lajcik Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 piękne blaszki, doświadczyłem nie dawno ich skuteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Patent z rozmiarem w kółku na blaszce świetny. Lubię takie proste, wręcz banalnie proste rozwiązania, na które wcześniej nikt nie wpadł. Wątków z blachami jest tak mało, że są moimi ulubionymi do oglądania. Tym bardziej, że robota kapitalna i u Ciebie i u Igora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Też podoba mi sie ten fajny patent z klepnięciem numerku,fajnie podkreśla desing Edytowane 16 Czerwca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Super Mała rzecz a robi pozytywne zamieszanie Są też trójki na mniejsze rzeki i dopływy. A szykuję też takie dwójki jako duża dwójka na pstrąga. i jeszcze garstka pstrągóweczek: Lajcik cieszę się że też miałeś okazję doświadczyć skutecznośći Ja z powyższymi trójkami i czwórkami pochodziłem kilka poranków i wieczorów za królową i królem naszych rzek, jednak niskie stany nie pozostawiały złudzeń. Muszę poczekać na większy deszcz a według prognoz to już niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Joker tak jak mówisz. Ja często z góry wiem od jakiej przynęty zacznę . Czasami nawet na nowym odcinku zakładam np jakąś obrotkę lub wahadełko które ostatnio dało mi rybki. Dopiero później zaczynam zmieniać i dopasowywać inne przynęty do danego miejsca i sposobu podania. Czasami mam dzień że testuję jakiś nowy typ blaszki i praktycznie łowię na jedną w kilku wariantach. Potrafię tak nawet kilka wyjazdów, ale ogólnie staram się nie ograniczać do jednej przynęty, a raczej przynętę dopasowywać do danej sytuacji. Dzisiaj fotki blaszek dla kolegi z forum: Na żywo jeszcze ładniejsze. I bardziej "przydymione". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cieszę się Trochę kaleczę fotografowanie, przez co moje zdjęcia nie do końca pokazują wszystkie szczegóły wykończenia. Dzisiaj trochę inaczej ustawiłem oświetlenie A fotografowałem blaszki w innej odsłonie, bardziej klasycznym stylu. Przeciążone, ale z okrągłym korpusem i czystą kotwicą. Aglia 2p przecierka Aglia 2p klepanka Comet 2p klepanka Long 2p klepanka I zestawik dla kolegi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przepraszam, a numerki gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Aaa faktycznie Nie no numerki tylko na trociówkach i to nie wszystkich. Wczorajsze comet 4 z numerkami: A tutaj nowy comet 3++. Listek mocno wydłużony i lekko powiększony. Masa blaszki ok 11g. Na lato myślę że będzie jak znalazł. I dla porównania comet 4, 3++ i trójka. Rozmiarówka trociowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Lajcik coś dla Ciebie : I dla kolegi Jacka algi 2 o masie 22g i kalewy 32g, które czyć na kiju jak tąpnięcia, nie ma tu mowy o wirowaniu, mocne wychylenia jakby siadł garbus Polerka też nie jakaś maksymalna. według mnie blachy wypolerowane na lusterko łowią przedewszystkim wędkarzy Najlepszy jest półmat, lub polerka ale nie jak lusterko. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez pawlik832 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właśnie otworzyłem paczkę.Blaszki mistrzostwo świata, nie spodziewałem się takiego efektu,na żywo wyglądają zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Lajcik, a kręcą się tak, że karuzela w wesołym miasteczku wysiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Cięższy kaliber też niezgorszy. Skuteczność potwierdza kolega Jacek, bijąc mnie na głowę liczbą złowionych zębaczy. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Dzięki Waldku za telefon i fotkę. Mam nadzieję że cały urlop przyjemnie Wam minie pod znakiem kajmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Paweł. A niech takie dwie kalewy dolecą do mnie na sierpień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dolecą, napewno dolecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Blachy już w debiucie złowiły ryby. A co będzie jak z czasem lekko przyciemnieją... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Testowałem dziś Twoje blachy. Pracują świetnie. Starannośc i estetyka wykonania najwyższa z możliwych.Pewnie kiedyś jeszcze o coś poproszę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Jacku też jestem zdania, że dojrzała blacha pokryta naturalną patynką to jest to. Resztę wahadeł już szykuję także w tym tygodniu spodziewaj się fotki gotowców Caen dziękuję za info i opinię. Mam nadzieję że dadzą Tobie ładne rybki. Polecam się na przyszłość Edytowane 7 Lipca 2013 przez pawlik832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 wahadełka już po testach, wszystkie pracują super i łowiąa obrotówki to już żadna niespodzianka że super się kręcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Pierwszy dzień testów ostatniej dostawy blaszek od Pawła nie dał ryby - może za krótko pływały, głównie sprawdzałem jak pracują.Drugi dzień dał szczupaka 113 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Jacek, GRATULUJĘ.Tobie i twórcy blach rzecz jasna również . Na tej samej wodzie? Edytowane 22 Lipca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ciekawe gdzie dorwałeś tą piękną mamunię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Moje gratulacje Jacku. Piękna rybka i cieszę się że blaszki nie zawiodły i tym razem Waldku również dziękuję tutaj fotka dla Ciebie, coś specjalnego za czas oczekiwania. Takie korpusy robiłem do tej pory dla garstki znajomych na Parsętę Oczywiście pamiętam o innych blachach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 blaszki jak zawsze super a robi pan jeszcze inne przynety czy juz tylko metalowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi