tofik Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Co tofik,co tofik? Teraz ruszaj z prodakszyn ,bo za miesiąc planuję wyjść już z zimowego letargu i te łamańce by się przydały zwłaszcza że mam na celowniku Gwdę i jej dopływy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Popatrz, popatrz, odrobinę presji społecznej, aplikowanej delikatnie – ważne, że publicznie i ujrzały światło dzienne cykadki, łamańce i inne wynalazki . To i tak pewnie ułamek tego co po szafach poupychane, ale i tak jest już lepiej jak rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wygląda na to, że w tym sezonie będzie się działo, dużo nowości i to bardzo w mój deseń, byle tylko dostępność była to będzie się czym bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No raczej sam tego nie pogonię... coś tam się myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widze ze ktos szuka przedstawiciela handlowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kto szuka, ten znajdzie, ja nie szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Do wiosny trzeba kupić duuuuże pudło na nowe wobki .Zwłaszcza że chcę w nowym sezonie trochę odpuścić bolkom,a powalczyć z klonkami. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 I jak ida prace nad wobkami?? Cos cicho sie zrobilo u Ciebie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Być może tu na forum rzeczywiście cicho , za to sąsiedzi narzekają , iż w warsztacie zbyt głośno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 I jak ida prace nad wobkami?? Cos cicho sie zrobilo u Ciebie;/ I u mnie tak jest. Nie wnikam, że wątek leci na 3-4 stronę, a tak się niekiedy zdarza, bo ja "robię" woblery. Przeglądając wątek można zauważyć, że kilka razy (może) zdarzyło mi się coś wstawić podobnego co było wcześniej i raczej nie powielam tego samego. Są piankowe pomysły, za jakiś czas (jak go znajdę) coś się pomaluje, to wstawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czekam z niecierpliwoscia;] Oby jak najwiecej pomyslow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Być może tu na forum rzeczywiście cicho , za to sąsiedzi narzekają , iż w warsztacie zbyt głośno. Nie ma się czemu dziwić - KARNAWAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Tam akurat można całą noc się bawić (często zdarza się ale- aerograf i kompresor) i nikt nie usłyszy. Co do nowych pomysłów - STOP. Mam już ponad 30 wzorów wobków, każdy do innych zadań i chyba nie ma sensu wyszukiwać czegoś nowego, bo to co mam daje full roboty i na pewno zadowolenia w zabawie (niekarnawałowej). Edytowane 14 Stycznia 2013 przez J A Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 JAz bo Ty musisz się poprostu sklonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mifek - próbowałem, to nie to, wychodzi jakaś podróba. Oryginał, to oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 bo to musisz odlewa machnac ^-^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja zawsze coś zmieniam , ale po co zmieniać coś, co robi swoje.Taka tam kosmetyka teraz idzie, ale jako całość wszystko zostaje - esesman dalej będzie robił swoje .Gdyby z klonować Jacka ,lub zrobić odlew takiej odpowiedzi bym nie otrzymał. Pewnie taką.Postanowiliśmy z klonem zrobić małą modyfikację.To znaczy dociążyć,przesunąć środek ciężkości,dać większy ster i pod innym kątem, trochę wyżej oczko,ciut skrócić i zmienić kolorystykę.Reszta zostaje bez zmian. Lepiej go nie klonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jeden mógłby już trochę pospać, a drugi robiłby dalej. Niestety, jak coś wychodzi (foremki), to nie ma czasu na relax, za godzinę zmęczenie samo przyjdzie.Kiełbik się wykluwa i szkoda przerywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kiełb w przygotowaniu. Przód jeszcze nie ruszony, bo jest kilka pomysłów, a najbardziej kręci mnie DR pod bolki. Czas pokaże czy wyjdzie, bo trochę za mały brzuch i za delikatny przód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 To z żywego odbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tak, większość wobków odbijana z "żywych". Tego akurat Szpiegu chyba zahaczył grotem za bok i trochę było roboty, żeby to wyrównać, dlatego nie ma jeszcze płetewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Fajny korpusik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tez mi sie podoba. Kiełbiczek;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Kiełbiki będą w opcji DR i SDR? Jak te pierwsze twoje, stare banany (te to miały piękną pracę ). Aaaa, nie doczytałem, DR będzie, kręcony pod - bolki - (?), co z SDR, aż się prosi ten kształt o taki ster. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi