuka "nowszej" siódemki, Twoja to klasyczna dziewiątka,która raczej nie miała wielu "odsłon". Co by to nie było, to niestety coraz trudniej będzie zdobyć, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Kolega @and67 szuka "nowszej" siódemki, Twoja to klasyczna dziewiątka,która raczej nie miała wielu "odsłon". Co by to nie było, to niestety coraz trudniej będzie zdobyć, a szkoda. Siódemki są inne. @and67 na bank wysłał zdjęcie 9cm uklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Od góry: dziewiątka,poten stara siódemka, na samym dole nowsza siódemka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam poszukuje tego modeluOdpisałem na FB i tak jak tam, piszę tu, że takich już nie ma, to bardzo stary wypust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Wprawdzie wątek podupadł , a szkoda .Wczoraj na Uklejkę 7 SDR taki przyłów miałem. Wobler nie tylko łowny , ale i twarda sztuka tylko ster ucierpiał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jacku ...pierwszy fajny w tym popieprzonym sezonie ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi