Skocz do zawartości

woblery wujka

Rekomendowane odpowiedzi

Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania.

Świetne wobki i co najważniejsze skuteczne. Nie ma chyba nic cenniejszego dla twórcy niż stworzenie skutecznego woblera zgodnie ze swoimi założeniami : lotnego, pracującego tak jak należy, dobrze imitującego ukleję i co najważniejsze - łownego. Dalszych sukcesów w lurebuildingu życzę i połamania.

Masz rację, złowienie bolenia na swoją przynętę cieszy podwójnie.

Milupa, obawiam się że początek maja rewelacyjny jak zwykle nie będzie, przynajmniej na Wiśle, ale chociaż człowiek się przejdzie po brzegu i pomacha trochę kijem, a nuż coś się uwiesi :).

Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.

Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj :D

Ja tam od 3 lat na rozpoczęcie sezonu nie narzekam ale startuję na Narwi, Wisła zacznie darzyć pewnie w połowie maja.

Dokładnie tak jak piszesz samo wyjście już będzie super a złowienie bolka tylko pełnie szczęścia uzupełni, na razie w każdej wolnej chwili siedzę i robię woblery na maj :D

Coś trzeba będzie pokombinować, może też Narew, Bug, albo Wisła ale na jakimś innym odcinku?

Śliczności...

Aż napatrzeć się nie można :)

I zazdroszczę słońca. U mnie jeden słoneczny dzień /miesiąc :angry:

Byle do wiosny.

Czyli do maja? :huh:

Dzięki za uznanie, tym bardziej że od kogoś kto ma pojęcie o robieniu woblerów. 

U mnie ostatnio jest trochę słońca, ale co z tego, sporo na minusie i wietrzycho wieje, ale jutro chyba pójdę trochę podreptać wzdłuż brzegów Wisły.

• 8 miesięcy temu...

Szkoda że zdjęcia poznikały :(

I nowych też brak :blink:

Janku, życzę SOBIE, byś miał więcej czasu i ochoty na właściwe poprowadzenie wątku. Chcę radości dla oczu, chcę inspiracji. Chcę, byś był czymś więcej, niż tylko "znikającym punktem" :)

A Tobie sukcesów, nie tylko wędkarskich B)

Dziękuję wszystkim za życzenia :). Teraz dopiero zobaczyłem, dobrze że w ogóle wszedłem w dział bo pewnie bym nie zarejestrował tego faktu i wyszedłbym na niezłego buraka :).

Janusz, ostatnio trochę się zaniedbałem z woblerami, robię je głównie zimą bo w sezonie po prostu łowię i nie mam czasu na struganie. Niestety tej zimy też nie poszaleję w drewnie bo kolejny raz wyjechałem za granicę i stąd to moje zaniedbanie. Może się nawet zdarzyć że coś będę musiał kupić boleniowego od innych twórców. No i chciałbym przeprosić wszystkich którzy mnie prosili o woblery, po prostu często nie mam czasu się tym zająć bo albo mnie nie ma, albo ryby akurat biorą :). Myślę że przyszły rok pozwoli trochę więcej na dłubaninę bo to fajna zabawa.

pozdrawiam

wujek

• 1 rok później...