szpiegu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) 9 cm i około 20 gr juź sprawdzone w bojach na pierwszych rybach Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez szpiegu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 kilka fotek ryb z nowych miejscówek pozdrawiam pozytywnie zakręconych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 fotki ryb z ostatnich kilku dni jak widać siódemki robią swoją robotę bardzo dobrze ☺ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 tym razem szpiegowa dziewiątka i Odrzański klamot 81 cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No to pojechałeś po bandzie ! Piękny rozbójnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 szpiegu na bezsterowca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wobler tradycyjny ze sterem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Piekna ryba szpiegu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) trochę lepsza fotka ryby pokazanej powyżej oczywiście na mojego handmade 9 cm Edytowane 31 Maja 2015 przez szpiegu 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Kaaaaawał bolka! Gratki Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dzięki wil jeszcze kilka fotek z weekendowego łowienia ps. ryby spełniają normy forumowe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ładne bolki, z Warty chyba wszystkie do was uciekły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Słyszałem od kolegów o bardzo niskim stanie wody na Warcie zarówno w Poznaniu jak i w Kole, ryby pewnie na środku rzeki stoją jak jeszcze tam trochę wody jest. U nas też bardzo nisko ale jeszcze można łódź zrzucić i po rzece popływać Edytowane 2 Czerwca 2015 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Taka woda na Warcie Łabędzie na środku rzeki stoją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na ostatnie pływanie wziąłem echosondę, na środku rzeki 1,2m....W Warkoczach było miejscami pod 3,5m, ale bardzo kiepsko, nie woduje się już nawet bo nie mogę pod slip podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 letnia niżówka poustawiała ryby w dziwnych miejscach tym razem 9cm oraz 7 cm w wersji ciężkiej oraz z nowym malowaniem grzbietu dała kilkanaście ryb w ostatnim tygodniu pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń oraz kolejnych rekordów i udanych projektów wędkarskich. 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Szpiegu, wstydziłbyś się. Cztery miesiące bez wpisu Sto lat udanych połowów! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Kurde w sumie sam się dziwię ze aż tak długo bez wpisu produkcja jesienno zimowa rusza wiec będę coś wstawial na bieżąco a puki co dziękuję za pamięć i życzenia ☺☺☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Dawno mnie tu nie było bo i czasu na ryby mało a jeszcze mniej na działanie z wobkami a na nowy sezon mam coś nowego na Bolenie pierwsze testy pokazały ze nie tylko bolenie upodobały sobie ten wobler ale również sandacze Edytowane 9 Listopada 2015 przez szpiegu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Radosna twórczość ostatnich tygodni wagowo pod 20 gr wielkościowo około 8 cm letnio jesienne testy potwierdziły skuteczność bolenie się nimi zajadały praca jak na bezsterowca dość intensywna do tego pięknie reaguje na różnego rodzaju podbicia kijem. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Puki co to największy kaliber moich boleniowych woblerów 9 cm i około 18 19 gr . Chociaż chodzą po głowie plany związane z woblerem 11 cm i około 25 30 gr 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Stadko dużych uklejek zrobione z myślą o nurtowych boleniach i nie tylko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Fajnie szpiegu że malujesz oczy farbą, te 3D jakoś przestały mi się podobać, często psują efekt woblera. Ja też w tym roku wrócę do klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wujek dla mnie te oczy 3d zawsze wyglądały "sztucznie". Miałem chwile zwątpienia czy aby nimi nie ozdabiać przynęt ale wolę klasyczne sprawdzone no i jak dla mnie ładne, tradycyjne malowane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi