rybson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Co tu taka cisza ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Paweł pewnie trocie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ano Trocie, kropki, musiałem skoryzstac jeszcze z ostatnich podrygów zimy i poganiać trochę pasiaki na lodzie, nawet na dorsze dałem się namówić Żeby to pogodzić z pracą musiałem zdecydowanie ograniczyć czas spędzany na necie Ale skoro zostałem wywołany to wypadałoby wstawić jakieś foto. Ukończyłem dzisiaj longi dwójeczki z ciemnymi ciężkimi korpusami w mosiądzu i miedzi: I trochę pstrągowych wahadełek. Listki z płetwą, malutkie bo 3,5cm o masie 3g: Listki klasyczne 4cm 4g: I moje żabki karlinki pstrągowe 3cm 3,5g: Następne będą również pstrągówki ale większego kalibru Śniegu u mnie dosypało za dużo czyli ani na lód ani na rzekę jutro się nie wybieram tylko klepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 aż miło jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Niedawno ukończone, wiróweczki i wahadełka. Aglia 2 przeciążona + chwost zdobione w pawie oczko: Aglie dwójeczki do mojego pudełka:) Jeszcze trochę wahadełek pstrągowych: I morskie Morsy3 22g 7,5cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Piękna biżuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Z tym wątkiem kojarzy mi się sformułowanie: Lurebuilder kompletny, bardzo lubię oglądać Twoje pracę na forum, aukcjach, gdziekolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jeszcze dzisiaj zaczęłem wiązanie chwostów na małych kotwiczkach. Kotwiczki do obrotów aglia 00. Najmniejsze z moich klenio-jaziówek. Zresztą nie powinienem ich tak nazywać bo są dość wszechstronne i skuteczne na różne gatunki w tym białoryb:) Najchętniej sięgam po takie z czarnym listkiem, które już niedługo poskładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Łooo ale kozaki te obrotki,te 00 Paweł daj znac na priva czy masz ze dwie chociaż takie wolne Edytowane 20 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Z tych 00 obrotek będą też longi na ten sezon. Szykuję też powoli obrotki na klenia i jazia na większe rzeki rozmiaru 1 i 2 aglia. Póki co korzystam z marcowego słoneczka i ziwedzam ciekawe rejony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pawełku a jakbyś tak pomyślał nad formatem 00 ale z korpusikiem, pod haczyk, tak jak mi ostatnią dziesiątkę longów poczyniłeś?Czy tu już, technicznie, korpusik byłby za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Spróbuję Troszeczkę na innym patencie, ale zasada wymiany kotwiczki/haczyka będzie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Daj znać na privie jeśli coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Napewno się odezwę Dzisiaj poszykowałem prototypy mniejszych balanserków vel balansówek. 3,5cm gramatura jak zwykle słuszna 11g Jakto prototypy malowane na szybko dostępnymi środkami bez odpalania aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzisiaj poskładane Aglia 2S : Aglia 2P Comet 2C Pozwoliłem sobie dla uproszczenia lub utrudnienia wprowadzić takie oznaczenia 2S czy 2P. A dokładniej S=korpus standardowy, P=korpus przeciążony, C=korpus ciężki. Przy rozmiarze comet aglia 2 będzie to odpowiednio 4,4g 5g i 6g. Nie wiem czy się nie zamieszam i czy takie oznaczenia mi się przyjmą ale póki co tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Paweł, spakuj mi proszę zestaw tychże Aglia 2Shttp://jerkbait.pl/uploads/monthly_03_2013/post-49121-0-87393200-1364326496_thumb.jpg Szczegóły, dane do przelewu, na priva... Edytowane 31 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Waldku priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Piotrze oto Twoje piąteczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Z ostatniego zdjęcia 2 komplety "piątek" oraz Aglia 2S i 2P po komplecie tak jak na zdjęciach. Proszę info na priv, gdy będą do zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Majstersztyk. Pawle jak zwykle blachy na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzięki takie jazie lubią najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Majstersztyk. Pawle jak zwykle blachy na najwyższym poziomie Podziękował Joker zrobi się. Za chwilę podeślę priva. A tutaj obiecane Aglia 2S, w najbliższym czasie w pierwszej kolejności , dołączą do nich podwójne zeróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Waldku mój pomysł na wymienianą kotwicę jednak przy rozmiarze 00 zawiódł. Próbowałem jeszcze dwóch patentów, ale przy tak drobnym korpusie niebardzo to się sprawdzi. Zrobiłem więc na zwykłych oczkach. Poszukam za chwilę takich mikro kółeczek, jak znajdę to je założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Paweł. Szczerze mówiąc bałem się nieco tego rozwiązania. Jakoś brakowało wiary. Nie kombinuj, jeśli jeszcze nie zakończyłeś (drutu), to zawieś zwykłe lub z chwościkiem i po zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Następna seryjka dla kolegów z forum. Aglia 2P Aglia 2S Aglia 2P Longi 5P Fox Tail : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi