pawlik832 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dziękuję Panowie Dodam jeszcze trochę dokładniejsze fotki blaszek morskich. Troszkę inaczej gięte i rewers malowany perłą kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 I już na koniec dzisiejszego dnia obroty dla kolegi S. Wysyłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Kilka z zamówionych zamówień. Zainteresowani sie rozpoznają i zaiteresują. Szczupakowe longi 5 i 3: Odchudzone trochę Mors 3+, Alga 2 i Kalewa 3 Aglia 2 i 1 plus dwa morskie morsy: I trochę jesiennych kogutków 12,14,16,18, 23, 32g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Paweł, trocióweczka kapitalnie śmigała. Szkoda, że ryby pozostały nieczułe, na jej wdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 lii kotwiczke z tak wypasionym chwostem musisz liczyc jako osobna przynete xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ano Waldku ja ostatnie dni też chodzę, brodzę i wychodzić nie mogę. Ale wiara w sukces jest najważniejsza Może jutro Co do chwostów tych z jeżynkami to jak wieczorem siądę do imadełka, wkręcę się w kręcenie, to czasem pół nocy zleci a tu raptem garstka chwościków Dość pracochłonna robota, zresztą jak samo klepanie i rzeźba na tokarce. Ale nikt nie mówił że będzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No ale w końcu się wyrwałem z pracowni i wychodziłem dzisiejszy prezent pourodzinowy. Do tego w 5 minut później ok kilowy tęczak:). Blaszka rewers miedź, awers srebro. Blaszka prowadzona w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Paweł, wszystkiego "naj" z okazji urodzin. Prezent sam sobie zorganizowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A dziękuję Waldku. Prezencik zorganizowany i wypracowany bo gościowi obok mnie tylko trącały. Trochę pokombinowałem i wstrzeliłem się w metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Kto w listopadzie urodzony jest stówka i kolejnych samych sukcesów -najlepszego Tomek (ja mam w czwartek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Sto lat na rybach bez komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dzięki Rybson:) Piotrze jakbyś trafił w dziesiątkę. Marzy mi się uwolnić od tej smyczy komórkowej zwłaszcza na rybach:D Ale takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Gratulacje i najlepszego. Duża rozbieżność w przynętach charakteryzuje dobrego lurebuildera. Do tego ryby... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ano ten nasz lurebuilding to choroba Łowię na spinning praktycznie tylko cztery gatunki ryb, ale i te cztery gatunki wymagaja odemnie różnorodności. Jak już myślę że mam na jakieś łowisko dobrą przynętę to okazuje się że można jeszcze inaczej i zaczynam kombinować. Ale to jest w tym najpiękniejsze że tworzy się cały czas coś innego, eksperymentuje. A jeszcze na przyszły sezon chodzi mi po głowie mucha Póki co fotki. Nowe wzorki spoonów morskich: tubiski 16g jeszcze trochę morsów 17-18g: Karlinki 20g: i na koniec okoniowe 9g gnomiki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Muszę przyznać ,że jest to wątek który najchętniej odwiedzam na jerku. Wykonanie i estetyka całokształtu oraz mnogośc pomysłów po prostu mnie zniewala Czekam na kolejne efekty pracy w piórach i metalach kolorowych . Edytowane 28 Listopada 2012 przez mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Cieszy mnie że moje starania są docenianę i przez rybki i wędkarzy:) Poniżej jedne z dzisiejszych świeżynek. Trociowe delbanki wzór rodem z Darłowa. Dwie z przodu moje w mosiądzu, trzecia to jedna z miedzianych oryginałek z mojej kolekcji. Przynęty na Grabową i Wieprzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Paweł doszedł zestawik. Dopieszczone, szkoda, że nie mam jak wyskoczyć nad wodę...dzięki wielkie! Trociówki idą na prezent dla teścia, obrotóweczki w przyszłym sezonie będą testowane na kleniach, zgłoszę się z fotami jak testy przejdą pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 dają rade nie tylko z kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Oczywiście Gruzin czekam na foto:) A tu widzę że i bolki lubią tą częstotliwość Co potwierdza że obrotówka jest bardzo uniwersalną przynętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Osiak cuś dla Ciebie:) Longi 3 w dwóch gramaturach: i wahadełka 3 rodzaje różne gramatury: No i podlodowe balanserki doczekały się podkładu. Jak się uda jutro odpalę aero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Rewelka, już się nie mogę doczekać aż zobaczę na żywo.dzięki to teraz poproszę o priv z danymi itp... Edytowane 7 Grudnia 2012 przez osiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Podlodóweczkę lżejszą jakąś w kolorze płoteczki/okonka bym łyknął. Jak coś to proszę o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Okonki będą i jedna płoteczka też będzie w tej serii. Wstępnie pomalowalem już aero. Jutro detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fajnie, nadadzą się na wodę 1,5-2,5m? czyli płytko=lekko? Jeśli tak to poprosiłbym 2szt - płotkę i okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Lekko to nie do końca bo te balansery mają 11g, ale inaczej się ta masa przekłada niż w blaszkach. Zasada w "spiningowych" przynetach podlodowych jest taka że jak chcesz uzyskać dobrą pracę cięższej blaszki na płytkiej wodzie daj GRUBSZĄ żyłkę Waldku coś dla Ciebie: Morskie morsy 22g i longi 1 z ciemniejszym korpusem: i jeszcze zestawik, dwa rodzaje dla kolegi ze Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi