dekiel11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Świetne przynęty Ja nie mogę się doczekać momentu kiedy znów pojawią się tu blaszki podlodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 nowe zabawki do plażowego pudełka - spoony 6,5cm i 20g. testy w łikend. wyglądają konkret. spoony.jpgspoony2.jpgKurcze już załuje że ich nie kupiłem piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Karol nie chcem obiecywać, ale jak się uda do końca listopada jakąś małą seryjkę zrobię Póki co zestawiki, zainteresowani chyba rozpoznają swoje fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No to świetnie Paweł to bedzie do kompleciku z pstrągowymi o ,których pisałem na priv Ależ biżuteria przepiękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie umiem łowić na wahadła. Ale patrząc na takie perły trudno się oprzeć pasji zbieracza, który chciałby mieć je wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzisiaj wirówkowo. Aglie jedyneczki przeciążone. Listek mosiądz podbarwiony na ciepły złoty kolor + kropki/pawie oczko. I Aglie 4 z lekkim korpusem na płytkie szczupakowe wody Oraz Aglie 4 z ekscentrycznym przednim obciążeniem również do płytkiego prowadzenia. Takie rozwiązanie powoduje że obrotówka pracuje również w opadzie, co daje wiele więcej możliwości prowadzenia niż klasycznych obrotek szczupakowych. Podzielam zdanie Janusza. Ale ja bym sobie chyba kilka tych obrotówek nad łóżkiem powiesił.Cacucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie umiem łowić na wahadła. Ale patrząc na takie perły trudno się oprzeć pasji zbieracza, który chciałby mieć je wszystkie Janusz, do tego roku też nie umiałem łowić na wahadełka.Jedno maleństwo, chyba Tobie pokazywałem, i cudeńka od Pawła zmieniły moje nastawienie do tej przynęty. No i zamieszkały na stałe w pstrągowym pudełku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jeszcze surowe czeburaszki. Masa pracy za mną przy drutach i odlewaniu, jeszcze tylko obrobić, nakręcić oczka, nabić gramaturę...uff. Ale spoko Panowie jutro będą nadawały się do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Blaszki dotarły, super wykonanie W sobotę będę mieszał nimi w solance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 kiedy będziesz miał balansówki na lód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego Pawle z okazji dzisiejszego Twojego święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jeśli wolno to dołączę do Karola ,podwójnie będzie większa moc przekazu ! Sto lat,i samych pięknych chwil w życiu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wkraczasz w wiek męski Dużych ryb. Największych na Twoje przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 NAJLEPSZEGO Chłopaku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i czasu na rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dziękuję Panowie za życzenia. Zrobiliście mi dużą przyjemność. No tak więcej czasu i na klepanie i na łowienie przedewszystkim tego właśnie bym sobie życzył Lipienie poszły narazie w odstawkę, na morzu byłem tylko raz bo warunki mamy słabe tutaj na wybrzeżu. Balansówki model średni sobie schną, wahadełka na trotkę w morzu właśnie poleruję. Do tego wahadełka pstrągowe, oblanki podlodowe, trochę wobków na kropka. Jest trochę tego na rozkładzie. Ale pokolei staram się zamykać kolejne zamówienia i na bieżąco robię wysyłki. Dla tych którzy nie lubią czekać wystawiam po trochu aukcje na portalu aukcyjnym. To są rzeczy które mam gotowe od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wczoraj dotsałem prezent od znajomego w postaci mmsa. Rybka co prawda przyłów, ale na mojego longa 5 z dużym chwostem. Każda ryba złowiona na moje przynęty cieszy mnie niemalże tak samo jak złowiona przezemnie:) A tutaj zapowiedziane blaszki. Na początek coś na zbliżającą się wielkimi krokami. Oblanki w klasycznym podgięciu. Myślę że prążki jak zajdą trochę patyną będą ciekawą opcją na pasiaki: Coś co znają pstrągarze i okoniarze z lat `90 - Eski w moim wydaniu. Już dwa lata temu kombinowałem z tymi blaszkami, i mimo że z założenia są to wahadełka na stojącą wodę to na kropkach dają radę, co napewno potwierdzą pstrągarze starszej daty. Małe ok 3cm 6g: ...i moje pstrągowe listki 4g i 5,5g Jeszcze w rzecznym klimacie trociowe trumienki 14g i obiecane koledze z forum longi 1p i 2p z chwostami Coś bardziej na czasie. Mimo niekorzystnych warunków na morzu - morskie morsy i tabsy. Mors 2B-Baltic 18g Mors 3B 22g Tabsy 2B 16g Tabsy 3B 20g I nowość Tabsy 4b 24g I takie porównanie tych trzech wielkości: Lecę kleić stery do balansówek. Pozdr. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Oczu oderwać nie można. Kurcze, ale to ładne! Może się w końcu przełamię i zacznę na wahadła łowić?!Jeszcze raz obejrzałem.I jeszcze raz.Ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Normalnie cukiereczki... Kusisz Pawle taką prezentacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dałeś czadu Pawle. "Eski" jakże bym nie pamiętał. Ze dwa oryginały z czaplą gdzieś mi się uchowały. Relikwie Podlodowe w paski, też cieszą już oczy, chociaż ja fanem mormyszki jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Dziś od kolegi dostałem w prezencie jedną Twoją obrotówkę i powiem krótko -mega robota,śliczna ..sam się staram robić coraz ładniejsze przynęty, wiem ile roboty i serducha to kosztuję ,ale az szkoda łowić na to cacko - za ładna pozdroKuba Edytowane 28 Listopada 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Paweł kawaleria dotarła Jak zwykle oczywiście blaszki marzenie.Dziękuje serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 o kurcze jak u jubilera)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pręgowane oblanki bardzo mi się podobają . Muszę pomyśleć nad zrobieniem podobnych , ale czy będę umiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Paweł Tabsy jaką długość mają?Piękne wykonanie!Kto by pomyślał,że wahadłówka taką piękną może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi