J A Z Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ludzie podrabiają korpusy/kształty z malowaniem i jest dobrze, a co dopiero normalne wstawienie do wobka steru DR czy SDR. Tak jak pisałem to jest inne rozwiązanie na ster SDR w takim wobku, bo jest bardziej pionowo. Zaraz wstawię też coś SDR i tam jest dopiero poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 JAZGARZ 7 SDR "F" - dł. - 7cm- waga - 8,5gr (pływający)- głębokość schodzenia - pewne 3m To jest właśnie prawdziwy SDR , bardzo szybko schodzi w głębinę. Nie mierzyłem, bo nie mam jak, ale spokojnie idzie na 3m, a może więcej. Dziś pomyliłem się i zabrałem nad wodę kij kleniowy, ale nie było problemów z obsługą tego wzoru. Wobler pracuje szybkim, drobnym lusterkiem, co daje delikatne czucie na kiju (nie wygina go). Dodatkowo można pięknie bawić się, czyli podszarpywanie, przerywanie zwijania, delikatne poruszanie kijem, bo wobler po zatrzymaniu reaguje na każdy ruch wędki, nawet bardzo delikatny. Jerkowanie jak najbardziej wskazane., Silver Yellow Perch 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kolejny do zeszytu.Moze zamiesza w tym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Karaś 5 SDR "F" - Yellow Perch - dł. 5,1cm- waga F- 6,0gr- głębokość schodzenia - ok.2m 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Z serii "Podwieczorek dla szczupaka", tak na ząb, do przegryzienia. KARAŚ 7 "F"- dł. - 6,6cm- waga - F- 9,5-10.0gr (pływający)- głębokość schodzenia - 0,5-1,0m Gold Yellow Perch 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Szczupak ,to dla tych modeli powyżej najważniejszy cel-często osiągany.Zawsze jednak ,jak zakładam je na agrafkę ,to .......no właśnie,strach bo wąsate czyhają-a to zguba pewna dla mojego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajny ten karaś na szczupaka, i głębokość schodzenia odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznam1973 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jacku jak zwykle dopracowane na maxa ,piękne woblerki , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Kolejne do zeszytu.Dobra robota:) Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ha,ha,ha Kolejne do zeszytu.Dobra robota:) Dla Ciebie mam pusty worek odłożony i z każdego wzoru odkładam. Będzie to "speszial edyszon", bo na dupce wobka - polska flaga (aż się boję podpisywać, bo nie wiadomo czy... ), żeby te niemieckie ryby wiedziały co dobre. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Esesmani czujni, więc uwazaj:DObym tylko czas znalazl na odpowiednie testy, bo bajkopisarz to ze mnie kiepski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kleksowo!!!Żuk Pływak 3 SDR F: - dł. - 3cm- waga - 2,0gr (pływający)- kotwica nr 10- głeb. schodzenia 1,0 - 1,5m Natural Brown 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ten czarny to jak z wody wyjęty, ster dałeś dla niepoznaki, przyznaj się. Wyszły Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kurde,ale się zamotałem w pierwszej chwili z tymi kleksowymi sdr-ami Patrzę tu,patrzę na poprzedniej stronie .....nie widzę różnicy ,a tu hahaha to jest inny rozmiar..... Czas chyba na kawowego odmulacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 To są samiczki, także muszą był ładne Chrabąszcz Majowy 2 "F" - Natural- dł. - 2,4cm- waga - 1,6gr (pływający)-głęb.schodzenia - 0-0,3m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Tak sobie myślę ...to kleniówek chyba powoli już tyle będzie co boleniówek w Twojej ofercie...szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jest chyba ok.20wzorów, przoranych na poligonie, sprawdzonych w boju, kombinowanych, zmienianych... są i wiem, że są na różne wody, tylko czy ja w końcu sobie coś odłożę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jak to się mówi.....szewc bez butów chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Świetne te pływaki! czekam na kolejne, wątek obserwuje na bieżąco od dłuższego czasu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jest chyba ok.20wzorów, przoranych na poligonie, sprawdzonych w boju, kombinowanych, zmienianych... są i wiem, że są na różne wody, tylko czy ja w końcu sobie coś odłożę.nie bo pamiętaj jeszcze o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jesienią ten wzór przeszedł liczne próby i testy na poligonie, dlatego teraz jest już śmiało puszczony w obieg. Banan 4 Classic "F": - dł. 4,5cm- waga - 4,5gr (pływający)- głęb,schodzenia - 1,5-2,0m Gold Tiger (GT): 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tygrysek pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Żuk Pływak 3 F - Brown- dł - 3,0cm- waga - 1,7 gr (pływający)- głęb. schodzenia - do 0,5m- kotwiczka 1x nr 10W tym roku na pewno kleniojazie będą zajadać się tą samicą i w moim pudełku będzie na wysokim miejscu w rankingu kleniówek . Wobler był ćwiczony przez całą jesień, do skutku, do bólu, cały czas coś zmieniałem, aż wyszło to co chciałem (powinienem to dopisać, to jedno magiczne słowo, ale kto robi nieświadomie wobki ). Jest pewnym pływakiem na mocnych przelewach, nie wyskakuje, idzie pod lustrem wody ok. 10cm, drobno i szybko drgając. Kapitalny efekt, który delikatnie czuć na kiju. Jest to przerobiona wersja Żuka Pływaka 3 Classic, który schodzi głębiej i co jakiś czas ucieka na boki. Ten jest stabilny, pracującym przy lustrze wodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tygrysek fajny.Czy pracuje inaczej od wcześniejszych wersji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi