wujek Opublikowano 15 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 (edytowane) Na ten model juz połowiłem tuńczyków, ale kolor i wielkość taka że jest atrakcyjny dla wielu gatunków. Ten akurat na zamówienie. Edytowane 15 Czerwca 2024 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) Jeszcze kilka dla siebie i zabieramy się do roboty dla kolegów. Do zimy będzie co robić.Jeszcze nad stickami trzeba popracować. A sumowki i boleniówki leżą nieskończone. Edytowane 16 Czerwca 2024 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 (edytowane) Kombinujemy, uczymy się ????. Do swojego pudła. Edytowane 19 Czerwca 2024 przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Z brokatem holo czego niestety w sztucznym świetle nie widać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Zabawy ciąg dalszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Pachnie tu oceanicznym pelagialem i nutą przygody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) Szykuje się pomału żeby nie zostawiać na ostatnią chwilę bo to długotrwały proces a jeszcze koledzy są chętni na moje przynęty bo w Omanie statystycznie najlepiej połowiły, na ok 30 tuńczyków zlowionych przez 12 osób połowa została zlowiona przeze mnie i Monikę. Do zimy będzie co robić. W przyszłym roku znowu odwiedzimy Madagaskar, bilety juz kupione. Edytowane 11 Lipca 2024 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Fusilier, rybka chętnie zjadana przez GT, na specjalne zamówienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Kolejny klasyk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Super,bardzo mi się podobają, a powiedz czy to są takie klasyczne popery tylko w wersji XXL czy zupełnie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 (edytowane) Dzieki ????. Można tak powiedzieć że klasyczne bo zasuwaja po powierzchni, robię od 19 do 23cm ważące 100-160g plus kotwice które ważą po 10-15g więc jest czym rzucać. Konstrukcja dużo bardziej wytrzymała bo robione metoda polowkową czyli całościowy stelaż można powiedzieć że jest zatopiony w korpusie. Drut 2mm skręcony na końcach. Siła oceaniczbych ryb jest porażająca więc musi to być mocne ale poppery już wytrzymywały kilkudziesiecio kilowe tunczyki i nic się nie działo. Edytowane 14 Lipca 2024 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Cześć dla siebie, a bardziej dla żonki a część idzie w świat. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 (edytowane) Kolega chciał różowe to ma różowe.????Różowy tuńczykowy klasyk, ale zje to wszystko co pływa w Oceanie i ma zęby. Chyba sam sobie takiego dodam do kolekcji. Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zabawy ciąg dalszy. Tym razem dla kolegów.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Wiele pięknych ryb złowiłem na moje woblery i tym razem wpadł do kolekcji szczupak 90 ???? Edytowane 22 Września 2024 przez wujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Patrząc Janku na Twoje ostatnie występy...to nasz król wód jest dość egzotycznym trofeum ????Krajowy,czy gdzieś się szlajasz szukając wędkarskiego szczęścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Patrząc Janku na Twoje ostatnie występy...to nasz król wód jest dość egzotycznym trofeum ????Krajowy,czy gdzieś się szlajasz szukając wędkarskiego szczęścia?????, dobre z tym egzotycznym szczupakiem. Fakt że za bardzo się za nimi u nas nie uganiam ale ten akurat krajowy ????.To nie jest tak że nie łowie już w Polsce, ale to łowienie już jest takie trochę spokojniejsze, moje, bez ciśnienia, może dla tego że uwaga jest bardziej sfokusowana na łowienie ryb za granicą. Myślę że widać to w tym wątku.Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 (edytowane) Musiałem trochę odpocząć od popperow więc zrobiłem trochę sticków głównie pod tzw.light tackle z których cześć będzie testowana przez kolegę w Gwinea Bisau w tym oceaniczna wersja woblera wertykalnego nad którymi zamierzam trochę popracować bo może to być game changer szczególnie na trochę głębiej zerujące drapieżniki. Edytowane 5 Października 2024 przez wujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Odłożyłbyś jednego? Przydałby się pod koniec listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Może jeszcze coś zrobię to dam znać. Póki co do popperow wracam bo z 20 trzeba jeszcze zrobić więc jest z czym działać.A gdzie się Piotrek wybierasz? Edytowane 11 Października 2024 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Blisko, na Maltę, ale będę miał hotel przy kamienistej plaży, będą skałki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Tym razem oceaniczne jerki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Zorientowałem się że brakuje mi większych sticków i trzeba to było szybko nadrobić, te mają 20cm ????. Jeden dla kolegi. Edytowane 23 Listopada 2024 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Praca, praca, w lutym odpoczniemy ale pewnie na chwilę ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Gotowe do żywicowania. Edytowane 7 Grudnia 2024 przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi