eaw32 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Zdrówka, to najważniejsze,i sukcesów nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dziękuję za życzenia. Miło mi . Troci czasu i mroźnej zimy mogę właśnie sobię życzyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nostres Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dziękuję za życzenia. Miło mi . Troci czasu i mroźnej zimy mogę właśnie sobię życzyć Pozdrawiam.dołączam się do zyczeń !i owocnych połowów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 100 lat w zdrowiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Paweł na żywo powalają - moim zdaniem klasyka pod srebrniaczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Elegancko cieszę się. Kolorystyka napewno sprawdzona na srebrnego. Życzę samych sukcesów w nadchodzącym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witaj.Paweł a zimowo nic nie wstawiasz nie łowisz z lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam wszystkich jb. Po długiej przerwie za namową kilku kolegów wróciłem, i postaram się od czasu do czasu wstawić kilka zdjęć, tego co robię aktualnie. Ostatnio tego czasu ciągle mało to i nie było kiedy robić fotek i wstawiać. Cośtam wrzucałem na fb ale to też mało co. Na dobry początek to co lubię najbardziej czyli rzeczne wirówki i wahadełka. Z założenia trociowe i dobrze sobie radzą na wodach trociowych. Ale łowią też inne gatunki na rzekach nizinnych. Do tego wahadełka, model który na stałe jest w moim arsenale. Sprawdza się zimą i latem na trociach, całosezonowo również na szczupakach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Fajnie, że znów jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 238 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nareszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dziękuję Robert. Przemek elegancko, powoli coś szykuję dla Ciebie. A póki co wrzesień zbliża się dużymi krokami. Dla jednych to miesiąc łososiowski, dla innych szczupakowski. Trociówek już trochę naklepałem, przyszedł czas na błyski jeziorowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Szczupakowy zestaw dla kolegi Waldka. Kalewa 3, Gnom 4 i Alga 3. Wykonane z pośredniej grubości blachy do niezbyt głębokiego łowienia. Kalewa 3 - 24gGnom 4 31gAlga 3 24gRobię je również w wresji cięższej na głębsze prowadzenie i lżejszej na zupełne płycizny. A tutaj malutkie okoniówki Gnomiki 00 i Algi 00. Robię je w dwóch gramaturach 2,5g i 4g przy długości ok 3cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 238 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Są kapitalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dzięki Przemek. Wrzucę jeszcze kilka zaległych fotek. Wirówki Delta 1 i 2 Longi 1P I Sandaczowe gąbeczki, mandule i koguty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Szczupakowy zestaw dla kolegi Waldka. Kalewa 3, Gnom 4 i Alga 3. Wykonane z pośredniej grubości blachy do niezbyt głębokiego łowienia. Kalewa 3 - 24gGnom 4 31gAlga 3 24gRobię je również w wresji cięższej na głębsze prowadzenie i lżejszej na zupełne płycizny. kalewagnomalga.jpg A tutaj malutkie okoniówki Gnomiki 00 i Algi 00. Robię je w dwóch gramaturach 2,5g i 4g przy długości ok 3cm. alga gnom.jpg Ooooo. Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kolego, a nie masz może na zbyciu tych Gnomków 00 i Alg 00 ? Bardzo lubię łowić na takie małe wahadłówki, nie koniecznie okonie ... Wahadłówki dla mnie mają jedną zaletę: jak wieje wiatr to woblerami się nie polowi, a wahadłówką TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dokładnie to Twoje błystki. Odemnie będzie napewno coś ekstra. Jutro robię wysyłkę priorytetem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Paweł, Listek sprawuje się jak zwykle, czyli kusi kropki. Ten poniżej, z dzisiaj największy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Przepiękny! Moje gratulacje. Dziękuję za fotkę i polecam się na przyszłość. Andrzej, coś tam jeszcze mi zostało. Zaraz zobaczę i napiszę co mam. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez pawlik832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 U mnie łososie wolą w tym roku woblery, ale za to trotki ładują w Primanki. O taka sobie z zeszłego tygodnia. P.S. Paweł, chyba o mnie zapomniałeś, zamówienie przełożymy na listopad/grudzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tomek pamiętam, gorzej z czasem było ostatnio. Ten rok wogóle zwariowany miałem Będziesz miał cięższe korpusy takie jak poprzednio, a ode mnie do spróbowania model zbliżony rozmiarami, kształtem i masą do longa 2P. Ogólnie nie robię ich dużo, ale na Twojej wodzie powinny się sprawdzić. Popróbujesz zobaczymy. Dzięki za fotkę, piękna sprawa. Mieszasz ostro tam na rzekach. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 238 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Od tych wszystkich przynęt ciężko wzrok oderwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tomek tutaj wspomniane wirówki. Łezka 2. Na zdjęciu w wersji lżejszej, zrobiłem dla siebie na mniejsze rzeki. Tobie zrobię przeciążone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Fajne, ale dla mnie jak zawsze z muchą na kotwiczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Oczywiście muszki obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi