wujek Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ja myślałem zdecydowanie o tym chlapaku pod sumy Chyba są lepsze przynety, chyba że ktoś sobie lubi utrudniać życie. To wszystkie przynety które zrobiłem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Bardzo fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Ponieważ nie znalazłem nic żeby przetransportować duże poppery trzeba było coś wymyślić. Pomysł i wykonanie głównie mojej Moniczki . Raczej nic bardziej lżejszego, trwałego i pojemnego nie da się wymyślić. Edytowane 7 Lutego 2020 przez wujek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 GT złowione na poppery mojego wykonania 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wspaniałe okazy.Powiem tak. Też bym tak chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wspaniałe okazy.Powiem tak. Też bym tak chciałDzięki Jerzy . Oceaniczne ryby to dla mnie top spinningu. Następny wyjazd będzie też pod kątem pelagicznych drapieżników, ale trzeba troche poczekać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ja myślałem zdecydowanie o tym chlapaku pod sumy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZa dużo filmów na yt się naoglądałeś )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 GT złowione na poppery mojego wykonania Mega Jasiu!!! Dzik jesteś !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Mega Jasiu!!! Dzik jesteś !!! Dzięki Adaś . Sam wiesz że najprzyjemniej łowi się rybki na własne wynalazki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Dwie fajniejsze rybki złowione na ostatnim wypadzie na Madagaskar na mój popper 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Widziałem scenę jak chłop wypatroszył rybę zanim ją odłączył ale żeby jeść przed odhaczeniem to pierwszy raz widzę... Fajne brania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Łowiłem głównie popperami ze względu na widowiskowe brania i to że popper jednak potrafi wyciągnąć rybę z głębszej wody. Brania kozackie bo wszystko widać, rekin zgarnął poppera z wierzchu z dalszej odległości a makrela wzięła przy burcie na moich oczach. Te ryby co prawda złowione na inne przynęty ale też poppery. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Z wody PZW Janek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Na bank, Okręg Mazowiecki. No za coś biorą tą składkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Z Zegrza, tam jak sypna na zawody to zawsze można później połowić ???? Edytowane 21 Lutego 2023 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Bardzo efektownie rybska.[emoji106] Sent from my SM-G781W using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Pięknie połowione - gratulacje ! Będą filmy w najbliższym czasie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Makrela jakaś przerośnięta ???? Gratki, fajne ryby ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jakaś mistyfikacja...nie widziałem takich makreli w biedronce...[emoji848] [emoji6] [emoji12][emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Pięknie połowione - gratulacje ! Będą filmy w najbliższym czasie ?Właśnie się biorę do roboty ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Kozackie wędkarstwo i egzotyczne rybska,zabawa pewnie przednia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Inny wymiar łowienia, jak zawsze w Polsce czekałem na początek sezonu tak teraz mi się nie chce. Inna sprawa że to ciężka fizyczna orka bo łowimy ciężkim sprzętem w wysokiej temperaturze często w pełnym słońcu, ale branie ryby wynagradza wysiłek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Pięknie połowione - gratulacje ! Będą filmy w najbliższym czasie ?MADAGASKAR FISHING TRIP 2023-VOL.1 - YouTube Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Zabawy w saltwater ciąg dalszy. Tym razem stickbaity pod yellowfin tuna. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Sznyt iście w deseń Pegasusa co sugeruje przeznaczenie i wyzwala zapach przygody. Ciekawe rozwiązania oferuje też Rivana, od siebie, polecę Ci obejrzeć ich profil na FB gdzie zamieszczają szczegóły budowy. Może się przydać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi