Maciej W. Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Uśmiechnięty forumowicz to zawsze widok miły oku. Swoją drogą uśmiech nie dziwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Tuńczyk Moniczki zlowiony na większego sticka z pierwszej foty. Za bardzo się za nimi nie uganialiśmy bo cel był inny a i Madagaskar nie jest jakiś super tuńczykowo. Dwa razy w nie trafiliśmy a żeby go złowić możesz rzucić tylko raz, albo weźmie albo stado płynie dalej i często znika. Monice udała sie ta sztuka w dwóch sytuacjach, niestety drugi spadł. Na trzech kijach mieliśmy brania ale jeden tylko zacięty i niestety jeszcze spadł, ale tuńczykowe łowy są bardzo emocjonujące. W przyszłym roku Oman i znowu big yft. Na pewno będę coś wstawiał z mojej produkcji stricte pod te ryby, poppery i sticki. Edytowane 27 Lutego przez wujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Fajny GT złowiony przez Moniczkę na koniec dnia. Branie że z butów chciał wyrwać. Szkoda ze większy jej poszedł z popperem ale wszystkiego nie da się wyjąć. Edytowane 5 Marca przez wujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Czarne mamby. Jeszcze trochę i będą przecinały fale Morza Arabskiego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca ...raczej wzburzaly jego powierzchnię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca No robią trochę zamieszania ale w tym ogromie wody tak trzeba żeby podnieść rybę do wierzchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Pierwsze próby z napisem. Trzeba iść do przodu ???? Edytowane 4 Kwietnia przez wujek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Fajny, estetyczny podpis, pasuje jak ulał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Dzięki, też mi się podoba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia I logo, jest ok, ale w wolnej chwili jeszcze może coś udoskonale. Może jakieś sugestie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja bym dowalił kolorów, jak na klimaty gdzie łowi się na Twoje smakołyki to widział bym to w mega żywych barwach. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia No tak myślałem żeby trochę błękitu dodać. Coś tam pokombinuje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ja bym zmienił S i M na takie jak na grzbiecie woblera powyżej. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Trzcionka miała być teoretycznie ta sama co na grzbiecie ale taka nie jest. To też do zmiany ???? Edytowane 5 Kwietnia przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Boom i wjeżdża kaban u Mateusza Kalkowskiego na mojego poppa ????. Kolejny duży GT z tego sezonu. Edytowane 8 Kwietnia przez wujek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia I popper który ryba pobrała. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Wracając do loga może coś w odcieniach niebieskiego? Ten kolor chyba najbardziej kojarzy się z morskimi rybami. Ewentualnie bardziej zaokrągliłbym napisy żeby śledziły zarys okręgu. Edytowane 9 Kwietnia przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Jeszcze wariant ze złotem mógłby wyglądać ciekawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Elegancko, ten niebieski mam podobny ale chyba zrobię tylko napis bo wolę żeby ryba była w naturalnych barwach ????Dzięki za sugestie. Czasu brak bo ciągle coś ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia A może jakiś akcent PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Już na mojej stronie na insta w tytule jest o tym napisane. Myślę że wystarczy, nikt raczej nie podkreśla narodowości na logach i to wydaje mi się że nie jest miejsce do tego przeznaczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wystarczy "...Mania..." i wszystko jasne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Jasne by było jak by było mańa ???? Edytowane 10 Kwietnia przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Kolejny projekt się szykuje, ten jeszcze nie mój ale trzeba będzie rozpracowac temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Pierwsza koryfena złowiona na moją 195-tkę ????Piękna ryba, może kiedyś też się poszczęści. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi