Jacek_bp Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bardzo ładne te Twoje Pstrągalki. Pozwól, że zaczerpnę z Twoich woblerków coś do swoich prób pstrągowego strugania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pstrążki bajeczka Aglii powiadasz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pstrążki bajeczka Aglii powiadasz <_< Ano są: Aglia 1 przecierka na mosiądzu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Pochwal się fotką oczywiście, że to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Fajna dziarka,skrzydełka piekne...w obrotówkach także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie Trochę już ludzi pomazałem, z 9 lat będzie jak tym się zajmuję zawodowo. Już po świętach ale w głowie miałem takie pisanki, więc myśl musiała przerodzić się w czyn, bo bym nie wytrzymał : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dziś testów ciąg dalszy. Były i większe rybki niestety brak wody powoduje, że bardzo ciężko je złowić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziś testowałem czarne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki wielkie Skalka za fotki. Jak widać dobrze poprowadzona, mała obrotówka jest przynętą bardzo uniwersalną na wiele gatunków. Co mnie zresztą bardzo satysfakcjonuje i motywuje do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie ma sprawy, teraz przejdą testy na garbusach co prawda kilka złowiłem ale nie dużych i kilka boleników. Szczupłego też miałem ale spadł przy samym brzegu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jeśli chodzi o inne gatunki to dziś takiego jazia złowiłem na czarną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jeśli chodzi o inne gatunki to dziś takiego jazia złowiłem na czarną.PozdrawiamPrzepraszam , ale czy to miał być żart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Chyba tak . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Żart, oczywiście że żart Potwierdzenie uniwersalności obrotówek w rozmiarze 00 Dzisiaj mniej uniwersalnie, rozmiar i typ charakterystyczne Kręcą się pięknie nawet przy minimalnym prowadzeniu, nie ma potrzeby startować szczytówką. Troćki i szczupłe myślę że nie pogardzą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Z dzisiejszego klepania: I z rozmachu wahadełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dopieszczone i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki Coraz wiecej robię w metalach bo radocha przy tym niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jeszcze surówka, blaszka opadowa. 6,5cm 10g. Zrobiona z dość cienkiej blachy miedzianej i wyprofilowana tak że w opadzie wiruje dość szybko, równo po osi. Przy równomiernym prowadzeniu z lekkimi szarpnięciami daje wrażenie miotającej się rybki. Jestem bardzo zadowolony z tego modelu. Dojdzie oksyda i jeszcze raz polerka żeby wszystkie wybite detale były ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jeśli chodzi o inne gatunki to dziś takiego jazia złowiłem na czarną.Pozdrawiam Kolego dam 100-we,ze to jest leszcz Popatrz na ułozenie tylnej płetwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Oj Tomuś czytaj uważnie Sprawa dawno zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Faktycznie teraz widzę różnicę hi hi hi Na razie łowienie na obroty wstrzymane ze względu na pogodę ale CDN. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Gratuluję Zdjęcia ryb złowionych na moje przynęty napewno mobilizują mnie do dalszej pracy i poszukiwania tych najlepszych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Trochę się nie wyświetlałem ale potrzebowałem czasu żeby dokończyć niedokończone. Powoli też zaczynam pracować nad swoją stroną www.primanki.pl żeby wszystko co robię było trochę bardziej poukładane. Ale po kolei. Najpierw dwa zamówione poppery na szczupaka 7cm 7g : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Zapowiedziane wyżej popperki w nowym malowaniu: Z popperami w tym kierunku będę starał się działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ekstra te popperki ile ważą?dł. 5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi