mifek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 jedno i drugie... Bolek nie za mał a i wobek nie za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 to jak dobrze pamietam to 6 cm wobler moja produkcja oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgrabna uklejeczka, i łowna jak widać, chociaż kolor grzbietu, akurat na mojej wodzie, pierwszy od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 zima w pełni a trzeba coś robić niektóre już wykończone czekają na kotwice niektóre będą dopiero malowane w przeciągu dwóch trzech dni dziś na warsztat wchodzą sdry pod kleniojazie z odrzańskich przelewów oraz trolingowe wobki na słoną trotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Szpiegu Strikes Back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Woblery wyglądają tak samo jak te z przed 6-7 lat. Mam jeszcze dwie sztuki z tamtego okresu, nie raz mi dupę przed totalnym bezrybiem uratowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Szpiegu jest szansa załapać się na 1 z twoich boleniówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Konkretne Podobno kilery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 musze zmiartwic kolegów którzy chcieli by nabyć pare wobków na chwile obecną brak to co jest idzie w moje pudełka które świecą pustkami ale widze ze jest potrzeba więc dzis siąde z wieczora i zaczne strugać cos dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 musze zmiartwic kolegów którzy chcieli by nabyć pare wobków na chwile obecną brak to co jest idzie w moje pudełka które świecą pustkami ale widze ze jest potrzeba więc dzis siąde z wieczora i zaczne strugać cos dla was Choć po jednym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dobrze, że moje pudełka są puste, to coś mi skapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 15 jeszcze bedzie dziś za bardzo nie porobiłem bo synek bardzo mocno chciał nóż i trzeba było zwijać majdan weekend zapowiada sie mega zimowy więc prace nabiorą tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 coś tam sie jeszcze struga kilka można zobaczyć na filmach w których grają główną role https://www.youtube.com/watch?v=1eF3jkOG_wQ&list=UUAuQ3hh_WuE6UP2_d0ZkHpg 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 tym razem troche inne warunki niż Odra ale ryby dalej biorą na moje twory 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie ma co narzekać , oby każdy dzień spędzony nad rzeką kończył się takim wynikiem . Filmik fajny , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) dzieki wobler coś tam staramy się tworzyć dla potomnych Edytowane 2 Czerwca 2014 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Bardzo przyjemny filmik, miło się oglądało Tylko jedna sprawa zmroziła mnie niesamowicie - było ujęcie jak jeden z Was siedział na skarpie, nurcik tam był niezły...a gdyby ta trawka była podmyta? Masakra!!! Byłem po prostu świadkiem takiej wpadki i kolorowo to nie wyglądało-nie zapomnę tego zdarzenia chyba nigdy.Uważać Panowie, uważać, bo jeszcze trochę Waszych relacji bym z chęcią pooglądał . Zdrowie ponad wszystko.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 spokojnie pod tą skarpą jest 70 cm wody już sprawdzane kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 kilka fotek oraz film z połowu na moje piąteczki z dziś oraz film i fotka z tygodnia pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Piękna ta Warta gdzie łowiliście. Świetne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 to jest Odra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kolejny dobry filmik I fajna Rapka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 sprawcy zamieszania 5 centymetrowe szaraczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 czasami coś konkretnego połakomi się na mojego woblera sprawcy zamieszaniaa tutaj możecie obejrzeć film na którym jest hol tego bolenia 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi