Skocz do zawartości

Woblery JAZ

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu chodzi za mną zmiana nazwy koloru PEARL (czarny grzbiet, boki perła), bo ciężko jest niekiedy dogadać się o jaki kolor chodzi  :D . Nazwa Pearl stosowana jest już od 10lat i tak zostało,  bo rozmawiając z chłopakami w realu to perła, perła i wiadomo o co chodzi, ale dla nowych to nic nie mówi.

Pearl

u3ssp.jpg

Miały być różne nazwy, ale dzisiaj "ON" mi podpowiedział i tak zostaje

OPAL BLUE (OB)

Były różne opcje w nazewnictwie tego koloru, ale wieczorkiem znalazłem idealny filmik odpowiadający temu co robię :D . Teraz jak ktoś będzie się pytał jaki to kolor, to od razu linkuję to poniżej:

http://www.lexus-concept.pl/lexus-lf-lc-opal-blue-video/

• 2 tygodnie później...

Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..

Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek.   

• Like 2

UKLEJKA SHALLOW 10.

Szybki filmik pokazujący pracę Uklejki. Wobler bardzo dobrze siedzi w wodzie, nawet przy szybkim ekspresie zachowuje drobną pracę - pięknie "myrda" ogonkiem :lol: . Przy wadze ok.30gr, bardzo lotny, ale z obciążeniem jeszcze pobawię się, bo można dołożyć. Odejmować nie ma sensu, bo ćwiczyłem go nad wodą na lekkim zestawie i nie czuć go mocno na zestawie, wiadomo wyrzut to inna bajka.

• Like 1

Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..

Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek.   

Pierwsza klasa, warto było chyba tyle miesięcy siedzieć nad tym maluszkiem?  ;)  :) 

Jacku czyżby jednak praca nad tą ukleją 11 pływającą dobiegła końca ? :) Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia bo muszę przyznać, że wygląda obiecująco :) Na jaką maksymalną głębokość zejdzie ten model ?

ps. czy mniejsze modele też będą dostępne ?

Edytowane przez dardzin

No Jacku,widać solidnie przepracowana zima, jeśli chodzi o wdrażanie nowych pomysłów .Teraz proponuję brać się za prodakszyn bo maj tuż tuż i nerwowo zaglądam do skrzynki pocztowej każdego dnia ..........a tam póki co wszystko tylko nie wobki :blink: