Skocz do zawartości

PRIMANKI -PK-

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ładne i dopracowane są Twoje przynęty. :D Choć gentlemani o pieniążkach nie rozmawiają, jak wyglądają cenowo Twoje wyroby?

(możesz napisać na priv)

Ostatnie pytanie-na zdjęciach widziałem kotwice przy wahadłach klepanych. To ST36 ? :D

Pozdrawiam, Wojtek

Od oglądania tych cacek to się aż chce czasem obrotóweczką machnąć :D

To samo pomyślałem :D

Chyba muszę na nowo uzbroić się w agrafki z krętlikiem i odezwać się do Pawła po jakiś zestawik. Ale to na przyszły sezon, bo na razie za dużo wobków do testowania w pudełkach.

Naprawdę jubilerska robota.

Dziękuję Panowie za opinie:) Kuba cieszę się że blaszki podpasowały mam nadzieję że też łowią ładnie u Ciebie na rzeczkach. Co do mojego warsztatu fotograficznego to faktycznie muszę popracować nad tym. Nie potrafię oddać tego co bym chciał na fotkach. :unsure: A i paparat też już starodawny :lol:

Dzięki Maynard za propozycję :D pomyślimy :mellow: Muszę skończyć remont u siebie i klepnę parę sztuk na sesję. Na razie jestem na etapie wymiany instalacji wod kan i prądu w mieszkaniu :unsure: więc chwilę to potrwa :lol:

Kończ te remonta, bo na longi cośmy pogadali.........

Pamiętam pamiętam o nich Embarassed Trochę mam polowe warunki, ale postaram się zrobić je jeszcze w tym tygodniu. Niespodziewanie remont przesunął mi się z planowanego wrześniowego terminu na teraz co mi trochę pomieszało szyki. Ale z drugiej strony cieszę się że szybciej będzie to już za mną :lol:

• 2 tygodnie później...
Serdeczne podziękowania dla Pawła od uczestników i organizatorów spotkania Chodel/Urzędów 2012.
http://images45.fotosik.pl/1513/279e6462da28661dmed.jpg
W dniu 19.08.2012 odbyło się spotkanie zorganizowane jak co roku przez kolegów z Kraśnika i Chodla. Poprosiłem Pawła o zrobienie pamiątkowych błystek na tą okazję, zgodził się bez chwili wahania.
http://images47.fotosik.pl/1512/cb059bba1a16670bmed.jpg
Błystki cieszyły się ogromnym zainteresowaniem na licytacji z której pieniążki przeznaczane są na nasze wody górskie.
http://images48.fotosik.pl/370/5d11a7a0f72d8ad2med.jpg
Jeszcze raz dziękuję to dla nas bardzo ważne, że są w Polsce ludzie, którzy doceniają pracę i zaangażowanie innych. Nie zawsze z tym zrozumieniem się spotykamy, nawet wśród wędkarzy z naszego okręgu. Pozdrawiam
Wiadomość z ostatniej chwili dotarła do mnie niespodzianka dla chłopaków z Bystrej. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam

Super Piotrze. Dziękuję za relację w zasadzie fotorelację:) Dbacie o swoje wody a ja zawsze będę popierał takie akcje. Oby były jak najczęściej i aby dawały jak najlepsze efekty w postaci pieknych kropow pływających w Polskich rzekach. Zresztą prawdopodobnie na wiosnę będę w okolicy (Borów) więc może będzie okazja żeby wyskoczyć na Wasze rewiry.

Ja niestety dalej w remontowej rzeczywistości, ale widać już światełko w tunelu :lol: A tak na poważnie to przepraszam wszystkich za czas oczekiwania. Popperku :mellow: cierpliwości. Czekanie zostanie wynagrodzone i mam nadzieję że to co powoli, ale szykuję, się Tobie spodoba.

Kolego -jakubnob- widzę że powoli łapiesz o co w tych cykadach chodzi:) Chwosty robię z powszechnych materiałów muchowych. Kapki kur i kogutów, włóczki, syntetyki, części piór pawia, lamety, srebrne nici, chenile, czasem trochę sierści.

Pozdrawiam.

a no w poszukiwaniu poradników o cykadach jestem mistrzem :D))

w każdym języku od angielskiego się zaczęło teraz drążę japoński :D) tłumacz google wymiata :PP

Japończycy maja lurebulding we krwi kręcenie much i dłubanie w drewnie to jakby nie patrzeć tradycja juz za shoguna kręcono muchy bardzo dużo japońskich wędkarzy robi Poppery i tu znowu pojawia sie moje pytanie

czy popperki są skuteczne w jeziorach dadzą rade dorównać obrotówką cykadą i paprochom w połowie okonka ??

to ostatnie pytanie w tym temacie bo widzę ze zaczynam robić śmietnik jeśli nie masz nic przeciwko zacznę wysyłać je na Pw