Dżodżuch666 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To jestem zainteresowany cos pod troc z 5 sztuk na próbę bym wziął na nowy sezon. Kolory raczej agresywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Na zimę dobre są agresywne. Fluo pomarańcz i fluo róż są według mnie, na styczeń i luty, kolorami podstawowymi. Jak powstanie już pierwsza seria napewno wstawię foto w wątku, będziesz mógł coś wybrać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżodżuch666 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dzięki bardzo czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Ok. Napewno będą ???? Tymczasem zczupakowe Aglie4 i Weltiki 3. Robione w dwóch wersjach, lżejszej na aluminiowym korpusie i cięższej na miedzianym korpusie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Wysłałem zapytanie ws. szczupakowego "seciku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) K.Kalisz odpisałem na Twoją i wszystkie inne privy. Na dniach wstawię fotki wahadłówek na szczupaki i okonie Edytowane 1 Października 2020 przez pawlik832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Prosto ze stołu warsztatowego. ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 No i w końcu wracam do wahadłówek. Na pierwszy ogień algi 2, z blachy 1,5mm. Masa 16g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Secik szczupakowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Gnomy 1 i 2. Również z blachy 1,5mm. O masie odpowiednio 11g i 16g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Jak powstają moje wahadłówki: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Cudnie. Masz zdrowie i zaparcie. Pozdrawiam i zdrowia życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dzięki. To chyba jest tak, że pasja dodaje mi i zdrowia i zaparcia. Chociaż są takie momenty że się nic nie chce. Mało śpię, dużo pracuję, nie zawracam sobie głowy głupotami???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nie dość, że fajna robota, to i rozsądne podejście do życia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Delbanka no tak jakoś się żyje .Dzisiaj, tak jak obiecałem, kolejny film. Tym razem "Gruszka na okonia"https://youtu.be/M5qAiqXNpv8 Edytowane 20 Października 2020 przez pawlik832 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Wszystko ok, wszystko cacy. Mi się podoba. Pytanie tylko czy przy rzucaniu tak "uzbrojoną" (wyważoną) przynętą nie plącze się o hak, kotwiczkę czy o przynętę? Ze stalką to sobie nie wyobrażam rzuty czymś tak "powieszonym" na agrafce. Ale ... może strach ma wielkie oczy. Napisz też jak taka przynęta ("gruszka") jest połykana przez ryby. Jedynie to co na haku a reszta wisi poza pyskiem? Czy zębate (sandacz, "kaczka") łykają w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 (edytowane) Spokojnie, nie plącze się. Przynajmniej mi się to nie zdarza. Ryba bierze raczej samą przynętę. Duże ryby czasem łykną, ale najczęściej zdarzało mi się że były normalnie zapięte. Używam tego najczęściej na niezdecydowane ryby. Nawet większy szczupak potrafi dziubać. Na szczupaka i sandacza używam większych rozmiarów.Naprawdę warto sobie takie gruszki przygotować i popróbować. W najbliższym czasie postaram się zrobic film, jak taką gruszkę przygotować. Jest to prosta sprawa, ale odpowiem na kilka pytań typu jaki kąt trzeba uciąć, rozmiary itp. Edytowane 22 Października 2020 przez pawlik832 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Zapraszam na kolejny film z cyklu wędkarskie handmade. Tym razem, obiecywany przezemnie instruktaż krok po kroku, jak robię błystki obrotowe na troć. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Kilka słów o moich mandulach. Zapraszam na seans. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zapraszam na kolejny film. tym razem dwa sposoby na zwiększenie możliwości obrotówek na okonia i pstrąga. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Hej.Mam takie. Dostałem z 5 lat temu od Ukraińców razem z innymi primankami podlodowymi (mormyszki, bałdy, kozy, wiedźmy,blaszane imitacje larwy ważki). Łowiłem pare razy spod lodu na te gruszki ale bez efektu. Skończyły jako ciekawostka. Teraz, dzięki Twojemu wątkowi pojadą jak będzie czas z długą wędką. Orginal from ameryka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Hej.Mam takie. Dostałem z 5 lat temu od Ukraińców razem z innymi primankami podlodowymi (mormyszki, bałdy, kozy, wiedźmy,blaszane imitacje larwy ważki). Łowiłem pare razy spod lodu na te gruszki ale bez efektu. Skończyły jako ciekawostka. Teraz, dzięki Twojemu wątkowi pojadą jak będzie czas z długą wędką. Orginal from ameryka. gruszki.jpgElegancko. Spróbuj na spina, napewno się nie zawiedziesz. Pod lodem raczej się nie sprawdzają. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Napisz jeszcze dokładnie jak ją ("gruszkę") zaczepiasz? Za kółeczko łącznikowe? Za oczko kotwiczki? Na filmiku w twoich grubych paluchach niewiele widać. Wg mojego rozumowania to chyba za kółeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Tak, zaczepia się za kółeczko, tak żeby kotwiczka leżała na płaskiej części gruszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi