carlus75 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Pawle szalejesz z tymi przynętami... Kolorowy zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Dzięki. Teraz poprostu wstawiam więcej fotek. Ale i tak jest to tylko cząstka tego co robię. Poprostu zanim zrobię zdjęcia itp. blachy już mają innego właściciela. Dzisiaj podsyłam fotki szczupakowych alg. Dwójki w gramaturach 16g i 22g. Trójki w gramaturach 25g i 32g. Edytowane 9 Maja 2015 przez pawlik832 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A zrobiłbyś w takiej kolorystyce jak powyżej małe blaszki,powiedzmy 3 cm na klenie - jakie,okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki. Teraz poprostu wstawiam więcej fotek. Ale i tak jest to tylko cząstka tego co robię. Poprostu zanim zrobię zdjęcia itp. blachy już mają innego właściciela. Dzisiaj podsyłam fotki szczupakowych alg. Dwójki w gramaturach 16g i 22g. Trójki w gramaturach 25g i 32g. Alga2.jpgAlga3_01.jpgAlga3_02.jpg Swietne wahadla Jakiej dlugosci trojki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Marcin mam w "ofercie" blaszki takie właśnie kleń okoń jaź pstrąg. Uniwersalne, malutkie 3cm listki. Robię je w dwóch gramaturach 3g i 4g. Dają radę, a w takich kolorach zrobić żaden problem. Robię też algi 0, ale one są już większe i bardziej jeziorowe. Swietne wahadla Jakiej dlugosci trojki? Dzięki:)Trójki mają 8,5cm robię je w dwóch gramaturach, ale na życzenie robiłem też jeszcze lżejsze, z jeszcze cieńszej blachy. Edytowane 12 Maja 2015 przez pawlik832 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 widzę że tu jakiś gang zagościł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zagościł gang Aglii nr1 i nr2. ;-) Rude miedzianki na większość drapieżników: Rudi75 tutaj wahadełka listki 0 dla Ciebie. Po 5 sztuk 3g i 4g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Fajne te Twoje jubilerskie świecidełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzięki Pride;) Tutaj jeszcze okoniowa wersja Aglia 1s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Pstrągowe listki w najbardziej pożądanym zdobieniu;) www.facebook.com/primanki Edytowane 25 Maja 2015 przez pawlik832 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć! Pamiętam jak pisałeś w moim wątku "Obrotówki HandMade by Szymon3069" ze mam już na tyle wprawy aby robić obrotowki handmade w 100-tu procentach możesz być ze mnie dumny haha zajrzyj do wątku i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Nie przypominam sobie . Mlody nie pij tyle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 O szlak! przepraszam bardzo przy dodawaniu odpowiedzi coś się stało z telefonem i .... sami widzicie ... bardzo przepraszam i proszę moderatorów o usuniecie tego i tych wyżej postów aby nie zaśmiecać wątku ...Przepraszam jeszcze raz juz nie będę pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Młody bez spiny. Czerwiec miesiącem troci;) Zobaczymy co pogoda pokaże. Póki co weltik 3 na świeże ryby. Na drugim zdjęciu komet 3. Mam masę listków ze starej produkcji HRT i teraz je wykorzystam. Na tego typu blachy, jak ja to mówię rebuild`y też połowiłem ładnych ryb a nie szkoda je urwać Zawsze z dwa w pudełku leżą na zaczepowe miejsca. www.facebook.com/primanki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzisiaj na rozkładzie rozmiar mikro. Wirówki aglia 00 na wolframowych korpusach. Dla porównania rebuildowa aglia 2. www.facebook.com/primanki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Podsumowując co niektóre zamówienia: Listki kolego Łukasza Czarna Furia 2p oraz 1p, dla kolegi Marka. Piotrek i Mariusz dostaliście foto na mail. Jutro z rana robię wysyłkę. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Smakowita i dopracowana biżuteria - jak bym łowił na żelazo to ehh ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Listki ze zdjęcia powyżej odczarowały już kilku osobom łowienie na wahadełka. Na wahadłówki nie łowili pstragów prawie wogóle, czasem obrotka. Teraz dosć często zglaszają sie do mnie po listki. Trzeba się przekonać o skuteczności osobiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Może twoich prac nie mam, nie mniej prawdę mówisz.Życie wędkarza bez wahadła i obrotówki to nie życie.Niedawno kolega który używa tylko gum dostał ode mnie dwie blaszki na brak brań. Pomogło.Wrócił do domu i zamówił 20.... Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Blacha to blacha;) Zresztą troć którą wstawiłem w wątku Łososie i Trocie 2015 złowiłem na swoją wahadłówkę. A tutaj Ryba kolegi Grzesia. Też z wczoraj, również na moją wahadłówkę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ale wirówki też robią dobrą robotę. Na pstrągach, trociach czy okoniach wirówka to jedna z moich podstawowych przynęt. Comet 1s. Bardzo lekki, listek z cienkiej blachy. Stworzony do wolnego prowadzenia na małej głębokości. Aglia 1s w dwóch wariantach: www.facebook.com/primanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mała łososiowa, duża pstrągowa wirówka weltik 1. Masa 9g. Ja używam tej wirówki na małych rzekach trociowych i na letnich niskich stanach. www.facebook.com/primanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ooo te mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To taka surowa wersja. Bez chwosta, rurki, kropek itp. Kilka srebrniaków juz miałem na tem model. Bo trocie to wbrew pozorom nie tylko ciężki long 3 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wirówki łezka 3 9,5g. Wersja z chwostem i koralikiem. Rozmiar 3, ponieważ robię właśnie trzy wielkości tej błystki. Chociaż w rzeczywistości można by ją rozmiarami przyrównać do wirówki Long 2. Bardzo lubię łowić na przypalane, ciemne blachy. Napewno sięgam po takie częściej niż np. srebrne i to nie tylko na prześwietlonej wodzie. www.facebook.com/primanki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi