flower Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 czy popperki są skuteczne w jeziorach dadzą rade dorównać obrotówką cykadą i paprochom w połowie okonka ?? Zapewniam, że TAK. Wszystko zależy kiedy i gdzie go użyjesz.Ja używam go zawsze jeżeli tylko widzę narybek przy powierzchni.W tym roku złowiłem na poppery ponad 100 okoni w tym kilka 30-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam serdecznie po bardzo długiej przerwie. Przywitała mnie nowa rzeczywistość jerkbaitowa, zresztą zmiana ta podoba mi się nawet bardzo. W końcu szczęśliwy bo mogę klepać, łowić ee tam co ja wędkarzom będę tłumaczył Do zdrowia również wróciłem więc od ok półtora tygodnia praca pali się w rękach Na początek wahadełka alga 0+. Chętnie zagryzają je okonie każdej wielkości. Wolne prowadzenie przerywane co dwa trzy obroty opadem wywołuje niezłą agresję. Szczupaki też nie gardzą i to nie tylko przedszkolaki . Z trociowych ostatków longi trójeczki bez malowania srebrne przecierane na mosiądz połysk: Long 1 pod okonie: Oraz okoniowo/kleniowo/jaziowa zerówka aglia w paski: I stary wzór listka na "nowej" konstrukcji korpusu. Pojedynczy drut wychodzi z korpusu osiowo, podobnie jak w Rublexach czy błystkach śp Pana Magdziarza. Aglia 2 oraz Aglia 3 Pozdrawiam wszystkich jerkbaitowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Cześć zajebiste wyszły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck88 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 uuu ponownie naogladamy sie cudenkow fajnie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dzięki Panowie. Hej Fredi, Też widzxiałem że nie spuszczasz z tonu i twoje blaszki prezentują się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pracowity dzień a to jego owoce: Pawie oczko long 1 standart i przeciążone pod montaż bezzadziorów: i stadko kur: W związku z pytaniami kolegów gramatury jakie jestem w stanie zrobić to 5, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 23 i 32g. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 1 fota i wreszcie widzę sens dalszych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Miedziany przekaz trafił bezpośrednio do adresata Waldku osobiście nie miałem smiałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Kolejne blaszki ze zdobieniem w pawie oczko. Tym razem Aglia 1 i Delta 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 fajny kształt mają łopatki na drógim zdjęciu przypominają mi blaszki od wirójacego ogonka spinmada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Kształt inny trochę niż powszechnie znane, jakby skurczony szeroki long, ale praca szeroka jak aglia i agresywna. A tutaj mała partia na morskie sreberko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 czyli kijek sie gnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak coś ładnego siądzie to tym bardziej się gnie Dzisiaj rodzinka, algi 0+ 1 oraz 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zostały dwa miesiące, więc pora też zacząć przygotowania do sezonu 2013. Na początek jajeczka 16g: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Zostały dwa miesiące, więc pora też zacząć przygotowania do sezonu 2013. Na początek jajeczka 16g: Paweł zanim te jajeczka to też na lód coś wyszykuj Ps:Super robota te "jajca" Edytowane 28 Października 2012 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Będą też na lód:) Dzisiaj ładnie rano u mnie przymroziło to i klimat na robienie podlodówek jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zapowiedziane podlodowe blaszki okoniowe. Na razie partia czystej miedzi, ale będą przecierki/czarne i mosiądz: I coś większego kalibru. Long 5 , 32g miedź i mosiądz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Dzisiaj chciałby zaprezentować mój "ZESTAW ZRÓB TO SAM" : Dwa wiaderka prętów mosiężnych i taczka blachy. Zestaw do kupienia w każdej hurtowni metali kolorowych przy odrobinie szczęścia w dobrym stanie na złomie. U mnie nie na sprzedaż Aaaaaa zapomniałbym o drucie. Po 12 godzin dziennie w pracowni + zestaw narzędzi młodego majsterkowicza + rano kawka wieczorem kawka i wychodzą z mojego "ZESTAWU ZRÓB TO SAM" takie oto primanki: Comet 3 Comet2 Long2 Aglia00 Krawat2 Krawat0 I ostatnie jig spinners. Aglie dwójki z przednim dociążeniem w postaci główki jigowej. Jak ktoś życzy może pomalować podrasować czy odprawić inne obrzędy szamańskie, a ja zapewniam że bez tego są skuteczne.Pozdr. Idę do biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Paweł, wszystko dojechało w komplecie. Dzięki . Przemyślę może jeszcze, co by tak "pod choinkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Piękne obroty i blaszki :-) ale te jig spinners masakra ,nigdy na takie nie łowiłem ,napisz jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Cieszę się Waldku że paczuszka na czas dotarła. Powodzenia na sreberku. Kielo wysyłam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dawno nie pokazywałem ostatnich poczynań z imadełkiem więc załączam kilka kogutów w większym zbliżeniu. Zresztą o tej porze roku sprawdzają się bardzo ładnie. Kogutki okoniowe, odrobinę mniejsze od sandaczowych w wersji klasycznej (robię też raczki:p), z mniejszą kotwicą specjalnie pod okonia rozmiary 4 i 6. Wszystkie główki sygnowane i z wybitą gramaturą co napewno ułatwia wybór na łowisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Najpiękniej wykończone tak jak z tym okoniem super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi