szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 3, 4,5 cm z myślą o kleniojaziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 szpiegu nie sfiruj - troch edawnej produkcji reecznej też mogłbyś wstawić. Nie bierz przykładu z marasa i nie baw sie w stopniowanie przyjemnosci... Chociaz ty nam tego nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Na niektórych widzę cienie. Pobrudziły się czy piana kiepsko mieszana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Sławek brudne, piana mieszana urządzeniem z mocą 400W wiec nie ma prawa się nie wymieszać @Mifek zanim to zacznie łowić ryby to trochę potrwa trzeba jeszcze trochę przynęt dorobić zwłaszcza boleniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Sławek brudne, piana mieszana urządzeniem z mocą 400W wiec nie ma prawa się nie wymieszać @Mifek zanim to zacznie łowić ryby to trochę potrwa trzeba jeszcze trochę przynęt dorobić zwłaszcza boleniowych ale ja mówię o Twojej poprzedniej proukcji - z blasy... Nie zmuszaj mnie bym grzebał w swoich pudełkach celem Ciebie obnażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 chyba tak bo zostalo moze z pare sztuk balsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Szpiegu tak pomką z pianki a struganie nożykiem by nie było Rękodzieło na psy schodzi, jakieś tam dmuchane woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Szpiegu wstawiaj dawną produkcję bo ja wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 jak masz coś jeszcze mojego starego to zapodaj ja mam może z 10 sztuk dawnych balsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 bańki ze sterem sdr przed fazą testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 szpiegu ale rozumiem ze mocowanie oczka bedzie ponad sterem a nie pod :mellow: Fajnie sie zapowiada, jak na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 temat jest do przemyślenia oczko oczywiście w sterze waga bez malowania i kotwic okolo 4 gr czyli wyjdzie jakies 5 gr na początku w pływającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Szpiegu masz SDRa a mnie męczysz żebym zrobił takiego, jak to jest? Dbasz o mój rozwój? Fajna zabawka zmajstruj kilka więcej i podeślij do wujka Marka do lakierni , myślę że moim wiślanym też się spodobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 coś po weekendzie odleje tylko muszę jeszcze pokombinować ze sterem i obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 malowanie stery itp zakończone pora na testy jeden przy ustawianiu hmmmmmm.............. zdjęcia do bani ryby w wodzie cale i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Szpiegu ciężko macie z tą odrą,człowiek w spokoju nie może wobków ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na pewno jest niekiedy miłe zaskoczenie, choć ja takiego na testach nie lubię. W poniedziałek miałem wyjście pod nogami do piankowego wobka, całe szczęście, że sprawdzałem pracę, a nie skuteczność, na nią jeszce czas (maj). Zauważcie, że @Szpiegu swoje wobki nawet trawą owija (fotka ze szczupakiem), żeby były bardziej tajemnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 @szpiegu, znasz mój adres...(czyt. parę SDR-ów dla mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 projekt sdry padl na pysk nie w tym roku za duzo wypadkowych aby to na szybkiego dograc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ..Grzesiu, uwierz w swoje możliwości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ..Grzesiu, uwierz w swoje możliwości .........i podeślij mi ze 2 szt. bym mógł, na dunajeckich dołkach przetestować Wszak to prawie SDR-y 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 nie było czasu się zabrać za robotę parę na nadchodzący sezon sprawdzone w bojach od wielu wielu lat na odrzańskich rewirach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Bardzo lubię takie stonowane malowanie boleniówek. Jaka długość, waga? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 długość około 8 cm waga od 14 do 18 gr na chwilę obecną dojdzie ster oraz kotwice i może podskoczyć o około 1,5 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ..@szpiegu, do czasu tajnos zlotos widzę te kleniowe SDRy ukończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi