angulia Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Nowy kolorek. Myślę,że wyszło całkiem dobrze. Trochę popracowałem z przejściami między kolorami co przy lakierach nie jest takie proste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Czarna mamba. Edytowane 19 Września 2016 przez angulia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zajebisty, klasyczny, świetny. 3x TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Rozmiar 5,7 cm ale inaczej je wyważyłem niż poprzednie.Zobaczymy jaki będzie efekt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ostatnie zdjęcie, super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wobler BIELIK. I jak się Wam podoba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wykonane z drewna lipowego 8 cm 13 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Tym razem 8 cm i 12 g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Naszła mnie chęć zrobienia czegoś nowego. Mój pierwszy wobler boleniowy. Coś tam pewnie będzie do dopracowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Bardzo fajne 8 cm , jaki głownie gatunek mają wabić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To woblery na Ińskie trocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Coś na troć. Drewno lipowe, dł .9 cm, 16 g z uzbrojeniem, ster z poliwęglanu 2 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wobler pstrągowy 6 cm.Kolory na życzenie jednego z kolegów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ladne malowanie tych woblerkow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Kombinacja foli i lakierów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Nowości na sezon 2017 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ho ho, fajowe pozłotka! Na troć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ho ho, fajowe pozłotka! Na troć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ho ho, fajowe pozłotka! Na troć? Na pstrąga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Wobler malowany przez moją 11 letnią córcię. Zdjęcie robiła małżonka.Moja część pracy to korpus;) Każdy miał jakiś wkład pracy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 New collection. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Nowe pomysły na malowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Bardzo ciekawe.Przyglądając się temu woblerowi i zastanawiając, jakimi technikami mógłbym uzyskać podobny efekt, ponownie przemyślałem technikę malowania, którą zastosowałem w kilku woblerkach jakieś trzy lata wstecz. I chyba znalazłem przyczynę, przez którą wtedy poległem. Dzięki za inspirację Od pewnego czasu rozwijasz bardzo oryginalną technikę zdobienia woblerów. Coraz więcej kolorów. Coraz ciekawsze efekty. Mam wrażenie, że na końcu tej ścieżki powstaną fantastyczne i bardzo rozpoznawalne woblery. Będę watek śledził z jeszcze większą uwagą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kolegą po kiju spodobała się taka kolorystyka więc dorobiłem kilka sztuk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi