popper Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wszystkiego NAJ Pawle. A przy okazji prośba.Jak masz gotowe, podeślij mi proszę ze 3 sztuki. Nieuzbrojone, lakierowane. Zamówienie "na cito", bo w czwartek lecę sprawdzić, czy mnie tam nie ma Chodzi o te mniejsze Tabsy: Jeszcze raz 100 LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Sto lat słońca w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Stówka i wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) No to będzie bolała głowa jutro a resztę roku( do kolejnych urodzin) w zdrowiu i szczęściu życzę Edytowane 26 Listopada 2016 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Również 100 lat Paweł---i mrożnej zimy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dziękuję Panowie za życzenia.Waldek masz wiadomość. Błystki na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dziękuję. Mimo urodzin, jesteś tradycyjnie niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Proszę bardzo. Dzisiaj dla Karola zestaw bałtyckich Tabsów 1 16g i 2 20g. Do tego małe kogutki okoniowe. Na zdjęciu dla porównania normalnej wielkości kogut. tabs1.jpgtabs12.jpgkoguty.jpg Już w ten weekend dostaną swoją szanse na plaży...oby tylko warunki się poprawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Waldku do usług, jak to się mówi. No warunki cały czas nie sprzyjają. W sobotę i niedzielę niby spokój ma być z wiatrem, ale prognoza się tak zmienia że ciężko o konkrety. Kolejna porcja złomu trociowego: Pozdrawiam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Jak zwykle niezawodne ???? Edytowane 20 Maja 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jak zwykle niezawodne ???? Dzięki Waldku za fotkę, widziałem więcej Twoich fotek na fb, powalczyłeś na morzu trochę w tym roku ;-) A takie kto jeszcze pamięta... Tak dawno nie wyświetlałem się na necie że pewnie niewielu :-D. A to bardzo dobre według mnie uniwersalne listki 9g. Połowiły szczupaków i okoni z różnych łowisk. Kolega złowił nawet amura. Ale od zeszłego sezonu jest to też mój konik na górną Parsętę, na letnią wodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witamy po dłuższej przerwie i zachęcamy do zdecydowanie częstszych fotek na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No to w takim razie Przemek lecimy dalej. Kalewę dość rzadko widać na końcu zestawu jeziorowych spinningistów. Być może dlatego że w handlu ciężko dostać dobrze pracujące blachy. Dobrze pracujące czyli w odpowiednim rytmie. Według mnie kalewy są stworzone do wolnego prowadzenia, podczas którego tylko od czasu do czasu mają pukać w szczytówkę. Praca kalew powinna być rzadka, puknięcia leniwe, od czasu do czasu. Podczas jednostajnego zwijania powinna więcej nie pracować niż pracować. I to jest wtedy według mnie to. Z martwej wody wyjmują wtedy sczupaki, sumy! i ospałe duże garbusy. Na zdjęciu kalewy rozmiar 2 mojego autorstwa. Tutaj w dwóch lżejszych gramaturach 10g i 15g na płytkie łowiska. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Supeeer opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na warsztacie ostatnio sporo wahadłówek i wirówek szczupakowych. Tutaj gnomy tak myślę czwórki. Długości 8,5cm czyli spore, ale zrobione z bardzo cienkiej blachy, bardzo lekkie jak na swój rozmiar bo 16g. Można je wolno prowadzić nawet w wodzie po kolana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dostałem zjebkę że ledwo zaczęłem wstawiać fotki i już się opierdzielam. W takim razie poprawiam się i wstawiam co tam na warsztacie. Zestaw wahadeł szczupakowych na płytką wodę. Błystki z cienkiej blachy do prowadzenia nawet w wodzie po konana. Kalewy 2 10g, Algi 3 13g i Gnomy 5 23g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wreszcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Z serii mikro na jeziorowe łowienie. Małe wahadełka 2,5g i 4g przedewszystkim okoniowe, ale jak pokazała praktyka są bardzo uniwersalne. Uzbrojone w pojedyncze bezzadziorowe haczyki. Następnym razem mikro wahadełka rzeczne nie klepane, a malowane japan style. A tu amator jajeczka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Obiecane malowane mikro wahadełka. Zdjęcie z telefonu, później popstrykam aparatem pojedyncze sztuki. Od góry listki 4cm 4g i 6g, listki 3cm 3g i 4g, jajeczka 3cm 3g i 4g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Nie zapominam oczywiście o łososiowych wirówkach na Parsętę. Long 3 w dwóch kolorach. No i longi i weltiki na szczupaka z płytkiej wody. Wirówka sama w sobie jest lekka, ale po namoczeniu chwosta, waga wzrasta i można rzucić już na grubszej lince. Te wirówki można prowadzić bardzo powoli nawet na wodzie po kolana. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Pstrągowo okoniowe wiróweczki Delta 2s i Long 1p. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Trochę nakręciłem miedzianych korpusów do wirówek i powstała taka seria. Łezki 1 i 2 oraz delta 1 na przeciążonych miedzianych korpusach. Muszka obowiązkowa. I algi 3 w dwóch gramaturach. 13g na płytkie zatoki i 25g uniwersalna. Robię też ciężkie na późnojesienne łowienie czy głębokie łowiska, w gramaturze 32g. Edytowane 4 Października 2017 przez pawlik832 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Trzeba dorobić trochę wirówek bo coś pusto się zrobiło. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi