wujek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 I żywicowanko ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Dla kumpla, niedługo będą moczone na Madagaskarze ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Mniejszy popper 17cm, taki mój nowy projekt bo czasem ryby wola przekąsić coś mniejszego. Wyszedł trochę przypadkowo bo za bardzo ściąłem z boków duży i już miał iść do szuflady. Pomyślałem że go przytnę od tyłu i wyszedl całkiem fajny kształt ktory wejdzie na stałe do arsenalu. Zwarty kształt sprawi ze bedzie leciał jak pocisk. Ten do własnego pudła. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez wujek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Kolejne idą w świat, aż żal się rozstawać ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Ponieważ troche moich przynęt poszło w świat zaczynają spływać pierwsze zdjęcia złowionych ryb. Pierwsza grupa nadal walczy na Madagaskarze i mam nadzieję że to nie koniec ????.Tym razem kolega złowił piekna barracude o długości 140cm. Edytowane 9 Stycznia przez wujek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Dobry filmik z wielkim GT ostatnio dodałeś na FB.Gratuluję udanych konstrukcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Dzięki, cieszy prawie jak bym sam złowił ????. Tu filmu nie dodam ale jak dostanę fotę to wstawię, ryba wyjazdu z 40kg ????. Chłopaki jeszcze na Mada więc im głowy nie będę zawracał. Edytowane 10 Stycznia przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Kilka fotek kolegi na moje sticki które specjalnie zrobiłem na wyjazd i okazało się że dobrze bo głównie połowił na moje przynęty, do białego startowało po kilka ryb na raz dopóki nie został skasowany. Bez okazów ale dużo ryb, takie oceaniczne łowienie na lekko. Sticki 10-11cm poza większym który leci ze mną na Madagaskar. Edytowane 10 Stycznia przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Kolejne poppery XL w innym malowaniu, dwa dla kolegi, czarno-różowy dla mnie i sticko-popper dla żonki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Przynety przynetami, mogą być ładne, kolorowe ale muszą łowić ryby bo to jest wyznacznik ich wartości. Największy GT wyjazdu kolegów którzy są na Madagaskarze zlowiony na mój popper. W Omanie dał koledze też tunczyka 50kg więc chyba pójdzie już do gabloty ???? Edytowane 14 Stycznia przez wujek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Kolejne lecą na Madagaskar tym razem wschodni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Lubię odwiedzać Twój wątek, zająłeś fajną niszę Niewiele osób ma forum tworzy poppery, a w takim rozmiarze to już wgl. Kibicuję żeby odnosiły sukcesy na kolejnych wodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dzięki Pride ????. Kiedyś robiłem głównie woblery boleniowe w czasach gdy tych przynęt było jak na lekarstwo, z szerzej dostępnych chyba Siudak je głównie robił. W momencie wysypu przynęt pod ten gatunek trochę odeszła mi ochota na ich robienie choc od wielkiego dzwona coś tam jeszcze zrobię. Trafnie określiłeś dla czego to robię, bo jest to nisza, mogę kombinować, wymyślać coś nowego i sprawia mi to przyjemność nie patrząc że tego typu wedkarstwo uprawia mała grupa osób w naszym kraju. Poza tym mogę je sam testować i mogą nimi łowić moi koledzy, a jak coś zlowia mam z tego dodatkowa zajawkę. Radość kolegi na wyjeździe że złowił coś na mojego kiedy inne przynęty słabo działały daje dodatkowego kopa. Poozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Moja nowość na 2025 rok, te zaraz też będą pływały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Big gamę mui być wciągające. Boję się spróbować... przynety klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Dzięki, łowienie nie dla każdego ale ryby kosmiczne, polecam ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Tymczasem powoli się pakujemy ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Big GT i mój personal best złowiony na mój popper Kraken 210mm. Edytowane 15 Lutego przez wujek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Gratulacje ???????????? piękna ryba i pewnie dała wiele emocji ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Rok na niego czekałem i wziął w drugiej gidzinie łowienia na trzecim spocie więc już łowienie na luzie. Tego samego dnia podobny tyle że na jiga. Kolejne 7 dni już nie zlowilem większych, takie jest wedksrstwo ale wolę złowić pierwszego dnia niż ostatniego ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Wiadomo po pierwszym dniu już bez napinki ???????????? gratulacje jeszcze raz i powodzenia przy następnych wyjazdach ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Fajny snapper złowiony na popperka. Przyłoił aż miło z głośnym splashem i od razu chciał uciec w rafę. Na szczęście udało się go powstrzymać ale leader do wymiany. Edytowane 20 Lutego przez wujek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Gratulacje ????Będzie jakiś film z wyprawy ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Będzie ale nie wiem kiedy, raczej nieprędko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Kolejny na czarnego poppersa mojego wykonu. Edytowane 22 Lutego przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi