J A Z Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wobler ma łowić i takie jest jego zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Nad wodą pewne poruszenie. Uklejki zaczęły pożerać małe bolenie, przez co zrobiły się otyłe i pływają w niższych partiach wody. Dorosłe bolenie tego nie wytrzymują i z wściekłością atakują tłuste uklejasy. Uklejka 7 SDR "S"- dł. - 7,0cm- waga - 10-11gr- kotwice: 2 x nr 6- głębokość schodzenia - do ok.3mPraca - uciekająca w popłochu uklejka, przed "zębami" boleniowymi A co ona zaciążyła?? Kolego, tej wersji nie znam. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez proraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Minnow 5 Classic "F"- dł.- 5,0cm- waga - 3,5gr- kotwica - 2 x nr 10- głęb.pracy - 0,5 - 1,0mPraca - kusząca (hahaha). Już lekkie ściąganie i wobler zaczyna pracować, czyli szybkie migotanie. Idealny na spokojną wodę, jak i na mocny uciąg nurtu. Trout Silver Opal Blue yyyyyy jakby jeszcze fotka steru ......taka, co by kształt było widać dokładnie........bo w dalszym ciągu nie wiem czy się cieszyć, czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na zdjęciach te woblery wyglądają masywnie a rzeczywistości są bardzo filigranowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pstrąg 7 "F" - Trout.- dł. - 6,8cm- waga - 6,5gr (pływający)- głębokość schodzenia - 0,5 - 1,0mPraca - drobna, wyczuwalna na kiju. Podoba sie i to bardzo, inne tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A co ona zaciążyła?? Kolego, tej wersji nie znam. Ja nie o wszystkim mówię - hahaha. Za długo nad wodą przesiaduję, a za mało w warsztatowym pomieszczeniu. Uklejka 11 SDR też jest poprawiona, a chyba tylko ty ją ćwiczyłeś. Teraz schodzi zdecydowanie głębiej, bo ma dłuższy ster... Jak 7mm może dużo zmienić yyyyyy jakby jeszcze fotka steru ......taka, co by kształt było widać dokładnie........bo w dalszym ciągu nie wiem czy się cieszyć, czy nie Nie peniaj, zostaje tak jak jest i koniec, nie kombinuję już... Ster od Banana 5 Classic. Na zdjęciach te woblery wyglądają masywnie a rzeczywistości są bardzo filigranowe Zgadza się, nie ma na fotce z czym porównać Podoba sie i to bardzo, inne tak samo Fotki trochę za mocno przyciemnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 yyyyyyy to ja jednak "pieniam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dzisiaj wlałem wody do mojej prywatnej wanny i pobawiłem się dłużej różnymi zabawkami. Nagrałem tylko tą jedną Pstrąg 9 Jointed 3 "F". Niestety ubolewam nad jakością przesłanego filmu na YT, bo oryginał o wiele lepszy, chociaż patrząc na tą jakość, to i tak jestem zadowolony, że nie muszę robić opisu co wobler robi w wodzie, bo to akurat na tym filmie widać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Obrodziło pięknie pracującymi łamańcami w tym dziale ostatnio, a takie trudne miały być, niewykonalne ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jacek się "przełamał" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Praca na prawdę prześliczna . Będzie dobrze prowokował . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Obrodziło pięknie pracującymi łamańcami w tym dziale ostatnio, a takie trudne miały być, niewykonalne ... W sumie to nie,bo te pokazane ostatnimi czasy w dziale "lure", nie mają domieszki niebieskiej krwi,znaczy się ,są chu..a warte .....oczywiście według norm miłościwie panującego nam ............buahhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Minnow 6 "F"- dł.- 6,4cm- waga - 5,6gr- kotwica - 2 x nr 8- głęb.pracy - do 0,5mPraca - drobne, szybkie lusterko. W zielonym zakochalem sie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 To tylko takie foto, w realu jest inaczej, tak samo z tym pierwszym Silver. Fotki nie oddają tych przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Letni sandaczowiec-szczupakowiec Pstrąg 8 "F" - Silver- długość - 8,1cm- waga - 8,5gr (pływający)- kotwice - 2 x nr 6- głęb.pracy- 0,5-1,0mPraca - drobniutkie migotanie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Jacek wobler do testów dotarł do Warszawy . Dzięki. Tylko to że dopadł mnie jakiś wirus powoduje , że nie jestem nad Wisłą na testach. Jacek Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.Mam nadzieję że wypoczniesz w te Święta. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 "...Mam nadzieję że wypoczniesz w te Święta..." To się uśmiałem . Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Dziś nareszcie dostałem Uklejkę SDR w swoje rączki. Niestety -8C powoduje ,że mogę ją testować tylko organoleptycznie .Pierwsze wrażenia :) . Edytowane 28 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj wlałem wody do mojej prywatnej wanny i pobawiłem się dłużej różnymi zabawkami. Nagrałem tylko tą jedną Pstrąg 9 Jointed 3 "F". Niestety ubolewam nad jakością przesłanego filmu na YT, bo oryginał o wiele lepszy, chociaż patrząc na tą jakość, to i tak jestem zadowolony, że nie muszę robić opisu co wobler robi w wodzie, bo to akurat na tym filmie widać O matko Bosko 33 sekunda wyrwało mnie z butów - głosniki na max mialem, WIĘCEJ TU NIE WCHODZĘ I WOBLERÓW TEŻ WIĘCEJ NIE ZAMÓWIE , no wiesz oprócz tych które już dogadaliśmy hah Ps. Patrząc na użytkownika JAZ ZAAWANSOWANY to chodzi o ciążę bo coś jakby przybyło ?? Proszę o wyjaśnienie , może być na piśmie max 14 dni Edytowane 5 Stycznia 2015 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dobry Czy kol ,,Jaz,, wybiera się do Posen na Rybomanię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 "...głosniki na max mialem..." "...Patrząc na użytkownika JAZ ZAAWANSOWANY to chodzi o ciążę bo coś jakby przybyło..."Pietrek, mając małe "bejbi", to jeszcze się nie nauczyłeś, że nie daje się głośników na maxa.Ciąża - żeby przeżyć cały dzień przy woblerach, to tabliczka czekolady musi pęknąć, a że lakiernia jest 5km dalej i dojazd rowerkiem, to i tak wychodzi to na zero . Dobry Czy kol ,,Jaz,, wybiera się do Posen na Rybomanię ? No raczej NIE, bo jest trochę roboty, a teraz coś doszło, także praca, praca, zapierdziel.W tamtym roku, to tak przy okazji postałem z chłopakami z Art-Rodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kilka wzorów z dzisiejszych ustawień. Pstrąg 7 Classic "F" - Trout i Steel Trout Minnow 5 "F"To będzie fajny killerek na bolenia. Charakteryzuje się szybkim migotaniem. Wymęczył mnie ten wzór i kilak razy były myśli żeby skierować go do kosza, tylko wiem, że niekiedy trzeba dać mi i im odpocząć od testów. Od roku ustalony kąt i rodzaj steru, a wiecznie coś nie teges, dwa dni temu coś podpasowało i ... jest. - długość - 5cm- waga - 3,5gr (pływający) Kiełb 7 Classic "F" - Yellow Green.Taki letni sandaczowiec. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To malowanie z letniego sandaczowca, to śmiało mógłbyś przenieść na swoje cykadki kleniowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Teraz dojdą paski - Gold i Silver w Tiger/Black Tiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To malowanie z letniego sandaczowca, to śmiało mógłbyś przenieść na swoje cykadki kleniowe. I na Brzankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi