siwypike Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No Panie , tak uklejeczka naprawde fajna... Oby ryby dopisały ..reszta to raczej formalność przy tych cudeńkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Michał, myślę że tak, też szukaj gdzie będą to połowimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania.Masz rację, złowienie bolenia na swoją przynętę cieszy podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Świetna uklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Milupa, obawiam się że początek maja rewelacyjny jak zwykle nie będzie, przynajmniej na Wiśle, ale chociaż człowiek się przejdzie po brzegu i pomacha trochę kijem, a nuż coś się uwiesi .Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Świetna uklejkaDzięki, mam nadzieję że bolenie też ją doecenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj Coś trzeba będzie pokombinować, może też Narew, Bug, albo Wisła ale na jakimś innym odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Śliczności...Aż napatrzeć się nie można I zazdroszczę słońca. U mnie jeden słoneczny dzień /miesiąc Byle do wiosny.Czyli do maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mega realistyczny wobek, a oko wygląda jakby wydłubane z żywej uklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Śliczności...Aż napatrzeć się nie można I zazdroszczę słońca. U mnie jeden słoneczny dzień /miesiąc Byle do wiosny.Czyli do maja? Dzięki za uznanie, tym bardziej że od kogoś kto ma pojęcie o robieniu woblerów. U mnie ostatnio jest trochę słońca, ale co z tego, sporo na minusie i wietrzycho wieje, ale jutro chyba pójdę trochę podreptać wzdłuż brzegów Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) wujekStworzyłeś takiego samego wobka jak jeden ziomek ostatnio(przezroczysty :-) wstawiał do działu LB?Qrde może tylko ja go nie widze? Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Poszedł z powrotem do pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Janek wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Z okazji Twych urodzin życzę Tobie zdrowia, spełnienia marzeń i całej masy wolnego czasu, byś mógł z ww. korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wszelkiej pomyślności i dużo zdrowia życzę .I więcej czasu na ryby które, w późniejszym czasie tak pięknie kraszą jerkbaitową galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wielu przygód nad Wisłą w kolejnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szkoda że zdjęcia poznikały I nowych też brak Janku, życzę SOBIE, byś miał więcej czasu i ochoty na właściwe poprowadzenie wątku. Chcę radości dla oczu, chcę inspiracji. Chcę, byś był czymś więcej, niż tylko "znikającym punktem" A Tobie sukcesów, nie tylko wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wujek! Wszystkiego największego z wody wyciągniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim za życzenia . Teraz dopiero zobaczyłem, dobrze że w ogóle wszedłem w dział bo pewnie bym nie zarejestrował tego faktu i wyszedłbym na niezłego buraka .Janusz, ostatnio trochę się zaniedbałem z woblerami, robię je głównie zimą bo w sezonie po prostu łowię i nie mam czasu na struganie. Niestety tej zimy też nie poszaleję w drewnie bo kolejny raz wyjechałem za granicę i stąd to moje zaniedbanie. Może się nawet zdarzyć że coś będę musiał kupić boleniowego od innych twórców. No i chciałbym przeprosić wszystkich którzy mnie prosili o woblery, po prostu często nie mam czasu się tym zająć bo albo mnie nie ma, albo ryby akurat biorą . Myślę że przyszły rok pozwoli trochę więcej na dłubaninę bo to fajna zabawa.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Natchnęły mnie konkursowe szczupaczki, więc postanowiłem zrobić na Szwecję z myślą że zeżre go jakaś ładna mamusia. Jak na pierwszego mojego szczupaczka jestem zadowolony, jerk jeszcze bez lakieru. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zapowiada się nieźle zobaczymy jakie przyniesie efekty, może jakiś filmik nagramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Trochę go pouczymy pływać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Fajny . Na statywie widać lepiej ten zielony metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Na statywie jest zielony fluo bo zrobiłem też jakieś oczołomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi