popper Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Paweł, jeśli można2 x Tabs 4b 24g. 4 x Eski 3cm 6gKażdy w innym zdobieniu. Bez kotwic i kółek.Reszta na priv. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wildriver najmniejsze tabsy mają 8cm 16g, średnie niecałe 9cm 20g a największe ok 10cm 24g. Pracę mają dość zwięzłą, dlatego chodzi mi po głowie że mogłyby się sprawdzić np na boleniach. Na najmniejsze połowiłem trochę sandaczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1207 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Potrzebuje blaszek podlodowych bardzo prosze o oferte jesli mozna z foto na ROBI1207@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Potrzebuje blaszek podlodowych bardzo prosze o oferte jesli mozna z foto na ROBI1207@wp.plPodłączam się jeśli można dawidmagun11@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Panowie blaszki podlodowe będą gdzieś w połowie stycznia. Bedzie większa seria wtedy wstawię fotki z opisem. Adresy sobie spiszę i dam znać również mailowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Nie zapomnij o mnie. m.malicki25@wp.pl :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Pamietam. Wszystko mam spisane ;-) Zimy nie widać, więc póki co sporo mam roboty z klepaniem na rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zarąbiaszcze te pańskie przynęty . a czy mógł by pan coś więcej napisać o tych poliuretankach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Coś cicho w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Paweł masz coś w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Coś cicho w temacie Nuda, bo blaszki łowią. Zwłaszcza listki.I to sporo i niektóre nawet spore. Piszę o kropkach, tęczakach i palio-źródlakach. Szczupaki chcą je zabrać a i okonki też się wieszają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Łowią i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Paweł pokarz swoją letnią troć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witajcie. Dawno nic w swoim wątku nie pisałem, ale wywołany już odpowiadam;) Blaszki klepię na bieżąco, także w razie potrzeby proszę o wiadomość na priv lub mailowo primanki@wp.pl staram się wszystko sprawnie realizować. Zapraszam również na mój profil fejsbukowy https://www.facebook.com/primanki?ref_type=bookmark . To jeśli chodzi o wahadła i wirówki. Inne przynęty robię teraz można powiedzieć kilka razy w roku i nie zawsze mam odstąpić. Ale wahadłówki i obrotówki jak już wspomniałem są na bieżąco. W miarę możliwości będę wstawiał również tutaj jakieś nowe fotki, na początek wahacze i wspomniana trotka: Listki 4g i Algi 0 7g I pierwsza w tym roku letnia: POZDRAWIAM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Paweł przepiękna ryba graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 ... ale żeby ją tak od razu na dzidę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A co ona taka z dziurą??? Mam nadzieję że to nie po tym co myślę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witajcie. Dawno nic w swoim wątku nie pisałem, ale wywołany już odpowiadam;) Blaszki klepię na bieżąco, także w razie potrzeby proszę o wiadomość na priv lub mailowo primanki@wp.pl staram się wszystko sprawnie realizować. Zapraszam również na mój profil fejsbukowy https://www.facebook.com/primanki?ref_type=bookmark . To jeśli chodzi o wahadła i wirówki. Inne przynęty robię teraz można powiedzieć kilka razy w roku i nie zawsze mam odstąpić. Ale wahadłówki i obrotówki jak już wspomniałem są na bieżąco. W miarę możliwości będę wstawiał również tutaj jakieś nowe fotki, na początek wahacze i wspomniana trotka: Listki 4g i Algi 0 7g I pierwsza w tym roku letnia: POZDRAWIAM Piękna trotka! Gratuluję. Tez jestem drugi dzień na Pomorzu jak mozesz daj na PW swoje namiary. Był bym zainteresowAny blaszkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Dziękuję Panowie. Spinnerman wyslalem Ci numer tel na priv. Startujesz w zawodach moze na Parsecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzisiaj zmontowałem obrotki pod Parsętę, trochę inne niż klasyczny trociowy handmade. Bo czemu by nie wykorzystać więcej kolorów niż miedź, mosiądz i srebro;) Comet 4 masa 16g. Wielkością zbliżone do klasycznego longa 3. A tutaj rybka którą trafiłem dwa dni po pierwszej letniej. Do auta zdążyłem przed samą burzą Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jedno slowo WOW bardzo piekne obrotówy tak 3maj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Łowią bardzo dobrze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Łosoś jak się patrzy;) Zdjęcie przepiękne, dziękuję. Podsyłam fotki obrotek "trociowych". Taki Comet 3 powiedzmy, wielkością zbliżony do klasycznego longa 2. Muszę ogarnąć nomenklaturę rozmiarową w swoich trociówkach bo mam czasem zagadkę jaki rozmiar przypisać. Tak czy siak masa 9g w sam raz na letnie niżówki i na mniejsze rzeki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Bardzo ładne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Tutaj zaległe jeszcze kalewiątka rozmiar 4. Masa pośrednia (robię cięższe i lżejsze od tych) 33g. Dla porównania obok leży gnomik 0 masa 7g. Edytowane 13 Lipca 2014 przez pawlik832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi