popper Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 To krok w dobrym kierunku @Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 kilka okoni urlopowych i przynęty na które się skusiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dziękuję Panowie:) Ten komplecik dodał mi sporo energii i zapału i do łowienia i do pracy:) Mlynek 1976 pięknie, widzę że słuszne okonie skusiły się na słuszny rozmiar wahadełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzisiaj skromniej, ale wyjazd po wyjeździe:) Testy innego podgięcia wahadełka wypadły pomyślnie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Paweł, litości. Ciśnienie podnosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 dopiero się rozkręca. Popper ciśnienie jeszcze na pewno Ci wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ładne ryby. Miejsce z ostatniej fotki charakterystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Testy wahadlowek Pawla na Litwie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Paweł,biżuteria dotarła w stanie idealnym. Efekt przerósł oczekiwania!!! Te 3-KI pod szczupaka są po prostu...(niecenzuralne określenia)...extra! Jak to teraz określają w nomenklaturze muzycznej,WYKON klasa światowa! Zaczynam gromadzić środki na kolejne zamówienie .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Obrotówkami od Pawła łowiłem kilka razy w tym roku. Ale zawsze było coś nie tak, a to rzeka za wysoka, a to ryby nie brały...Dziś, w ostatni dzień sezonu łososiowego, woda w rzece była tragicznie niska (ok. metr niższa niż dwa tygodnie temu). Każdy wobler schodził za nisko i łapał zielsko z dna. Założyłem obrotówkę od Pawła. Może w trzecim rzucie podnosi się do niej trotka i agresywnie atakuje. Fajny, emocjonujący hol i czterdziestak pozuje do fotki. Srebrniaczek żwawo wraca w rynnę, a ja idę dalej w górę rzeki. Po drodze łowię kilkanaście małych pstrągów i smoltów łososia. Oczywiście wszystko na Primankę. W końcu dochodzę do miejscówki, gdzie dwa tygodnie temu miałem łososia 68 cm. Miejscówka jest niestety pusta. Ale za to kilkanaście metrów wyżej w poprzecinanej głazami rynnie mam wyjście ładnego salmona, który nie trafia w błystkę. Zaczyna siąpić drobny deszczyk i woda ożywa. Każdy rzut kończy się braniem pstrąga. Aż w końcu czuję na MHX mocne bujnięcie i zaczyna się Łosoś w szacie godowej szaleje po całej rzece, częściej jest w powietrzu niż w wodzie. Kilka razy szarżuje wprost pod moje nogi. Po kilku minutach przytrzymuję rybę w płytkiej wodzie, robię kilka fotek i uwalniam. Sezon łososiowy 2013 uważam za zamknięty. Paweł, dzięki za wspaniałe błystki. Za 6 tygodni będę w Polsce na urlopie. Szykuj się na następne zamówienie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ależ piękne te rybolcie . Zazdroszczę Ci , ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ricci dzięki za info. Super że podpasowały Tobie blaszki. Polecam się na przyszłość Tpe wymarzone zakończenie sezonu Ja ostatni dzień sezonu nad Parsętą na zero, ale Twój opis i zdjęcia sprawiły że poczułem się jakbym też połowił Jak coś piszcie, coś się klepnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 I jeszcze krótka relacja na moim blogu z zakończenia sezonu łososiowego: http://basshunting.blogspot.ie/2013/10/the-last-day-of-salmon-season-30092013.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Remont w pracowni skończony, roboty w metalach się nazbierało zaległości. Na początek coś na morskie sreberko, dwa zdobienia i dwa rozmiary 18g i 22g: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Bajka. Planujesz może z podkładem fluo, jakieś malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W zeszłym chyba roku próbowałem z malowaniem wewnętrznej strony na niebieski i zielony perłowy. Farba lekko drapnięta ale trzyma się do tej pory więc czemu nie. Malowałem na lato sobie wahadełka na rzekę farbami fluo i wyglądało to całkiem. Myślę że przynajmniej jedna seria w tym roku będzie tak pomalowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pawle, jest szansa złapać z Tobą kontakt na priv? Chciałbym dokonać małego zakupu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Oczywiście. Jestem teraz dostepny raczej na bieżąco, priv albo mail primanki @ wp . pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pisałem coś do Ciebie, ale bez odp, może system coś szwankuje Napisałem przed chwilą jeszcze raz na wszelki wypadek, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odpisałem priv To nie system Nie ogarniam poprostu, ale juz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Najważniejsze, że wszystko już jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dzisiaj wirówkowo. Aglie jedyneczki przeciążone. Listek mosiądz podbarwiony na ciepły złoty kolor + kropki/pawie oczko. I Aglie 4 z lekkim korpusem na płytkie szczupakowe wody Oraz Aglie 4 z ekscentrycznym przednim obciążeniem również do płytkiego prowadzenia. Takie rozwiązanie powoduje że obrotówka pracuje również w opadzie, co daje wiele więcej możliwości prowadzenia niż klasycznych obrotek szczupakowych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Te ostatnie już lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja też. Hand Made Pawła są super i łowne. Tacy rękodzielnicy jak Paweł i wielu innych na tym forum powinni dostać OSKARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 nowe zabawki do plażowego pudełka - spoony 6,5cm i 20g. testy w łikend. wyglądają konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi