pawlik832 Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Pomału ruszam z tematem bałtyckich trociowych. Jak te wiatry miną powinno się ruszyć???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Bałtyckie tabsy #2 o masie 16g i #3 20g, i morsy #2 18g. Kolorystyka jaką najczęściej stosuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wirówki Primanki Delta 1s. Korpus standardowy lub nawet ciut lżejszy. Do łowienia w górę rzeki i na płytkie stojące wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Primanki Long1 s. Takie longi z nieprzeciążonym korpusem, chociaż robię żadko, też mają swoje zastosowanie???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Listki pstrągowe, pierwszy etap - trasowanie kształtek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Kolejny etap - szlifowanie wahadłówek pstrągowych... https://m.youtube.com/watch?v=D3dtzb0THJQ Edytowane 25 Lutego 2020 przez pawlik832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Pstrągowe listkirozmiar 1 - 3cm 2,5g i 4g,rozmiar 2 - 4cm 4g i 6g,rozmiar 3 - 4,4cm 7g i 10g. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tyle czasu siedzę na forum i jakoś nigdy nie wpadłem na Twój wątek.... Sam klepie wahadła i widzę że muszę twój wątek przestudiować od pierwszego posta. Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 ???? A bo jakoś nieregularnie się tutaj wyświetlam, i czasem ciężko dokopać się do mojego wątku na n-tej stronie????. Zapraszam oczywiście do lektury???? A dzisiaj w pracowni od rana kółeczka, kotwiczki i kolejna seryjka pstrągowych różności będzie gotowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Fajnie wyglądają. Super zdobienie, i mega kolorki. Teraz też zaczynam robić mniejsze blaszki zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam serdecznie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Małe błystki dają dużo frajdy, trochę dłubanina, ale dużo możliwości jeśli chodzi o pracę błystki i zastosowanie. Małe wahadełka to według mnie uniwersały prawie na wszystkie ryby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Masz rację, w pełni się z tym zgadzam. Może trafić się pstrąg, ale i troć nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Oczywiście. Nie raz bywało tak że trocie chciały tylko na małe pstrągowe przynęty. Dużo jest stosunkowo wtedy spadów, ale są brania na teoretycznie pustej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Trzy modele pstrągowe w jednakowym zdobieniu. Tutaj w wersji pośredniej 6g i 5g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Long 1 w wersji przeciążonej. Rzeczny uniwersał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mikro wahadełka na toniowe okonie. Wykonałem je z cienkiej blachy, bardzo ładnie pracują w opadzie. Z łatwością są zasysane przez garbusy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jaka wielkość, waga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Wahadełka mają w granicach 2,5cm. Masy dokładnej nie podam bo waga coś mi szwankuje, ale ok 1g - 1,5g. Te same błystki robie jeszcze 2,5g i 4g. A tutaj cięższy kaliber, morskie tabsy i morsy 16g, 18g i 20g Edytowane 24 Marca 2020 przez pawlik832 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Łososiowy long 3, na korpusach kolorowych bałwankach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Wirówki Comet 2 na cięższych kolorowych korpusach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Odkopuję stare UL projekty. Co to będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Odkopuję stare UL projekty. Co to będzie?Cykadka[emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Maykel w samo sedno. Mini cykadki UL. Złowiłem na te małe modele okonie, pstrągi, jazie, klenie nawet miałem na takiego mikrusa sporą troć, ale wyjełem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Maykel w samo sedno. Mini cykadki UL. Złowiłem na te małe modele okonie, pstrągi, jazie, klenie nawet miałem na takiego mikrusa sporą troć, ale wyjełem.Daj znać jak będą gotowe:) Jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 To takie mini wersje ok 1,5g do 2,5g jak dobrze pamiętam. Szczupakowe klasyki w standardowej gramaturze i na lekko na płycizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi