popper Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Znaczy, długo czekał nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Oczywiście Jutro robie wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Swiezutkie. Przedewszystkim zeróweczki przeciążone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Bardzo ładne I te ciemne rzeczywiście skuteczne na prześwietlonej wodzie tak jak pisałeś Na inne nie miałem brań a jak uczepiłem właśnie tą ciemną to od razu zaczęły się sypać rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Cieszę się że i Tobie się sprawdzają Dzisiaj min zrobiłem taką partię longów zeróweczek. Matowe srebro z małymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Adaś, na poparcie twoich słów powiem,że takie ściemniacze bardzo odpowiadają Nurzeckim pasiakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki Panowie za fotki i relacje znad wody Tutaj obroty w nowych wzorkach listków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ladne ladne ale spoko jeszcze z 50 lat i zrobię ładniejszą )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ładne i dopracowane są Twoje przynęty. Choć gentlemani o pieniążkach nie rozmawiają, jak wyglądają cenowo Twoje wyroby? (możesz napisać na priv) Ostatnie pytanie-na zdjęciach widziałem kotwice przy wahadłach klepanych. To ST36 ? Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Rozmawiają rozmawiają Cena myślę rozsądna. Jak za średniej marki obroty z przeciętnego sklepu wędkarskiego. Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wstawię jeszcze fotki świeżynek. Trociowe longi 3. Woda trochę niska ale prognozy obiecujące na najbliższe dni:) Tak czy owak się przydadzą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Od oglądania tych cacek to się aż chce czasem obrotóweczką machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Od oglądania tych cacek to się aż chce czasem obrotóweczką machnąć To samo pomyślałem Chyba muszę na nowo uzbroić się w agrafki z krętlikiem i odezwać się do Pawła po jakiś zestawik. Ale to na przyszły sezon, bo na razie za dużo wobków do testowania w pudełkach. Naprawdę jubilerska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ja dodam tylko, że Paweł robi piękne przynęty a kiepskie zdjęcia, blaszki w realu przygniatają urokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dziękuję Panowie za opinie:) Kuba cieszę się że blaszki podpasowały mam nadzieję że też łowią ładnie u Ciebie na rzeczkach. Co do mojego warsztatu fotograficznego to faktycznie muszę popracować nad tym. Nie potrafię oddać tego co bym chciał na fotkach. A i paparat też już starodawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Paweł, piękne błyskotki, gratulacje! Mam dla Ciebie rozwiązanie - przyślij mi wszystkie przynęty jakie potrafisz zrobić, już ja z nich wydobędę na zdjęciach cały urok. Zdjęcia oczywiście później odeślę <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dzięki Maynard za propozycję pomyślimy Muszę skończyć remont u siebie i klepnę parę sztuk na sesję. Na razie jestem na etapie wymiany instalacji wod kan i prądu w mieszkaniu więc chwilę to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dzięki Maynard za propozycję pomyślimy Muszę skończyć remont u siebie i klepnę parę sztuk na sesję. Na razie jestem na etapie wymiany instalacji wod kan i prądu w mieszkaniu więc chwilę to potrwa Kończ te remonta, bo na longi cośmy pogadali......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Pamiętam pamiętam o nich Trochę mam polowe warunki, ale postaram się zrobić je jeszcze w tym tygodniu. Niespodziewanie remont przesunął mi się z planowanego wrześniowego terminu na teraz co mi trochę pomieszało szyki. Ale z drugiej strony cieszę się że szybciej będzie to już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 łiii i mi tez sie udało )) moja cykada złapała okonka !!! moze jest brzydka jak kupa ale dzilowywuje !!! buhaahah teraz nikt mi na jeziorku nie podskoczy xDDD dzieki za pomoc ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 no i mam jeszcze jedno pytanie )) tak iem wiem jestem uciążliwy i to nie temat na maje pytania jak robisz i z czego te chwosty na kotwicach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Serdeczne podziękowania dla Pawła od uczestników i organizatorów spotkania Chodel/Urzędów 2012.W dniu 19.08.2012 odbyło się spotkanie zorganizowane jak co roku przez kolegów z Kraśnika i Chodla. Poprosiłem Pawła o zrobienie pamiątkowych błystek na tą okazję, zgodził się bez chwili wahania. Błystki cieszyły się ogromnym zainteresowaniem na licytacji z której pieniążki przeznaczane są na nasze wody górskie. Jeszcze raz dziękuję to dla nas bardzo ważne, że są w Polsce ludzie, którzy doceniają pracę i zaangażowanie innych. Nie zawsze z tym zrozumieniem się spotykamy, nawet wśród wędkarzy z naszego okręgu. Pozdrawiam Wiadomość z ostatniej chwili dotarła do mnie niespodzianka dla chłopaków z Bystrej. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Super Piotrze. Dziękuję za relację w zasadzie fotorelację Dbacie o swoje wody a ja zawsze będę popierał takie akcje. Oby były jak najczęściej i aby dawały jak najlepsze efekty w postaci pieknych kropow pływających w Polskich rzekach. Zresztą prawdopodobnie na wiosnę będę w okolicy (Borów) więc może będzie okazja żeby wyskoczyć na Wasze rewiry. Ja niestety dalej w remontowej rzeczywistości, ale widać już światełko w tunelu A tak na poważnie to przepraszam wszystkich za czas oczekiwania. Popperku cierpliwości. Czekanie zostanie wynagrodzone i mam nadzieję że to co powoli, ale szykuję, się Tobie spodoba. Kolego -jakubnob- widzę że powoli łapiesz o co w tych cykadach chodzi:) Chwosty robię z powszechnych materiałów muchowych. Kapki kur i kogutów, włóczki, syntetyki, części piór pawia, lamety, srebrne nici, chenile, czasem trochę sierści. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 a no w poszukiwaniu poradników o cykadach jestem mistrzem )) w każdym języku od angielskiego się zaczęło teraz drążę japoński ) tłumacz google wymiata :PP Japończycy maja lurebulding we krwi kręcenie much i dłubanie w drewnie to jakby nie patrzeć tradycja juz za shoguna kręcono muchy bardzo dużo japońskich wędkarzy robi Poppery i tu znowu pojawia sie moje pytanie czy popperki są skuteczne w jeziorach dadzą rade dorównać obrotówką cykadą i paprochom w połowie okonka ?? to ostatnie pytanie w tym temacie bo widzę ze zaczynam robić śmietnik jeśli nie masz nic przeciwko zacznę wysyłać je na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi