pawlik832 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Mała partia klenio-jaśków i większa popperów gotowe. Oto owoce kilku ładnych godzin dłubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Prze kozackie Oryginalny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzięki. Staram się jak mogę Powoli zabrałem się za obroty dla Ciebie. Nie powiem będzie to zadanie na parę ładnych wieczorów, ale damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Uległem namowom znajomych i po zeszłorocznych testach, kombinowaniu z odpowiednią pracą, lotnością i łownością, z przyjemnością mogę pokazać moje stadko. Pierwsza partia 2012. Masa 6g długość 7cm. Praca jak na ukle przystało drobniutka. W opadzie lusterkuje, drobnym ruchem grzbietu. Po cichu liczę na to że przechytrzę rosnowskie bolki. Trudny to zwierz w tym zbiorniku. Pływają tam piękne torpedy, cały sezon dają oglądać swoje polowania, ale nie znam nikogo kto łowi je regularnie, a nawet nieregularnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 śliczne są ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dziś oprócz strugania i kręcenia postanowiłem wytoczyć trochę korpusów, stożków i poskładać do kupy. Było stadko ale znajomy ogolił mnie ze wszystkich przed fotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dziś odbudowałem stadko podwójnych zeróweczek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zerówki Long+. Przecierka na mosiądzu, korpus i stożek mosiądz toczony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wczoraj zmontowane, dziś potwierdziły swoją skuteczność. Najpierw mało szlachetny kolorowy trzydziestaczek na przecierkę: Mimo że nie kabany to jestem zadowolony i biorę się do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziś dalej w metalu. Tym razem mikro wahadełka i trochę listków do obrotów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Miodne!Jak tam obroty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Się robią Czekam na blachę bo chciałeś aglie to zrobię oprócz 00, zerówki jedynki i dwójki. A do aglii potrzebuję trochę innej. W przeciągu tego tygodnia postaram się zrobić bo mam jeszcze parę projektów które muszę skończyć, kleniowe dla kolegi z forum czekają na stery, longi czekaja na korpusy a koguty to już chyba na kury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Działasz na całego Pewnie będą MEGA <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dziś dostałem materiały więc praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Efekty ciężkiego, ale satysfakcjonującego dnia w warsztacie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 I zdjęłem popperki z suszarki. Małe i jeszcze mniejsze: Napisz jak pracują te woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Typowe chlapacze. W wodzie ustawiony jest taki wobler pyskiem nad powierzchnią tak po skosem. Podczas podszarpywania robi trochę hałasu i bąbelków. Na tylnej kotwiczce obowiązkowo musi być chwost. Bo wg mnie sam wobler to tylko wabik z dużej odległości, a okoń atakuje sam chwost, lub dyndającą kotwiczkę. A tu dzisiejszy polisz muski kiler Trochę nie z mojej bajki ale lubię nowe zadania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Mój dzisiejszy dzień w warsztacie zakończony . Przegląd blaszek i jutro na pstragi Oprócz obrotówki szczupakowej z postu wyżej aero na pstrągalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dobra robota i jak przestronność, tylko pozazdrościć zdolności. Ładne te przynętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No jest to wszystko profi Paweł.Dopracowane i bardzo szeroko idziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki panowie . Jest druga strona medelu tej wszechstronności że pochłania maaase czasu. Ale ile z tego przyjemności Lubię to co robię, tak jak lubię łowić pstrągi i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziś testowałem Pawle twoje obroty.Akcja zakończenie w dziale jazie nie chcę dublować fotek. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Oj oj cieszę się bardzo:) Dzięki za fotkę. Wiem że trochę osób już łowi na moje przynęty i sie oficjalnie nie chwali A wyniki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pstrągalki gotowe Trochę natoczyłem korpusów i naklepałem aglii więc jutro skręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi