wujek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Nie napisałem że nikt nie robi, a że ja nie znam. Osobiście bałbym się łowić GT tym popperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Coś dla siebie, coś dla kumpla 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Grubszy kaliber pod GT, ale nie za ciężkie. 21cm 140g, z kotwicami będą ważyć około 160g więc do kija o ciężarze wyrzutu 200g. Kolory które zawsze łowią. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Były poppery, są też stickbaity. Pewnie zje je wszystko ale robione pod tuńczyki żółtopłetwe. Długość 19cm, jeden pływak idący tuż pod wierzchem, reszta tonące. Edytowane 14 Stycznia 2024 przez wujek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Mniejszy gabaryt do szybszego prowadzenia. Też na duże ryby które wolą mniejsze przynęty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 I jeszcze duże sticki 25cm, jeden pływak, drugi szybko tonący. To już raczej pod GT. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 (edytowane) Mniejszy popper dla kolegi, 17cm 110g i robią się ślizgacze, zobaczymy co z tego się urodzi ????. Ślizgacze tonące 20, 22cm 60-80g (z kotwicami 80,100g) ale mają iść po wierzchu, jak nie będą to pójdą do kosza ????♂️. Jak wyjdzie ok to będą latały po horyzont. Edytowane 25 Stycznia 2024 przez wujek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 (edytowane) Kolejny 21cm, 140g bez kotwic skończony. Edytowane 28 Stycznia 2024 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Ślizgacze na szybko robione i już prawie gotowe. 20-22cm 80-100g z kotwicami BKK Raptor Z 3/0, 4/0. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Mniejsze popperki 17cm ok 100g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 I trochę większe o wadze 100 i 120g. Projekt ciekawy ale nastepne zrobię z trochę mniejszym czołem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Piękne te ślizgacze. Sprawdzałeś jak pracują? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 (edytowane) Niestety nie bo w mazowieckim obecnie jest zakaz stosowania przynęt powyżej 5cm ale co się odwlecze....Dam znać jak już nimi porzucam a może nawet uda się coś nagrać. Jak będą ok to może nawet zrobię coś w tym stylu boleniowego ???? Edytowane 1 Lutego 2024 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Dlaczego mniejsze czoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Dlaczego mniejsze czoło?Popper jest spłaszczony bocznie, o mniejszej wadze i duże czoło daje trochę większy opór i nie można za szybko go prowadzić bo go wyrzuca. Mniejsze czoło by to wyeliminowało. Popper robiony z myślą o tuńczykach i myślę że tak będzie lepiej. Edytowane 2 Lutego 2024 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Nad wyrzucaniem się zastanawiałem. Edytowane 2 Lutego 2024 przez Darek K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Robię całkiem podobne przynety z wygladu do ślizgaczy, ale w rozmiarze 8cm. W tamtym roku fajnie polowily mi boleni wiec tu pewnie tez to wyjdzie ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Myślę że szczególnie na stojącej byłyby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Ślizgacze gotowe, 20-22cm 70-85g beż kotwic. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Dwa duże tuny na moje poppery ????. Jeden mój,drugi kumpla któremu wczoraj sprezentowałem popperka. Cieszy prawie jak mój. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Gratulacje taka ryba to marzenie ???? a fakt że została zlowiona na swoje dzieło to już SZTOS ???????????????? A zdradzisz gdzie polowione ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Dzięki,przynety wymiatają, statystycznie połowiły najwięcej ryb.Oman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 Pięknie ???????? każdego roku mam urlop wędkarski i marzy mi się właśnie coś egzotycznego ???? jeszcze raz gratulacje ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 (edytowane) Polecam, najgorszy jest pierwszy raz przez ceny sprzętu, potem już trochę mniej boli ????Do Omanu pewnie jeszcze wrócimy. Edytowane 1 Marca 2024 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 No wiadomo wydatków nie da się uniknąć ???? ale myślę że tak w głębi to każdy wędkarz uwielba zakupy sprzętu I innych wędkarskich dobrodziejstw ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi